|
Autor |
Mesaj |
zazakyry
Data înscrierii: 25/Aug/2012 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 25, 2012 10:47 pm Titlul subiectului: Sfaturi sonorizare mini pub |
|
|
Salut,
Daca se poate cateva sfaturi in leg cu achizitia unui sistem sonorizare pentru un pub, aprox 100 m patrati, forma dreptunghiulara.Dispun de un buget de 9000 ron pentru sonorizare. As dori boxe si subwoofere passive (firma de incredere), amplificator(daca se incadreaza in buget sa fie posibil sa mai adaug boxe la el in viitor), mixer si dj controller (daca e nevoie pentru a mixa,inregistra; a face tot ce face un dj cu jucariile lui pentru a tine un party).
De cate elemente am nevoie :boxe; subwoofer? Merge spre exemplu 2 subwooferi si 2 boxe? face fata?
Sunt la inceput cu afacerea si nu vreau sa dau gres sau sa investesc prost, ca de alti bani nu mai fac rost:))
Merci astept cateva oferte (daca e si cineva specializat cu atat mai bine).
Salutare |
|
Sus |
|
 |
michell Pasionat
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 56 Locație: IASI
|
Trimis: Lun Aug 27, 2012 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa mergi pe ceva boxe profesionale. 2 sateliti de 10" sau 12" de vreo 300w rms + 2 basi de 15sau de 18". un amplificator de vreo 2x700-800 4ohmi unde legi satelitii pe un canal si basii pe celalalt canal, iti mai trebuie si un procesor de sunet. eu zic ca 9000 de lei pt niste scule de firma cum vrei u nuti ajunge. eu zic ca poti sa mergi si pe altele care sunt mai ieftine : selenium, power audio, bluetech, etc. si o sati ajunga banii pt toate cu care o sa faci ceva deranj pe acolo. |
|
Sus |
|
 |
zazakyry
|
Trimis: Lun Aug 27, 2012 10:31 am Titlul subiectului: re |
|
|
Deci m-ar interesa variante la 'firme de incredere' , ca dynacord e foarte scump ;altceva care sa tina pe o perioada lunga de timp.Dati-mi ceva indei plsssssss. ms |
|
Sus |
|
 |
zazakyry
|
Trimis: Lun Aug 27, 2012 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pareri? |
|