|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mar Iul 24, 2018 8:05 pm Titlul subiectului: Vibratie usi |
|
|
Salut! De curand am montat pe usile fata niste Focal RSE-165 cu inele adaptoare + insonorizare (nu completa pentru ca nu mi-am permis foarte mult material).
Difuzoarele canta impecabil insa la kick-uri si la unele bassline-uri aud tot felul de sunete din usa, vibratii ca si cand ar fi plastice libere prin usa si ar "dansa".
Trebuie sa ma imping in fata de usa ca sa diminuez greierii aia sau sa tai mediile de la 100hz in sus (nu prea imi convine) )
Plasticele sunt la locul lor si am fost atent cand am montat fata de usa la loc sa nu fie nimic aiurea pe acolo, cabluri sau cleme care sa nu fie prinse sau legate.
Ceva sfaturi cum as putea sa scap de zgomotul ala enervant?
Multumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Joi Iul 26, 2018 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Astazi am dat fata de usa jos si fara ea nu se mai auzea nimic. Plasticele din fata de usa de la sofer scartie mai tare decat pe usa din dreapta. Mai e si buzunarul care pe partea interioara este de fapt un carton si nu e prea solid.
O sa continui cu materialul insonorizant sa vad unde ajung )
Multumesc! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|