|
|
|
Autor |
Mesaj |
diesel Pasionat
Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 55 Locație: Bistrita
|
|
Sus |
|
 |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 3:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am avut Alpine 113BT dar a crapat partea de Bluetooth si l-am schimbat cu un JVC BT22 - sunetul este clar superior, setari kklau, display-ul iti da mai multe informatii, etc.
113BT e un player bun, dar atat. Cred ca a scazut calitatea sunetului pentru ca au bagat alte chestii prin el [BT, interfete aux si iPod full speed] si undeva trebuiau sa reduca. Pe mine m-a cam dezamagit. Se auzea la fel ca si Clarionu' din fabrica, iar comparatia este clar justificata pentru ca in afara de HU nu am shcimbat nimic.
Despre Kenwood nu stiu ce sa-ti spun, dar am auzit ca in ultima vreme au crescut mult la calitate [era si cazu']. |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 23, 2011 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca dotari este mai bun kenwood. Eu personal as merge pe alpine. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|