|
|
|
Autor |
Mesaj |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum Dec 24, 2017 9:33 am Titlul subiectului: Vand Sistem Audio SQ PREMIUM (JL Rockford Fosgate Mac Audio |
|
|
Vand sistem audio SQ format din:
-Subwoofer JL 13TW5v2-4 cu incinda din MDF (22mm) sealed facuta personal dupa specificatiile de fabrica. DimensiuniLxlxh (49x39x20 cm)
-Amplificator Rockford Fosgate T10001BD
-Condensator Mac Audio 1,2F
-Kit Cabluri Mac Audio
-Adaptor Hi-Low Focal
Pret individual:
Sub JL - 1800 lei
Amp Rockford - 1800 lei
Condensator+adaptor+kit cabluri - 300 lei
Toate produsele au fost achizitionate de noi si folosite pe o singura masina ca si completare pentru sistemul audio Harman Kardon de fabrica. Se aud extraordinar.
Am la ele cutiile si restul accesorilor care vin cu ele. Sistemul nu a fost "omorat". M-a interesat calitatea si nu galagia. S-a facut rodajul si au fost folosite cu bun simt.
Vind sistemul deoarece vand si masina.
As prefera sa le dau cu proba pentru a nu aparea discutii.
Doar difuzorul de bass este 3000 de lei Nou.
Multumesc. _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm Oct 06, 2018 7:34 am Titlul subiectului: Anunt Valabil |
|
|
Anuntul este inca valabil.
Sistemul este de vanzare doar pentru pretul de 3500 Ron. Se da complet. Se poate face proba pe masina fiind inca montat. _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|