Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio masina
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Alex_1121

Data înscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 6:41 pm    Titlul subiectului: Sistem audio masina Răspunde cu citat (quote)

Salut,vroiam sa va cer parerea despre un pachet audio subwoofer +amplificator pt masina.
Am un Focus Hatchback;mi-am luat deja de la Ford cd-player Sony si 8 boxe x-plod ,undeva la 400 de euro si as vrea sa-mi pun si un subwoofer.
Chestia e ca masina este in garantie(are abia 2 luni) si nu pot sa -mi pun sub. direct la ford.Am 2 variante :la o firma autorizata sau acasa cu cineva care se pricepe la asa ceva.
De aceea va cer ajutorul,cum fac sa trag semnal(nu am iesire de subwoofer) si de unde iau curent(merge si de la bricheta?e cam greu de la baterie,nu stiu pe unde sa scot firele)
2 Ce pachet imi recomandati ?vreau ceva finut sa se aude bine si cand am nevoie de bass puternic sa poata sa mi-l ofere fara distorsiuni.
Ca suma de banii nu as vrea sa ma arunc mai mult de 6-8 mil...
Eu m-am gandit deja la ceva,dar incerc sa caut ceva mai bun ca pret si pe be loud : http://www.caraudiomag.ro/288/1874?PHPSESSID=93e537d1fec404d791a381012ed4b9b0 ;asta e prima optiune si a 2 :http://www.caraudiomag.ro/288/1968
Voi sa-mi spuneti care merita mai mult sau recomandati-mi ceva la un pret si mai atractiv
Multumesc f mult
Cu respect !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bobo_lte

Data înscrierii: 09/Mai/2008
Locație: Vrancea

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pachetul ala de la hifonics il am si eu dar subwooferul ala nu e prea cine stie ce , amplificatorul e bunicel dar sincer nu prea merita .orienteaza spre altceva.
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti nemultumit de el?hmmm pai nu prea ma pricep la asa ceva.
Recomanda-mi un pachet bun ca pret si care sa se auda bine cu adevarat
Sus
bobo_lte

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt nemultumit dar nici multumit de el oricum cu ceva bani in plus ai putea sa iti iei ceva mai bun acum depinde de cati bani dispui.
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer ,nu pot sa bag foarte multi bani ,ca mai e si rata la masina si ... Sad
Am gasit ceva pachete pe la 6-7 mil dar ...nu stiu la ce sa raman ...
Conteaza daca e tub sau cutie la o masina de tip hatchback?
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 8:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate sa ma ajute si pe mine cineva va rog?
Macar cateva pareri generale despre hifonics...
Sus
bobo_lte

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum ti-am spus am si eu pack-ul asta si nu imi placea deloc cum suna dar azi mi-am schimbat playerul si suna destul de bine sunt chiar multumuit. Very Happy
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In afara de bogdan ,caruia ii multumesc nu mai are nimeni nici o parere?
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nimic?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bobo_lte a scris:
dupa cum ti-am spus am si eu pack-ul asta si nu imi placea deloc cum suna dar azi mi-am schimbat playerul si suna destul de bine sunt chiar multumuit. Very Happy

asa mai merge, nu am auzit acest pack, dar ma asteptam la mai multe din partea lui ( in comparatie cu ce ai descris in replyurile anterioare ).

uita-te putin aici, s-ar putea sa iti placa : http://www.be-loud.ro/forum/vand-subwoofer-si-amp-gz-t5984.html . Merita 900 lei Wink

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil ca merita...dar nu am atatia bani Sad
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de asta
http://www.caraudiomag.ro/288/1367
va rog raspuns urgent
Sus
vlad_andrei
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mai/2008

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2008 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine asta daca vrei tub: http://www.caraudiomag.ro/288/1875
Sus
samy
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2008 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu te sfatuiesc in felu urmator : nu ti lua pachete iati un amplificator mai puternic decat difuzorul eu iti spun ca ar fi o treaba buna cam asa ceva: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/FEARLESS_2000/ si subwoofer asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Edition_B30/
Sus
Alex_1121

MesajTrimis: Mie Iun 18, 2008 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu face treaba subwooferul ala?
nu vreau chiar sa rupa \masina.
Vreau doar sa se auda frumos in interior si atat...
Va rog daca ati auzit sistemul raspundeti rpd ca vreau sa dau maine comanda
MUltumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum