|
|
|
Autor |
Mesaj |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:09 am Titlul subiectului: Vand radiocasetofon Grundig Challenge 500A |
|
|
Poze mai jos. Sincer nu l-am avut pe cine stie ce boxe, asta a venit cu masina, am fost sincer placut surprins 1 saptamana cat l-am tinut. Autoreverse, prinde posturile excelent (da, are si autoscan), display verde. Comparand cu MP3 playerul achizitionat acum, puterea de iesire este pe undeva pe la 15-20W RMS (4 canale).
Ideal pentru Daciuta 1310 de rezerva sau pentru masina babacilor sau whatever. Sincer nujt cine mai umbla cu casete dupa el, dar... no. La mine prinde praf pe el, n-am la ce-l folosi.
Ce e cel mai important, are mufe ISO, deci merge plug-and-play.
Pret: 30 RON. E mai mult simbolic, de fapt
P.S.: da, are si element de siguranta, se detaseaza partea aia micuta cu butoane din dreapta
P.S.2: s-ar parea ca are si control pt magazie de CDuri. Ce model, nu stiu. Probabil tot Grundig  _________________ Sound Stage 1 - completed and sold
Sound Stage 2 - ...in uĂŁrc... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|