Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Streetracer 3000XXL

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Intel

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 11:17 am    Titlul subiectului: Streetracer 3000XXL Răspunde cu citat (quote)

Sa continuam discutia de aici http://www.be-loud.ro/forum/mp-tube-30-vs-streetracer-3000xxl-t4388,start,15.html

Cum adica folosirea necorespunzatoare??? A stat in masina
Ce trebuie sa fac? Sa-l iau in fiecare seara si sa-l bag in casa? Sau sa bag masina in casa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am avut un sub in incinta tub :
http://www.be-loud.ro/forum/vand-subwoofer-dls-t4234.html

care tot dintr-un astfel de material e facut. cu toate astea, nu am avut probleme cu el. se simte ca nu e foarte rigid, adica daca am chef sa il fortez, sa apas pe el se simte ca e un material mai moale. cu toate astea nu pot sa zic ca este "mai moale" decat in ziua in care l-am cumparat. vorba lui mihai, poate l-ai tinut in umezeala, sau l-ai fortat cumva cand l-ai bagat in portbagaj. asteptam si poze.

Intel

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-are legatura cu bagatul in portbagaj. A fost bagat prima data in portbagaj si de atunci n-a mai fost scos. A fost foarte ok pana acum vreo cateva zile cand m-am uitat la el. Este inmuiat o foarte mare parte, are o groapa destul de adanca.
Banuiesc ca de la umezeala e, ca de la altceva nu stiu de la ce sa fie DAR a fost umezeala care a fost peste tot la toata lumea, umezeala care e intr-o Solenza ca doar n-am aruncat cu galeata cu apa pe el.
Arata ca dracu oricum si sunt foarte dezamagit.

O sa fac si niste poze luni ca acum plec si ma intorc maine seara-noapte
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca asa s-a intamplat cu cartonul probabil ca mare branza nu s-ar fi ales nici de o incinta din mdf sau pal...

EDIT :
Consider ca be-loud nu ar trebui trasi la raspundere pentru asa ceva, deoarece ei nu produc acest tub.

Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locaţie: Constanta

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bag si eu ... : Am vazut destule incinte tip "tub" facute de diversi producatori (firme "cu renume" sau "pe vapor") si absolut toate erau facute din acel carton. Chiar si acum am unul in casa care este construit din acelasi material.

In legatura cu garantia (sunt impartial : nu am nici o treaba cu "be-loud" si nici cu initiatorul topicului) nu cred ca be-loud pot fi trasi la raspundere (nu ei produc aceasta incinta ci doar o comercializeaza). Tu ar trebui sa citesti certificatul de garantie, sa vezi daca e stipulat ceva in legatura cu asta acolo si sa te adresezi service-ului mentionat in acel certificat. Oricum ... nu stiu daca vei putea demonstra cumva ca nu s-a inmuiat din cauza ta ...

Succes.
Sus
Intel

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am intors; o sa fac maine poze pt acum s-a intunecat si nu vreau sa le fac cu blitz.

La service-ul ala nu am de ce sa ma adresez pt ca subwooferul nu are o problema de functionalitate (adica nu se mai aude, s-a ars etc.)

Eu am mai vazut sw tip tub si aveau o plasa pe dinauntru.

Ma rog, mi-e sila de tot ce se intampla.......

Celalalte, de celalalt tip, gen asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MP_Box_300/
din ce sunt facute? Ca asta nu mai are forme rotune si ar trebui sa fie din pal, mdf
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locaţie: Constanta

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 5:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incintele trapezoidale, patrate, dreptunghiulare, etc (altceva in afara de tub) sunt construite din MDF (in cel mai rau caz PAL ... asa ar trebui)

Ce fel de plasa zici tu? Te referi la un fel de "vata"?

In legatura cu tubul tau ... si eu tind sa cred ca din cauza umezelii s-a inmuiat (depinde cat de moale este ... poate asa era si nu ti-ai dat seama decat acum)
Sus
Intel

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2008 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-ai inteles, acum este o "groapa" in el
Uite o sa pun (pana fac pozele) o poza de cand l-am luat; atunci era ok

Edit:
uite poza de atunci
http://img254.imageshack.us/img254/4497/img5490hh6.jpg

Nu stiu cat se vede (ca nu e facuta de foarte aproape......nici n-aveam de ce atunci) dar era/a fost ok.
O sa vezi diferenta fata de cum arata acum (cand o sa pun pozele)

Alta intrebare: "tulumba" aia de plastic de la gaura de bass reflex nu trebuie sa fie si ea lipita? La inceput era, acum nu mai e; deci din cauza umezelii s-a dus si "lipiciul" ala?

Nu e vb ca be-loud trebuie trasi la raspundere, e vb ca producatorul face niste produse de kko (probabil pe vapor). Si daca e facut prost trebuie sa il schimbe. Producatorul nu stie ca subwooferul e facut pt masina? Iarna nu e umezeala? NU trebuie prevenit asta intr-un fel? Toata lumea are garaj? Masina se baga in casa iarna? Sau trebuie luat subwooferul in casa? Masina sta afara in umezeala, eu ca un producator destept ma gadesc la asta ca d-aia ma cheama Magnat si se presupune ca nu le fac pe vapor. Daca stie ca le face prost sa zica in manual: bai prostilor luati subwooferul in casa iarna si dimineata va duceti cu el sub brat si il puneti inapoi sau nu-l folositi iarna. WTF?

Am stat si m-am gandit, cred ca s-a intamplat atunci cand a fost -15 grade si a fost umezeala.
Cum ziceam, mi-e sila de certuri cu toate ca normal ar fi sa mi-l schimbe (nu neaparat cu acelasi model pt ca va dati seama ca nu imi mai iau tip tub in viata mea).
Sus
Intel

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am revenit cu poze

http://img241.imageshack.us/img241/9445/img7528fm7.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/7973/img7529dx3.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/3562/img7524yp2.jpg

Se vede ca inauntru e dezastru si...afara la fel

Deci, cu ce-s eu de vina ca subwooferul e facut ca dracu?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locaţie: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

maaaamaaa !!!

nu am mai vazut asa ceva. Shocked Shocked Shocked

o asemenea deteriorare nu poate fi provocata decat de un acceident.

am vazut si am si montat tipul asta de woofer, e intr-adevar e prost facut,nu suna deloc pe placul meu, dar de la asta pana sa ajunga in starea in care e al tau... e drum lung...

greu de crezut ca cineva o sa te creada ca nu l-ai aruncat pe scari sau sub vreo masina Laughing

Shocked

purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locaţie: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un prieten de-al meu are o dacie break din 2002 si un tub de bass home made. il are de vreo 2 ani(daca imi aduc bine aminte) si vreun an "s-a tot plimbat" prin portbagaj, iar in momentu de fatza nu este de nici un fel deformat. sa zicem ca ar fi de la umezeala...de ce prietenului meu nu i s-a inmuiat tubul? ca nu prea se poate compara o dacie break din 2002 cu o solenza la partea de etansare (parerea mea).

LE: cam la un accident ma gandeam si eu ca prea e neuniform deteriorat, adica partea din spate are o destul de mare adancitura, iar in fatza nu are nimic
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locaţie: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de la umezeala se deformeaza,dar nu in halul asta !
eventual daca l-a tinut vreo 3zile in ploaie, in portbagaj nu are cum fi atata umezeala incat sa se deformeze in acest mare fel...

Intel

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la umezeala e
Cartonul ala dinauntru e si acum umed
Nu am carat nimic care sa fi cazut peste el si sa il fi deformat
Sus
GigiOu

Data înscrierii: 04/Dec/2007
Locaţie: Braila-Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu tubu asta,intradevar nu l-am cumparat de la be-loud,da tot asa e facut din carton si bass reflexu tot asa poti sal scoti sa joci un fotbal cu el si dupaia il pui la loc ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic,il am de aproape un an...si a fost folosit la greu...dar nu are nimic,la pretu asta nu poti sa ceri marea cu sarea la finisaje...da probabil ca ai avut pur si simplu ghinion Crying or Very sad
Sus
adi_opel

Data înscrierii: 07/Mar/2008
Locaţie: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai singurul vinovat de toata treaba cred ca este doar automobilul tau. Am avut si eu o solenza vre-o 2 ani de zile (cumparata de noua) iar cand ploua afara aveam pastravarie in portbagaj si la fel patea si un coleg de servici, un al treilea nu avea nici pe naiba la Solenza lui. Chederele de la haoinul Solenzei sunt foarte proste si in foarte multe cazuri apar infiltratii mai mult sau mai putin serioase in portbagaj. Chiar daca nu a plouat in aceea perioada cand ti s-a distrus incinta, daca ai spalat masina efectul a fost acelasi.
mai bine ai avea grija sa nu strici si statia cu apa din portbagaj.
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum