Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

The New KRZ
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 9:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Sharkky ms ms Embarassed nicidecum artist mai am mult de invatat... o sa incep sa stau mai mult pe langa tine.. poate invat si cu fibra cate ceva.. Very Happy
@Tibitzu poi te astept cu un semn ceva cand vi prin militari si ne vedem la o auditie o cafea un ceai... apa plata.. 1 tura de IOR Very Happy

@B-05-WRB nu nu .A fost ideea mea . singura in momentu ala dupa 2-3 ore de chin si de desfacut masina tot bordu era desfacut f f bine izolata masina motor de habitaclu.. din pacate nu am reusit sa scot stergatorul sa pot scoate partea din plastic de sus.. sa incerc pe acolo poate ca in concediu o sa refac treaba asta dar atunci dupa 2-3 ore de chin asta era singura solutie

@Sharkky daca Doamne fereste ma rastorn si ajung sa sectionez zona aia de la impact cred ca focul ar cea mai mica problema a mea , ... o sa imi iau o rola de banda de matisat sa il mai intaresc pana refac ...

@Sharkky mai da semne cu noua locatie pe unde mai esti sa ascult si eu micutu si sa vad cum decurge lucrarea c sunt f f curios
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Simpla? Nu asta e farmecul intemeierii unui sistem promitator ... Trebuie sa te chinui, sa mai slabesti 1-2 kg doar cat te chinui sa tragi cablul de alimentare ...

Cand faci ceva temporar nu te apuci sa gauresti panouri si sa dezmembrezi masina...cauti varianta simpla si utila...
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideea e ca nu vreau sa gauresc nimic care nu a fost proiectat sa fie gaurit .. si daca nu voi gasi un alt loc prin care sa trag cablul va ramane pe acolo nu deranjaza si nu este deranjat de nimik....

Si cu slabitu doar m-ai vazut ca alerg prin parc mister sharky .. mai slabesc si de la instalare Very Happy . Vedem in concediu daca gasesc vreo alta gaurica .. Twisted Evil
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos incet incet prinde contur Very Happy , ziceai ca simti nevoia unui condesator iti fac luminile ca in discoteca sau din ce cauza Question
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 9:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Yuri cam palpaie farurile o sa mai verific cablul de masa... cam ciudat oricum.. dar o rezolv eu. tu ce ai mai facut cu HU tau ca stiam k ai ceva probleme t asteptam cu noutati
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu Hu momentan am rezolvat , acuma ma orientez spre partea de bass prin toamna cred ca o sa termin.Poate ne intalnim sa iti aud si eu masina.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum