Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

xenon golf 4 , help !!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
adysor92

Data înscrierii: 16/Noi/2010

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 9:13 pm    Titlul subiectului: xenon golf 4 , help !!! Răspunde cu citat (quote)

salutare , as vrea sa imi achizitionez un kid de xenon :

http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Kituri_Xenon/Kit_Bi-Xenon_HID/

intrebarea , ce alte modificari trebuie pt al monta ? lupa trebuie schimbata ?
nu as vreau sa dau bani degeaba ... please help ! :d
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Daca nu-ti pui lupa nu faci nici o afacere pentru ca o sa-ti bata aiurea.
Nu o sa vezi mare diferenta fata de becurile pe care le ai deja plus ca o sa-i deranjezi pe cei din sens opus.

Asa ca recomandarea mea este sa-ti cumperi faruri cu lupa intai si apoi xenoane.

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai deja lupe pe faruri?
Sus
adysor92

Data înscrierii: 16/Noi/2010

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 2:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt farurile originale de golf , unde as gasi lupa si la ce pret?
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un set de lupe aftermarket se gasesc in jur de 450-550 lei ... Lupa de 3" cu bi-xenon si angel-eyes, toata instalatia de xenon ... Ideea e ca lupele astea implica desfacerea propriu-zisa a farului ... Daca nu faci tu operatiunea asta, te mai costa 150-200 manopera ...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locaţie: galati

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara nici cea mai mica tenta ironica ... si fara nici cea mai mica rautate :

cati din cei care dau sfaturi au incercat pe pielea lor montarea unui kit xenon pe faruri normale, s-au dus cu ele la reglaj, le folosesc corespunzator ( sa bata la x distanta in fata masinii si nu prin copaci -- tinute fiind maxim in sus ) si :
- si-au dat seama ca au aruncat banii degeaba
- au deranjat pe cei din trafic

si cati din cei care dau sfaturi, dau sfaturi din auzite, din sfaturile altora etc !?

YM: shokaliptiku
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2010 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adysor92, bine faci ca vrei lupe..Stiu pe cineva din Baia Mare care pune lupe in aproape orice fel de faruri...am vazut o lucrare a lui si arata beton.

Sa-i fereasca 'al de sus pe aia cu xenoane in faruri normale sa se intalneasca cu mine noaptea dupa ce imi pun proiectoarele...

Sus
x-just

Data înscrierii: 13/Noi/2011
Locaţie: bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai oameni?......stiti ca pentru faruri fara lupa sunt becuri xenon ?....spre deosebire de becurile pentru lupa acestea au aplicate pe ele un strat de vopsea astfel incat difuzarea luminii sa o faca numai in partea inferioara si astfel lumina creata nu mai face probleme celor ce vin din sens opus. Recomandat si in acest caz dupa montare a se face un reglaj de far.
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum