Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

stroboscop
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 6:50 pm    Titlul subiectului: stroboscop Răspunde cu citat (quote)

printre ultimele chestii care mi-au dat prin cap se afla sa-mi montez si eu un stroboscop pe masina, masina fiind un logan.
dat fiind faptul ca nu stiu indeajuns de multe lucruri despre un stroboscop, am decis sa postez aici, in sperantza ca ma poate ajuta cineva. ma intereseaza de unde pot sa fac rost de unul, cam la ce pretz ar fi, daca se poate lega direct la becurile de la faruri, in asa fel incat sa nu dau de banuit (pt k da, sunt ilegale) sau daca le pot folosi in asa fel incat sa lumineze incontinuu si sa le pot folosi pe post de proiectoare, pt k nu am. a, si... daca se poate construi... banuiesc ca ar fi mai ieftin Very Happy

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca erau anunturi cu stroboscoape de vanzare ... pentru masini ...
Nu ai cum sa le folosesti pe post de proiectoare pentru ca nu au viata lunga in regim de functionare in continuu ca un bec normal pe baza halogen... Nu folosesc becuri normale, ci lampi cu descarcare in xenon ... Sau poti folosi lampa de la vreun blitz ce nu mai functioneaza ...
Si ca sa cumperi o lampa cu descarcare in xenon, nu prea iti recomand ...
Mai bine o lasi balta cu "facutul" si iei legatura cu cei care vand asa ceva si cumperi gata facut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar sunt ilegale

si nu prea e riscant sa pui dalea ?
cand te vede garcea poate sati dea amenda

poti gasi si mai ieftine si mai scumpe in functie de tara de fabricatie
(china sau germania)

Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
dar sunt ilegale

si nu prea e riscant sa pui dalea ?
cand te vede garcea poate sati dea amenda

poti gasi si mai ieftine si mai scumpe in functie de tara de fabricatie
(china sau germania)

99.9% stia si el si cred ca stim cu totii ceea ce ai zis tu ... avea un amic pe un audi a4 model 2007 si le punea cand face ture in fortza ... sunt faine si eu mi-as pune pe masina ... oricum nu le pui ca sa mergi cu ele puse doar cand esti incins nitzel si vrei sa creasca adrenalina ... sau la drum le mai bagi pe europeana ... te ajuta mai mult decat sa stai in fund-ul la toti dobitocii sa te rogi de ei sa se dea doparte ca sa ii depasesti Wink
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Leutz a scris:
sau la drum le mai bagi pe europeana ... te ajuta mai mult decat sa stai in fund-ul la toti dobitocii sa te rogi de ei sa se dea doparte ca sa ii depasesti Wink

bravo Leutzule .... fromoasa gandire
adica tu daca ai stroboscoape ai fi mai cu motz .... si te bagi in fata ..... nu esti capabil sa mergi in coloana ca ceilalti
uite d`asta ii caroteaza politia pe toti smecherasii cu bani care baga porcarii pe masini
ati citit recent regulamentul sa vedeti ce riscati daca va prinde cu chestii d`astea ?
amenda sigur o luati ...... dar ramaneti si fara certificat .... si o sa plangeti pe la usa politiei dupa el
eu va sfatuiesc sa lasati smecheria de-o`parte ca o sa platiti mai tarziu
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
Leutz a scris:
sau la drum le mai bagi pe europeana ... te ajuta mai mult decat sa stai in fund-ul la toti dobitocii sa te rogi de ei sa se dea doparte ca sa ii depasesti Wink

adica tu daca ai stroboscoape ai fi mai cu motz .... si te bagi in fata ..... nu esti capabil sa mergi in coloana ca ceilalti
uite d`asta ii caroteaza politia pe toti smecherasii cu bani care baga porcarii pe masini
ati citit recent regulamentul sa vedeti ce riscati daca va prinde cu chestii d`astea ?
amenda sigur o luati ...... dar ramaneti si fara certificat .... si o sa plangeti pe la usa politiei dupa el

In mod sigur ai inteles gresit .... am mers de atatea ori pe E85 la bucuresti si inapoi si am dat numa de tampiti care mergeau cu 70 80 ca atetea duceau oalele lor ... blitzezi clanxonezi si tot degeaba sau sunt unii care chiar nu vor sa se dea asa ai bagat 4 5 sec chestia aia de la distantza i-ai belit Rolling Eyes ... daca mai ai si numarul la masina SRI sau alte chestii din astea ... nici nu se uita politia la tine ... am caz in oras Rolling Eyes
Sus
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Leutz a scris:
In mod sigur ai inteles gresit .... am mers de atatea ori pe E85 la bucuresti si inapoi si am dat numa de tampiti care mergeau cu 70 80 ca atetea duceau oalele lor ... blitzezi clanxonezi si tot degeaba sau sunt unii care chiar nu vor sa se dea

pai daca te bazezi .... intra omule in depasire ... du-te unde vezi cu ochii
E85 e lat - intra pe contrasens ... e problema ta ce faci
sincer si eu merg tot cu 80 in afara ... pt ca atat merge dacia ..... si vad smecheri care vin cu passat`uri bucurosi ca au si ei 130 si depasesc
si cand mai ies la o tura cu GT-u` si ii fac pe lachiosi cu 170 - 180 li se lungesc ochii admirand inscriptia cu GT de pe Opel`ul Vectra care a costat doar 3000 E si nu 10.000 ca passaturile lor
deci daca esti spaima soselelor - fa-o pe coaja ta ..... nu te astepta sa se dea altii din calea ta
Leutz a scris:
dea asa ai bagat 4 5 sec chestia aia de la distantza i-ai belit Rolling Eyes ... daca mai ai si numarul la masina SRI sau alte chestii din astea ... nici nu se uita politia la tine ... am caz in oras Rolling Eyes

mda ..... te uiti prea mult la filme polististe
eu sincer nu m-as feri daca vad asa ceva
in regulament scrie clar ca masinile "de la art. 32" trebuie sa aiba atat dispozitive de avertizare vizuale cat si sonore
asa ca daca nu imi urla sirena in spate .... poti sa dai tu din blitz-uri cat vrei
SRI, SPR, POL etc etc .... mai ai mult de asteptat pana iti dau cei de la politie numere d`astea

parerea mea tot aia ramane ..... lasati smecheria acasa ca o sa va coste
Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer nu te inteleg.
1. eu nu merg cu 130 ma 4 ore si 15 minute de la roman la la intrare in bucuresti .... 170 180 finutz .... nu imi convine din cauza la un idiot care merge la impresii cu 80 pe prima banda sa intru pe contrasens .... daca ai ceva impotriva la chesti asta de ce nu ai impotriva si la soferii care se cred soferi de merg cu 80 pe prima banda ? daca nu ar trebui sa te ei de mana cu cei care au passat-uri si merg la impresii cu 130

PS: golf 4 90 de cai daca aveam 130 de cai in mod sigur scoteam sub 4 ore Wink

PS2: sambata dimineata la 4:30 am plecat din pascani si era vara senin frumos deci conditii foarte bune ...

PS3: eu nu sunt obsedat pe chestia asta sau nu am zis ca vreau sa imi pun sau ceva de genu doar ca nu mi-ar displace ideea ....

Fiecare cu parerile lui ... e o tara libera iar opinia ta o respect cum sper ca o respecti si tu macar din politete Wink
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
Leutz a scris:

smecherii e mai tare ca politia.

te sustin 100% in ce ai scris acolo Smile

Ultima modificare efectuată de către ssrli la Mar Noi 27, 2007 12:14 am, modificat de 1 dată în total
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Leutz a scris:
Sincer nu te inteleg.
1. eu nu merg cu 130 ma 4 ore si 15 minute de la roman la la intrare in bucuresti .... 170 180 finutz .... nu imi convine din cauza la un idiot care merge la impresii cu 80 pe prima banda sa intru pe contrasens .... daca ai ceva impotriva la chesti asta de ce nu ai impotriva si la soferii care se cred soferi de merg cu 80 pe prima banda ? daca nu ar trebui sa te ei de mana cu cei care au passat-uri si merg la impresii cu 130

PS: golf 4 90 de cai daca aveam 130 de cai in mod sigur scoteam sub 4 ore Wink

PS2: sambata dimineata la 4:30 am plecat din pascani si era vara senin frumos deci conditii foarte bune ...

PS3: eu nu sunt obsedat pe chestia asta sau nu am zis ca vreau sa imi pun sau ceva de genu doar ca nu mi-ar displace ideea ....

Fiecare cu parerile lui ... e o tara libera iar opinia ta o respect cum sper ca o respecti si tu macar din politete Wink

super tare frate...vitezomanie cu tdi-uri .. aveti cu ce Laughing

Sus
Leutz
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca asta am avut la dispozitie cu asta am facut , rog sa nu deviem la subiect si sariti peste posturile mele ... nu vreau sa intru in polemici cu voi plus ca incepem sa stricam topic-ul omului
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 10:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai citeam posturile voastre si ma gandeam de unde pana unde am ajuns de la niste beculetze la amenzi, politie sau autostrazi Laughing
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
tocmai citeam posturile voastre si ma gandeam de unde pana unde am ajuns de la niste beculetze la amenzi, politie sau autostrazi Laughing

Pai era si normal sa se ajunga la asa ceva pentru ca acele "beculetze" au legatura cu toate cele enumerate mai sus.
Eu zic sa lasi balta treaba cu stroboscoapele, pentru ca nu e "senzatie" ... si pe Logan ...
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut yo pe un vento albastru acu' vre-o 6 ani Very Happy Very Happy Very Happy si....senzatie majora Twisted Evil
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ..... ce buni suntem noi .... hai sa ne laudam cu toate infractiunile care le facem .... Rolling Eyes Rolling Eyes

ssrli a scris:
super tare frate...vitezomanie cu tdi-uri .. aveti cu ce Laughing

corect asta
pai daca tu cu 1.9 tdi faci raliu - pai eu cu 2.0I (benzinar) si 115 cai - motor GT care merge pana la 6000 RPM si cutie desteapta de mergi cu 140 intr-a 3-a ..... ce ar mai trebui sa fac ?
am dus masina asta la peste 220 - intr-a 5-a cu motorul la 5400 - 5500 de ture si mai cerea ..... ar mai trebui sa incerc sa-mi iau zboru` cu ea sau ce ?
sa iti zic ca mergeam mai mult pe contrasens ?
o faceam pe soricu` meu ..... daca imi aparea ceva in fata nici mama ABS-ului nu ma mai salva .... ma faceam acordeon in primul copac
asa ca daca te bazezi mergi cum vrei si pe unde vrei - dar nu-i deranja pe cei care merg regulamentar
Leutz a scris:
nu imi convine din cauza la un idiot care merge la impresii cu 80 pe prima banda sa intru pe contrasens ....

aici nu prea te-am inteles
pai daca merge pe prima banda - tu ce treaba ai cu el ?
omu` merge pe langa "bordura" (ca nu prea sunt borduri) .... tu nu ai banda 2 libera ?
sau tu numeri benzile de la axul drumului ...... bun sofer Rolling Eyes
ssrli a scris:
smecherii e mai tare ca politia.

asta e mentalitate de baiat de cartier .... si cand ii prinde politia incep sa planga
lasa-ma ca-s satul de zmei d`astia Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum