Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vreau sa schimb satelitii la logitech z2300

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 10:07 pm    Titlul subiectului: Vreau sa schimb satelitii la logitech z2300 Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea. Detin un logitech z2300 si nu sunt multumit de sateliti de la 20 % la winamp incep sa distorsioneze.. si as vrea sa ii schimb ce sateliti miati recomnda dar sa duca la maxim ???? De revelion a canatat sistemul toata noaptea pana a plecat toate lumea acasa ,, cand am ajuns acasa cu sistemul in montej si cand il aprind se aude un bazait in subwofer si sateliti si apoi nu se mai aude nimica ce ar putea avea ?????

Ultima modificare efectuată de către ADI la Sâm Ian 03, 2009 11:36 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreo 4 seturi dastea http://beloud.ro/produse/Difuzoare_auto/SAL/Tweetere_piezo/AP_17/
si vei alunga si liliecii Smile))
Sus
ADI
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 01, 2009 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

?????????????????
Sus
ADI
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 01, 2009 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar grila de protectie de la subwofer cum se da jos ????
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 01, 2009 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimic mai simplu.........o tai cu drujba!
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Ian 01, 2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta in caz ca nu ti-a ramas carbid de la bombe, sa le tai cu oxiacetilena Cool .
vezi, totul e doar sa intrebi, sfaturi vor fi oricand.

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 02, 2009 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prefer oricand o taietura cu laser/ plasma in locul banalei oxiacetilene...
Laughing

ADI
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 02, 2009 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bai mistocarilor . terminati cu glumele .. eu intreb serios si tu ce imi raspunzi . faci misto de mine ???
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 02, 2009 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa e.......terminati bueyyyy mistocarilor Laughing Laughing
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 02, 2009 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sincer acum, cand lumea iti da o mana de ajutor la ce ai cerut tu ai putea sa fi macar dragutz si sa zici multumesc.

cine face misto?

adypala, bezz si subsemnatu au vrut sa te ajute pe cai mai ne-ortodoxe.

http://www.magazine-online.ro/icam/scule-electrice/drujba-3816--6843

http://www.clubafaceri.ro/director/stand/24687/79256/Trusa+sudura+oxiacetilena+RHONA+RK+20.html

http://www.clubafaceri.ro/director/stand/16016/32534/Aparat+de+taiat+cu+plasma+Hypertherm+SUA.html

adypala
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma doare burta de atata ras Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 2:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar mai fi o solutie de buget, mai ales ca-i sezonul.
lipesti pe grila 4-5 bombe, incerci sa le sincronizezi aprinderea si presto! pa pa grila

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz am stuiat indelungata vreme aceasta varianta si nu e cea mai indicata datorita efectului "shrapnel" pe care tinde sa-l ia suportul ( in cazul nostru boxa ) Rolling Eyes
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am logitech z-5500 si eu am rezolvat problema strangand mai bine suruburile cat despre masca daca vrei sa o dai jos (cu o surubelinta merge de numa numa (eu asa am facut doar ca nu o poti pune inapoi)

un prieten mi-a recomandat ... (ironic) sa insonorizez sateliti si zice ca o sa fie mai bine .... (nu am testat nu stiu ce sa zic)
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2009 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing imi place de tine.. pui la topic ca vrei sa schimbi satelitii.. apoi vrei sa dai jos grila la subwoofer... io zic sa desfaci difuzoarele si sa le faci tu incinte la fiecare... sau si mai bine... lasa-le fara incinta... asa nici nu le arzi, ca le vine aer calumea... Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum