|
|
|
Autor |
Mesaj |
mnemos
Data înscrierii: 05/Noi/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 7:21 pm Titlul subiectului: Sistem de sunet locatie publica |
|
|
Salut. Problema este urmatoarea: am nevoie de un sistem de sunet pentru o locatie pe 2 niveluri, fiecare nivel aproximativ 100 mp. Tinta este sa fie un sistem cat mai fiabil in redare si in timp, fara sa exagereze la pret. Am calculat ca ar fi necesare cam 8 boxe. M-am oprit in principiu la Magnat Symbol Pro 160. Sunetul trebuie sa fie mono, cred ca un dublu stereo pe fiecare nivel ar deveni confusing. Sunetul va fi o muzica ambientala, de obicei la nivel scazut, dar pot fi si evenimente ce neesita un pic de forta. Eventual pentru astfel de situatii s-ar putea merge pe un sistem aditional cu 2 boxe mai puternice. Ce amplificator este recomandabil, si ce accesorii ar fi necesare? De asemenea, daca sunt elemente de care ar trebui sa fiu constient? A... Vor fi situatii in care va fi necesara amplificare muzica live - cel mai probabil un taraf. Pentru asta ce este necesar? Sper ca m-am facut inteles. Multumesc anticipat de ajutor. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|