|
Autor |
Mesaj |
CATA_ASD
Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 4:46 pm Titlul subiectului: UN AMPLIFICATOR PT SUBWOOFER |
|
|
Salut...vreau si eu sa aflu ce amplificator ar fi mai bun pt: subwoofer-ul MacAudio MP TUBE30.Nu stiu care dintre cele doua ar fi mai bun: GTA 275 BLAUPUNKT sau SAF 2070 SAL ?
Ok astept raspunsul vostru.[/b] |
|
Sus |
|
 |
in_zale
Data înscrierii: 26/Iul/2006 Mesaje: 47 Locație: 192.168.0.1
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dintre cele doua clar Blaupunkt, care vrea sa il procur si eu in curand de la baieti! SAL-ul are scule cam slabutze, cel putin in domeniul subwooferelor; acuma nu dau cu pumnul in masa ca ar fi mai slab decat Blaupunktul, dar oricum Blapunkt are cativa ani in aceasta zona a muzicii!! Sau ai putea alege The Rock 400, dar mie personal nu imi place cum arata!
Mai asteptam pareri sa vedem! |
|
Sus |
|
 |
CATA_ASD
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pt raspuns....oricum am dat comanda pt Blaupunkt pana la urma...dupa cum ai zis si tu are ceva mai multa vechime in domeniul asta |
|
Sus |
|
 |
CATA_ASD
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu o alta intrebare....presupun ca amplificatorul Blaupunkt gta 275 are siguranta...intrebarea mea este:daca are mai trebuie sa-i pun siguranta si pe firul de alimentare?
Daca da de cat tebuie sa fie:mai mare decat cea a amplificatorului,mai mica sau egala? |
|
Sus |
|
 |
CATA_ASD
|
Trimis: Lun Aug 14, 2006 3:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Se poate inchide topicu' deoarece nu exista tubul pe care-l vreau eu...nu e pe stoc . |
|
Sus |
|
 |
|