|
|
|
Autor |
Mesaj |
egrialexandru81
Data înscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 5:07 am Titlul subiectului: sistem 5.1 |
|
|
salut oameni buni...as avea si eu o intrebare....vreau sa'mi fac un sistem 5.1 la care sa pot lega si un dvd de camera si un computer..........ce imi recomandati asa ca "entry level" pana in 1500 RON care sa includa si un receiver 5.1 si un sistem de boxe.........daca nu e prea mult si un dvd ....daca e prea mult atunci sistemul de boxe si receiverul....ash si daca se poate sa fie si hdmi e super
P.S. imi cer scuze anticipat pentru eventualele prostii spuse in acest post din cauza ignorantei mele fata de acest domeniu.......din cate observ citind forumul nu posed cunostinte legate de acest subiect |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut eu mi-am luat de curand un 5.1 Logitech Z5500 si in pretul lui e foarte ok. E super ca si calitate pret. L-am gasit la Carrfour la oferta era 1089.00, asa cam peste tot e in jur de 1200-1300.Mai cere pareri despre el dar te asigur ca pt o camera (banuiesc), e perfect.Din puncul meu de vedere mai mult de atat nu trebuie (cel putin mie)
Mai jos ai o descriere a lui simpla
Descriere produs:
Boxele Logitech Z-5500 5.1 Digital sunt o versiune imbunatatita a boxelor Z-680 care au castigat diverse premii de specialitate. Setul Z-5500 include 4 sateliti, imensul subwoofer, difuzorul central, panoul de comanda Digital Touch si o telecomada wireless. Toate setarile se fac prin panoul de comanda Digital Touch Control Center care are sase butoane, ecran LCD cu iluminare de fundal albastra care afiseaza informatii despre setarile sistemului pe doua randuri si o rotita mare pentru setarea mai usoara a volumului. Exista de asemenea si un receptor infrarosu pentru a fi folosit cu telecomanda. Acesta permite decodare incorporata pentru coloane sonore in formatele Dolby Digital, DTS si DTS 96/24, facilitand conectarea directa la dvd playere si console de jocuri. Telecomanda este capabila sa seteze toate functiile care se pot regla de la panoul de comanda. Logitech Z-5500 Digital are o gama impresionanta de jack-uri care iti dau posibilitatea de a conecta simultan pana la 6 surse audio (PC, CD, DVD, playere portabile si console de jocuri). In spatele panolului de comanda se gasesc 3 intrari stereo care pot fi setate ca grup pentru conectarea la placile de sunet care permit 5.1, sau individual pentru conectarea la trei surse stereo separate care pot fi setate de la panoul de comanda. Sunt disponibile intrarile digital si coaxial pentru aceia care doresc sa foloseasca sistemul audio in principal pentru vizionarea DVD-urilor. In lateral sunt dispuse alte 2 porturi, unul pentru casti si celalat pentru conectarea la o alta sursa stereo in cazul in care cele 3 porturi principale sunt folosite cu placa de sunet. Sistemul are o iesire de 505W RMS, 62W pe fiecare satelit, 69W pe difuzorul central si 188W alocati gigantului subwoofer care masoara 25.4 cm si gazduieste amplificatorul de 500W si alimentatorul sistemului. Cerificate pentru THX, Dolby Digital si beneficiind de decodare DTS pentru sunet digital pur 5.1, boxele Logitech Z-5500 iti ofera un sunet de calitate fie pentru muzica, TV, filme sau jocuri. _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
NU recomand Logitech-urile alea nici sa ma impusti. Magnetul de la subwoofer s-a desprins in cazul mai multor prieteni de-ai mei, de am ramas toti masca. Iar pentru o camera obisnuita, este mult prea puternic. Subwooferul ala are 188W RMS, darami peretii cu el.
Te-as sfatui sa te indrepti spre un sistem mai potolit, totusi. Ca idee, un 50W RMS din subwooferul sistemului ar fi arhisuficienti pentru o incapere de dimensiuni medii - presupun si eu ca nu intorci Jumbo Jetu` in sufragerie  _________________ Sound Stage 1 - completed and sold
Sound Stage 2 - ...in uĂŁrc... |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu m-as fi indreptat sincer spre JBL SCS 178, dar din cate am auzit e o chestie cu amplificatul satelitilor, i-ti tb amplificator pt ei
Cu subul de la Logitech cam asa e bubuie  _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|