|
Autor |
Mesaj |
Secthor
Data înscrierii: 03/Feb/2013 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2013 11:21 pm Titlul subiectului: Reconditionare Sateliti |
|
|
Buna seara ,astazi am lucrat intens la satelitii mei si anume centru.(centru este facut din 2 sateliti) ...F left si F right.... simteam ca este nevoie de o schimbare ..si am facuto ..prin furniruire si lacuire fara bait ....am si un filmulet ..pe care il voi posta pe youtu...la inceput satelitii erau negrii complet....astept pareri . _________________ Cand esti Mort esti Mort Nu simti nimic doar celor din jur le este Greu Asa si cand esti Prost.
Ultima modificare efectuată de către Secthor la Mar Feb 05, 2013 11:23 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Secthor
Data înscrierii: 03/Feb/2013 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2013 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam asa arata _________________ Cand esti Mort esti Mort Nu simti nimic doar celor din jur le este Greu Asa si cand esti Prost. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|