Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SuperNova la inceput de drum
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
killergts
Pasionat

Data înscrierii: 27/Sep/2008
Locație: cotroceni

MesajTrimis: Dum Iul 04, 2010 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

l-am intins cu orice in functie de pozitie, de la coada de ciocan la trafalet, in unele locuri pe rotund chiar l-am batut cu ciocanul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

update: midbasi helix db 62.1(pe viitor se vor schimba cu ceva competion)
twetere: helix 801RS
urmeaza un nou sub cu helix E 250 esprit, undeva prin fata cu o incinta 17~20L...undeva prin fata Twisted Evil
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spor la proiect ..
Am avut si eu in Solenza incinta in fata, merita tot efortul, dar e ceva de munca. Depinde cu ce materiale vrei sa o faci; eu am ales varianta de fibra pentru a folosi tot spatiul pus la dispozitie sub torpedou.
Sus
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu renunt la torpedou, si vreau sa pastrez un aspect cat mai aproape de stock, evident nu trebuie sa iau din spatiul de la picioarele pasagerului.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

killergts a scris:
update: midbasi helix db 62.1(pe viitor se vor schimba cu ceva competion)
twetere: helix 801RS
urmeaza un nou sub cu helix E 250 esprit, undeva prin fata cu o incinta 17~20L...undeva prin fata Twisted Evil

Eu nu pot sa inteleg motivatia pentru chinul cu montat subwoofer in fata...
Reglat corespunzator nu vad sensul....

Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Explica in cuvintele tale ce aspect al sunetului se imbunatateste Smile
Sus
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

avand in vedere ca la mine se poate face relativ usor incinta si ca o fac eu nu vad care ar fi problema. eu sunt de parere ca niciodata un sub in portbagaj nu va suna ca unul in torpedou, evident exista niste complicatii, cum ar fi ca deja am terminat tot silent coat-ul si mai am nevoie pentru a antifona toate piesele din plastic din bord. ideea este ca bassul trebuie sa vina din fata ce alta solutie mai buna decat sa il pui in fata? pentru mine mai exista un avantaj cu subul pe fata, se echilibreaza masina.
in cazul meu subul va fi prins din spate, lateral dreapta si sus, suficient zic eu.
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

killergts a scris:
ideea este ca bassul trebuie sa vina din fata ce alta solutie mai buna decat sa il pui in fata? pentru mine mai exista un avantaj cu subul pe fata, se echilibreaza masina.
in cazul meu subul va fi prins din spate, lateral dreapta si sus, suficient zic eu.

Daca ai avea un cap de 1-2 metri diametru atunci ai putea sa il localizezi... Laughing

Iar legat de echilibrul maselor.....ai o masina cu motor + tractiune fata. Probabil ca distributia e cam 60/40 si vorbim de 15kg, ca nu pui unul de 15 inch sau 18 inch Smile

Sus
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma refeream la echilibrarea stanga dreapta, nu de alta dar sunt cel mai greu cunoscut al meu. daca ne uitam la brax team exista destule masini cu sub-ul in fata. sper sa fie vorba de 15kg...nu cred dar...sper
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai HU cu time alignment?
Daca ei au facut asa, asa trebuie sa faci si tu?
Sus
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba da, am.
eu m-am gandit de mult dar vroiam ceva in stilul celui facut de tine, doar cu un difuzor mai mare si cu renuntare la torpedou, dar am renuntat la idee pentru ca dispare locul de la picioare. de construit il voi construi cu cat mai mult MDF si cat mai putina fibra, si putine bucati din torpedoul original.

Ultima modificare efectuată de către killergts la Mar Aug 03, 2010 3:26 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai mare ca al meu? Nu ziceai ca pui de 25 cm (10")?
Il poti face sa sune cum trebuie si cu el in spate ...
Sus
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 03, 2010 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum voi pune de 25cm, inainte vroiam de 38cm Very Happy, totusi daca nu voi reusi sa vand dls-ul pe care il am acum voi mai astepta...

actual.jpg
 Description:
 Filesize:  144.48 KB
 Viewed:  390 Time(s)

actual.jpg

Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Noi 02, 2010 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

killergts lasa-mi un id ceva pe pm, am si eu o dsn cu ceva muzica pe ea, poate ne intalnim sa imi explici cum e cu insonorizantul asta, cat ti`a ingreunat masina diferente etc
killergts
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2013 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am mai intrat de o gramada de timp, presupun ca ai rezolvat lejer.

Tot ce aveam pe masina sta intr-un dulap, la vara le pun la loc.

hu: alpine 9887R in configuratie full active 3 way.
mid bass: Helix rs 806 competion
tw: Helix rs 801
sub: helix E300

RS 806 vor fi amplificate de o statie cu 4 canale, dar pusa in punte ca sa obtin in jur de 150w pe difuzor. evident se va regla pentru distorsiuni minime.

RS801 vor avea parte de pana la 35w pentru fiecare, fara distorsiuni sper.

E300 va avea parte de 300w dar intr-o incinta inchisa, pentru un raspuns cat mai liniar.

Nu am amplificare la acelasi nivel cu difuzoarele si cu playerul, dar nici nu mai sunt dispus sa arunc cu banii.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum