Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vreau si eu un sfat, pentru o alegere

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
diesel
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2011 3:23 am    Titlul subiectului: vreau si eu un sfat, pentru o alegere Răspunde cu citat (quote)

care e mai bun din toate punctele de vedere; ale sunetului in special si al setarilor. pareri va rog Very Happy multumesc
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-113BT/
sau
http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/bluetooth/KDC-BT6544U/details/

fxg
Pasionat

Data înscrierii: 29/Iun/2011

MesajTrimis: Mar Aug 16, 2011 3:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut Alpine 113BT dar a crapat partea de Bluetooth si l-am schimbat cu un JVC BT22 - sunetul este clar superior, setari kklau, display-ul iti da mai multe informatii, etc.

113BT e un player bun, dar atat. Cred ca a scazut calitatea sunetului pentru ca au bagat alte chestii prin el [BT, interfete aux si iPod full speed] si undeva trebuiau sa reduca. Pe mine m-a cam dezamagit. Se auzea la fel ca si Clarionu' din fabrica, iar comparatia este clar justificata pentru ca in afara de HU nu am shcimbat nimic.

Despre Kenwood nu stiu ce sa-ti spun, dar am auzit ca in ultima vreme au crescut mult la calitate [era si cazu'].
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2011 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca dotari este mai bun kenwood. Eu personal as merge pe alpine.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum