Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

UN AMPLIFICATOR PT SUBWOOFER

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
CATA_ASD

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 12, 2006 4:46 pm    Titlul subiectului: UN AMPLIFICATOR PT SUBWOOFER Răspunde cu citat (quote)

Question Salut...vreau si eu sa aflu ce amplificator ar fi mai bun pt: subwoofer-ul MacAudio MP TUBE30.Nu stiu care dintre cele doua ar fi mai bun: GTA 275 BLAUPUNKT sau SAF 2070 SAL ?
Ok astept raspunsul vostru.[/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Sâm Aug 12, 2006 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele doua clar Blaupunkt, care vrea sa il procur si eu in curand de la baieti! SAL-ul are scule cam slabutze, cel putin in domeniul subwooferelor; acuma nu dau cu pumnul in masa ca ar fi mai slab decat Blaupunktul, dar oricum Blapunkt are cativa ani in aceasta zona a muzicii!! Sau ai putea alege The Rock 400, dar mie personal nu imi place cum arata!
Mai asteptam pareri sa vedem!
Sus
CATA_ASD

MesajTrimis: Sâm Aug 12, 2006 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pt raspuns....oricum am dat comanda pt Blaupunkt pana la urma...dupa cum ai zis si tu are ceva mai multa vechime in domeniul asta
Sus
CATA_ASD

MesajTrimis: Sâm Aug 12, 2006 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o alta intrebare....presupun ca amplificatorul Blaupunkt gta 275 are siguranta...intrebarea mea este:daca are mai trebuie sa-i pun siguranta si pe firul de alimentare?
Daca da de cat tebuie sa fie:mai mare decat cea a amplificatorului,mai mica sau egala?
Sus
CATA_ASD

MesajTrimis: Lun Aug 14, 2006 3:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate inchide topicu' deoarece nu exista tubul pe care-l vreau eu...nu e pe stoc Crying or Very sad .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum