|
|
|
Autor |
Mesaj |
Florinsri
Data înscrierii: 25/Iun/2017 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2023 10:14 am Titlul subiectului: Zgomot de fond amplificator |
|
|
Salutare,am ultima problema un amplificator 2x250 wrms de la Vibe,doua difuzoare Deaf Bonce de 130 wrms,in momentul in care alimentez statia fara rca uri conectate fara nimic doar alimentarea si boxele legate are un zgomot de fond ca un fasait pot spune nu stiu exact cum sa l denumesc..ceva de genul ca la radio cand nu prinde posturile..repet fara rca conectate doar alimentarea..este al doilea amplificator pe care il probez si aceeasi chestie…alimentarea este cat se poate de corecta am incercat pur si simplu pe o baterie nemontata pe masina si tot asa face,amplificatoarele si cel anterior si cel prezent luate de noi!care a mai intampinat problema astept un raspuns va rog!am cautat prin discutii dar n am gasit nimic concret de genul.. |
|
Sus |
|
 |
Florinsri
Data înscrierii: 25/Iun/2017 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2023 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni cu o idee ceva?? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|