Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
Trimis: Joi Dec 11, 2008 2:41 pm Titlul subiectului:
cica ar fi photoshopata ca sa se vada bine toate strazile din intersectie (le-au apropiat in cadru)
oricum stiu zona, o sa ma duc sa ma uit si eu si daca-i pe bune promit o poza obscena cu speedome-ul . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression
Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
Trimis: Vin Dec 12, 2008 12:34 pm Titlul subiectului:
Hai sa va mai arat si eu cateva chestii:
1. Ce parere aveti de clipul asta? Sincer acum.. Nu-i stupid? Nu o sa inteleg un milion de ani, de ce canta, cand ar trebui sa stea draq linistit, poate ii taie aia creieru.
2. Clipul asta prezinta o schema la volan ce nu a fost reusita de nici un barbat pana in prezent.
3. O mica demonstratie despre cum se da o palma.
4. Ultima inovatie in materie de... pai... have a look.
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
Trimis: Lun Dec 15, 2008 5:35 pm Titlul subiectului:
Body28 a scris:
A patiti-o vreo unul cu tractarea? Daca da, sunt sigur ca ati visat mereu la asta. ))
riscant tare cu astea 4x4, nu stii de unde sa le agati ca tot iei tzeapa. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum