Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: zafira Răspunde cu citat (quote)

salut baieti,ma numesc ovidiu si va urmaresc de mult timp posturile,pe aici pe alte forumuri,unii dintre voi poate imi cunoasteti masina pentru cei care nu o sa fac o mica prezentare a sistemului
HU clarion dxz 958
inalte lpg
medii peerless v-line
mid bass Seas L22RN4X/P
bass jl13w7
antifonare un door kit roadkill+multe kituri powerbass
curent am bateria de fabrica +un kinetik hc 2000 parca
amplificare....aici e putin cu cantec,pana acum am mers pe linia de competitie de la u-dimension,amplificatoare foarte bune dar destul de voluminoase(precizez acum ca masina este folosita in domeniul gips-cartonului fiind masina cu care duc muncitori scule materiale,etc)iar pentru sistemul actual as fi necesitat doua amplificatoare pe usi si unul pe sub,m-am decis sa revin la prima mea iubire"audison"momentan nu am multe poze cu masina pentru ca a trecut prin atatea faze ca nici eu nu mai stiu pe unde mai am poze despre ea.oricum ideea este ca am facut un suport interesant sub plafon in spate si pe ala vor fi prinse cele doua amplificatoare care vor definitiva sistemul,deci pe scurt mi-am schimbat amplificatorul u-dimension ProX 2K.1D Comp cu un audison vrx1.500 la care s-au comandat coolere deoarece la 0.7 ohmi cam decupleaza termic,restul amplificatoarelor vor fi inlocuite cu un audison lrx6.9 care isi va face treaba iar ca dimensiuni va incapea perfect pe plafon langa vrx,din pacate doar la sfarsitul lui septembrie va fi disponibil pentru ca s-a vandut ultima bucata chiar inaintea mea:(
masina mea a participat pana acum doar de distractie la competitii gen db drag,unde pana acum plafonul ei a fost de 145.9db(pentru o cutie acordata la 35 hz eu am fost foarte multumit de ce am reusit)din pacate eu avansez foarte greu cu masina absolut toate instalarile modificarile aduse habitaclului sunt facute de mine,meseriasii doar executand tragerea in fibra(pe care nu am cu ce sa o fac nu de alta)si de multe ori asta dureaza mai mult de 5 ori decat imi ia mie sa pregatesc suportii,asta este problema mea ca dupa un an jumatate de modificari m-am saturat de atatea sisteme cate am avut pe masina si chiar vreau sa o termin odata,eu sper de craciun sa-mi fac o surpriza si sa am usile imbracate si portbagajul terminat dar cine stie
la jl as vrea sa-i fac o cutie inchisa desi toata lumea ma bate la cap ca nu va mai suna asa de tare,adevarul este ca ei nu inteleg ca eu nu-l pot asculta asa tare toata ziua ,eu in general fac in jur de 1000km saptamanal numai in oras deci petrec destul de mult timp in masina si cu ampliful u-dimension la cei 2133W masurati pe difuzor era cam greu de stat in masina,avantajul ca avea remote cu fir si ma puteam juca usor cu gain-ul lui:) ,oricum ce vreau sa spun e ca sunt convins ca intr-o cutie sealed de 65L cu 2000W va canta destul de tare,pentru mine siguro sa pun niste poze cu insonorizarea facuta,momentan nu am facut inca suportul de pal pentru plafon(prinderea barilor de intarire a fost pe llatime dupa marimea vechiului amplificator,si in locul lui vor veni cele doua audison pe lungime)dar urmeaza(nu-l voi realiza decat cand imi vine lrx-ul pentru ca ar insemna sa-mi modific sistemul inca o data si nu mai vreau,o luna mai rezist),modificarile aduse usilor si sper ca pe weekwnd sa pot pune poze si cu usile trase in fibra

t_gae02_986.jpg
 Description:
 Filesize:  39.42 KB
 Viewed:  785 Time(s)

t_gae02_986.jpg

Photo-0318.jpg
 Description:
 Filesize:  476.93 KB
 Viewed:  647 Time(s)

Photo-0318.jpg

Photo-0237.jpg
 Description:
 Filesize:  251.59 KB
 Viewed:  636 Time(s)

Photo-0237.jpg

Photo-0232.jpg
 Description:
 Filesize:  149.26 KB
 Viewed:  598 Time(s)

Photo-0232.jpg

Photo-0229.jpg
 Description:
 Filesize:  109.97 KB
 Viewed:  619 Time(s)

Photo-0229.jpg

Photo-0187.jpg
 Description:
 Filesize:  243.88 KB
 Viewed:  618 Time(s)

Photo-0187.jpg

Ultima modificare efectuată de către providius la Mie Aug 22, 2007 11:52 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

more

Photo-0284.jpg
 Description:
 Filesize:  466.06 KB
 Viewed:  718 Time(s)

Photo-0284.jpg

Photo-0285.jpg
 Description:
 Filesize:  503.08 KB
 Viewed:  633 Time(s)

Photo-0285.jpg

Photo-0277.jpg
 Description:
 Filesize:  400.74 KB
 Viewed:  683 Time(s)

Photo-0277.jpg

Photo-0281.jpg
 Description:
 Filesize:  377.76 KB
 Viewed:  670 Time(s)

Photo-0281.jpg

Photo-02791.jpg
 Description:
 Filesize:  284.76 KB
 Viewed:  625 Time(s)

Photo-02791.jpg

Photo-0286.jpg
 Description:
 Filesize:  279.21 KB
 Viewed:  642 Time(s)

Photo-0286.jpg

providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

more

Fotografii-0006resize.jpg
 Description:
 Filesize:  764.94 KB
 Viewed:  630 Time(s)

Fotografii-0006resize.jpg

Fotografii-0052r.jpg
 Description:
 Filesize:  614.46 KB
 Viewed:  671 Time(s)

Fotografii-0052r.jpg

Fotografii-0055r.jpg
 Description:
 Filesize:  515.42 KB
 Viewed:  649 Time(s)

Fotografii-0055r.jpg

Photo-0282.jpg
 Description:
 Filesize:  394.11 KB
 Viewed:  689 Time(s)

Photo-0282.jpg

providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca anul acesta voi putea participa la vreo etapa emma dar cu siguranta vreau sa-mi testez masina sa vad ce punctaj as avea,pana atunci insa urmaresc realizarile voastre ,mai visez putin si poate reusesc pe craciun sa am terminata masina
numai bine

tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,si bine ai venit pe forumul Be-Loud!
Din cate am vazut/citit pari un om care este pasionat de sunentul in masina si care isi face el sistemul,lucru de admirat tinand cont ca sunt multi care "dau banu si li se face".
In legatura cu sistemul propriu-zis as fi tare curios cum suna jl..tinand cont de pretul la care se comercializeaza..as fi curios in primul rand sa imi dau seama ce face diferenta la acest brand si poate ne poti spune chiar tu Smile .Sa speram ca vedem cat mai repede produsul finit Very Happy ,multa bafta!!
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc,acum despre jl,hmm...in cei 10 ani de cand investesc in muzica(practic tot ce am este cumparat in rate de la niste prieteni care au magazine car audio)am incercat foarte multe sisteme,in diferite configuratii,normal am inceput si eu ca orice pusti cu un bas sa fie cat mai tare,sa rupa tot,cum se spunea in domeniu niciodata nu o sa fii pe deplin multumit de sistemul tau atunci cand o sa auzi unul cu ceva mai bun si o sa vrei sa schimbi ceva,eu asa am ajuns sa schimb mare parte din marcile care se gasesc la noi pe piata si sa vreau sa ma opresc la 13w7,am incercat si alte modele de jl dar nu aveau asa putere mare,ajungeau in limitare mecanica si nu am vrut sa am surprize cu ele.sunetul lui eu zic ca nu se poate descrie in cuvinte,dar crede-ma ca si eu ca orice om care trage sa investeasca asa mult intr-o masina m-am gandit si am incercat cateva difuzoare care s-ar ridica ca si renume la acela al jl-ului si fara sa stau pe ganduri am zis ca da merita diferenta,eu in general ascult muzica undeva intre 140-142db(masurati cu termlabul)si este inuman cum poate canta un difuzor atat de clar si sa coboare fara nici o problema pana pe la 20hz(pana acum aveam 2000Wrms pe el si la competitii faceam show la sfarsit cu o melodie care incepe de pe la 10hz si se joaca pana pe la vreo 60hz si toata lumea se uita cum se rupe masina din toate incheieturile fara sa se auda nimic).pana acum este singurul difuzor pe care l-am auzit sa cante la asa puteri nu numai sa faca zgomot(cer scuze daca jignesc pe cineva cu aceasta afirmatie dar asta este parerea mea si gusturile nu se discuta),cat despre masina chiar imi doresc de mult sa ajung la o competitie emma si sa nu ma prezint doar la espl Very Happy,stiu ca la categoria mea vor fi doar 2 masini(poate mai apare ceva)pregatite de niste oameni care ma depasesc cu mult in domeniu dar as vrea si eu sa vad ce am reusit sa realizez indrumat de prieteni,sa vad diferenta de punctaj intre ei si mine.numai bine si poate ajung si eu odata pe la vreo intalnire din asta cu oameni pasionati de sunet,ca sincer in oradea suntem putini cei care punem accentul pe sql,sa nu mai vb de sq
Scooter | Flo
Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu pui o filmare ? Is tare curios ...
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sambata imi trag usile in fibra si probabil ca o sa am timp sa ma ocup si de o filmare,intre timp mi-au ajuns si ventilatoarele pentru amplificator si tinand cont ca astazi au fost 38 de grade nu am avut probleme termice desi impedanta jl-ului e de 0.7ohmi,o sa revin cu poze din timpul imbracarii usilor
numai bine

Fotografii-0013r.jpg
 Description:
 Filesize:  438.12 KB
 Viewed:  641 Time(s)

Fotografii-0013r.jpg

Fotografii-0015r.jpg
 Description:
 Filesize:  453.44 KB
 Viewed:  573 Time(s)

Fotografii-0015r.jpg

Fotografii-0016r.jpg
 Description:
 Filesize:  415.62 KB
 Viewed:  580 Time(s)

Fotografii-0016r.jpg

Fotografii-0014r.jpg
 Description:
 Filesize:  451.62 KB
 Viewed:  590 Time(s)

Fotografii-0014r.jpg

andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tare sistemul ... dar totusi nu crezi ca e urat prins amplificatorul ? macar sa imbraci bucata aia de lemn in culoarea plafonului ...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mr. Green
seas
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

suuuper sistem...

frumoasa treaba de la stalpii fata.

providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei006 a scris:
tare sistemul ... dar totusi nu crezi ca e urat prins amplificatorul ? macar sa imbraci bucata aia de lemn in culoarea plafonului ...

andrei,chiar crezi ca asa ramane prins amplificatorul?Smile
momentan suportul de pe tavan a fost facut din doua bari intaritoare de renault nevada prinse pe diagonala pentru vechiul amplificator,iar actualul nu l-am putut prinde pe acele bari ca nu nimerea pe ele,de aceea am apelat la acea bucata oribila de mdf(fiind singura disponibila la acel moment)am sperat sa-mi vina si celalalt amplificator sa pot face din mdf un suport frumos pentru cele doua cu distribuitoare si tot sa nu mai am in portbagaj decat bateria si cutia de bas,dar spre ghinionul meu s-a vandut cu o zi inainte ultimul amplificator pe care il doream si din pacate italienii nu lucreaza luna asta,iar urmatoarea comanda va ajunge undeva dupa mijlocul lunii viitoare,deci sunt obligat sa ma opresc momentan pentru ca am doua amplificatoare pe difuzoarele din usi si imi este imposibil sa le pun sus si pe ele.asta e o luna nu mor desi chiar arata urat cand ma uit in oglinda,suportul va fi imbracat ca si usile si stalpii intr-o imitatie de piele neagra cu striatii,am vazut lucrari cu acel material si mi-au placut,sper sa-mi placa si in masina Smile

providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Mr. Green
seas

prima oara am vazut seas de 18 cm puse intr-un seat leon si de curiozitate le-am taiat la 20hz,in urmatoarele 5 minute m-am rugat de prietenul meu sa-mi aduca si mie din state,el iarasi stiind ca sunt putin mai dus ma intreaba:nu vrei de 20?ca alea au fs la 23hz,ca si jl-ul?au trecut vreo doua luni de cand le am si nu este zi sa nu-i multumesc pentru gestul lui,la cursa de 2 cm pe care o au se misca ca niste subwoofere in usi,atat despre seas:)

providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
suuuper sistem...

frumoasa treaba de la stalpii fata.

mersi,momentan sunt departe de forma finala deoarece pentru media de 3,5 nu se gaseste nici macar la comanda in unele cataloage pe care le-am studiat sita protectoare si astept sa-mi faca cineva una din plexid sa pot sa finisez in jurul mediei carcasa ei nefiind rotunda e mai greu in zona de sus si chiar nu as vrea sa o dau in bara acolo,am avut noroc ca am stalpi mari ca la un moment dat deja ma treceau idei de gaurit bordul si din-alea si chiar mi-ar fi fost frica sa ma bag in asa ceva,am transpirat destul cat am lucrat la suportul de pe tavan acolo fiind pe cele doua parti airbagurile de la geamuri si exact acolo s-au nimerit cartusele cu gaz si le-am mai impins putin stanga dreapta sa-mi pot face treaba,ca norocul nu mi-au explodat in fata Laughing

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Aug 25, 2007 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot am zis ca vin in oradea Sad
cand mi-am adus masina eram muuuult prea obosit ca sa opresc...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 1 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum