Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere subwoofer buget de criza
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Cristi82

Data înscrierii: 13/Noi/2008
Locație: Ct

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 4:45 pm    Titlul subiectului: Alegere subwoofer buget de criza Răspunde cu citat (quote)

La 4 milioane ce imi recomandati?
Mi-au ramas ochii la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTB_25MK2/

Alte sugestii?

samy
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204B/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/GTB_1200/
cel mai bine e sa iti cumperi difuzorul si sa cauti pe cineva sa iti faca o incinta.Astfel o sa fii mult mai multumit
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cristi82

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate am citit pe aici e complicat cu incintele home made, acordare, insonorizare interioara? calcule litri... complicat si eu sunt foarte comod, lenes si mai ales vreau acum, ca fierb.
tu vrei sa zici ca incintele cu care vin difuzoarele de la producator nu sunt reusite? nu au randament optim?

mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

reusite din punct de vedere al aspectului sunt cam in majoritatea cazurilor...din punct de vedere tehnic nu .....tot in majoritatea cazurilor...
Sus
Cristi82

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles
alte pareri?

Florian
Pasionat

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Omul vrea sa dea comanda si sa vina marfa, plus ca de asta este si fan GZ. Laughing
Problema e ca la 4 bulioane nu prea o sa fi multumit, poate doar cateva zile cand defapt o sa iti dai seama ca mai bine strangeai din b*ci si luai ceva mai bun. Asa ca ori ei un difuzor si iti faci incinta(te ajut eu), ori mai strangi 2 mil si ei macar "GZTB 300BR" .

Cristi82

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia sa-mi dai id de mess pe pm
pe langa faptul ca sunt chitra in domeniu mai cumpar si produse cu ambalaj frumos

nu-s fan GZ
daca era sa iau difuzor separat si incinta custom mai tarziu, alegeam un JL sau helix sau hertz
asa facut de-a gata m-am orientat catre GZ pentru ca arata bine
de unde sa stiu eu ca incinta e doar o cutie de sprijin pentru difuzor? acum aflu

Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi82 a scris:

de unde sa stiu eu ca incinta e doar o cutie de sprijin pentru difuzor? acum aflu

Pe net man, sunt documentatii cu Kg-ele.
Citeste... si dupa aia neintelegerile le postezi aici. O sa fii mai avantajat.

Very Happy
Sus
Florian
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai cumva un taxi logan fecelift galben? Cu difuzoare Hifonics pe spate?
Daca e asa cum am zis mai sus te poat ajuta, am deja placile taiate, cutia iese undeva la 48-50 litri, bass reflex, numai buna pentru un difuzor Titanium GZTW 30T(270 lei + un bax de cola pt incinta Smile ) sau de ce nu Pioneer TS-W307 seria D cum am eu (250 lei), urmand ca acordajul sa se faca cu o aplicatie gen "BasBox".
La toatea astea mai adauugi 20 lei pt.tubuletul bass-reflex, 10 lei un tub de MontajKit(un fel de aracet mai bun), 10 lei "holdsuruburi" si mocheta(cadau de la mine )

Eventual sa iti recomande cineva de pe aici un best buy pt. difuzor subwoofer pana in 300-4oo lei.

Cristi82

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa bre vecine, banuiam io ca esti tu =))
te suna uratu`

raidaru_clonat
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

50 litri e prea putin pt BR, nu baga tub ca si port ca are suprafata prea mica si v-a suna ca JBL -urile alea tub pocnitori. Sunt ok oricare din suburile mentionate mai sus pio 307 sau gztw , BAFTA!!
Cristi82

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_MW112/

cred ca asta o sa fie pana la urma
l-am gasit in alta parte cu 1,2 mil mai ieftin

Florian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 31, 2009 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din specificatii difuzorul DLS se comporta bine si intr-o incinta sub 50L, acum nu stiu daca se merita atatia bani pt 350W, eu zic ca faci treba buna si cu GZTW 30T care e la jumate din pret si este si o idee mai puternic si la fel se comporta bine intr-o incinta de ~50L, a se observa ca producatorul pune GZTW 30T intr-o incinta de 42L, iar intr-una de 50 deja v-a suna mai bine, oricum incinta nu e o problema, la o adica se face alta.
Deja e weekend si daca nu ai comandat nimic, nu cred ca lucreaza curierul sambata si duminica, in astea 2 zile poate te mai sfatuieste cineva pe aici pentru o alegere buna, cutia se face, 2-4 ore se asambleaza se si mocheteaza, a doua zi deja se monteaza difuzorul, deci nui problema.
Faza e ca vad ca esti dispus sa dai si 500 lei pe difuzor, deja se schimba treaba, eu unul rog pe oricare de pe forum care a auzit ceva subwoofere sa dea niste exemple de difuzoare care isi merita banii.

baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Ian 31, 2009 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

floriane dls ala ucide gzul ala la propriu Smile)
inca esti la conceptia ca wati fac sunetul mai tare???????

un difuzor care i-si merita banii este alpine type r , intr-o incinta buna sunetul e grozav atat pe partea de spl cat si pe partea de sq.

Florian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 31, 2009 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Posibil sa ai dreptate, eu unul nu am auzit nici unul din ele, daca ne uitam la caracteristici sunt cam la fel, ambele au acelasi SPL acuma nu stiu daca GZ-ul declara SPL-ul la 1W/m, eu daca ar fi sa nu ma uit la bani la fel as lua DLS, dar totusi mi se pare cam mare diferenta la pret.
Type R de la Alpine chiar ar fi o alegere buna, dar trebuie luat in considerare si faptul ca omul are un taxi si din cate stiu Type R necesita o incinta mare, o sa ii ocupe jumat de porbagaj daca nu si mai mult, deci ii trebuie un difuzor care sa se comporte bine intr-o incinta de 50-60L.
Acuma poate ma bag prea mult, inca nu am vorbit personal cu @Cristi82, eventual sa mai posteze cam ce fel de bass vrea, ceva mai finut acordat mai sus 40-45Hz, sau mai agresiv 30-35HZ sai rupa tabla la "lighean" Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum