Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare player Subaru Legacy 2008
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
dantt
Pasionat

Data înscrierii: 21/Apr/2017
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2018 7:11 pm    Titlul subiectului: Recomandare player Subaru Legacy 2008 Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor,as vrea sĂŁ-mi recomandați o varianta de player audio prin care sa redau muzica,sa fac streaming audio prin bt.si sa aibĂŁ car kit.Nu vreau sa fac modificĂŁri Ăźn bord fiindcĂŁ nu e posibil,fascia centrala e dintr-o bucatĂŁ și are Ăźn componențĂŁ inclusiv comenzile de climatronic.Ma gĂąndeam cĂŁ ar putea fi o interfațĂŁ ceva gen plug&play,sa funcționeze cu playerul de fabrica.Ulterior o sĂŁ amplific sistemul cu un Hertz HCP-4D și sa schimb boxele cu unele mai ok.Are cineva idee de astfel de soluție? In afara de cele de la gromaudio fiindcĂŁ nu am garanție la ea și am Ăźnțeles cĂŁ ar fi cam stricĂŁcioase.Multumesc anticipat.

P.S.-nu am nevoie de cd cĂŁ nu mai folosesc demult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2018 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RamĂŁ adaptoare 1din pt. mașina ta și player aftermarket. Degeaba pui interfațĂŁ cĂŁ tot nu ai unde sĂŁ conectezi amplificatorul. DacĂŁ te intereseazĂŁ varianta asta, am eu ceva frumos fix pt. cerințele tale. Kenwood bt92sd care a rĂŁmas pe mașina tatĂŁlui. Telecomanda, bt, car kit and so on.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2018 8:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mulțumesc mult de rĂŁspuns.In caz cĂŁ nu o sĂŁ amplific sistemul,ar merge o alta interfațĂŁ fata de gromaudio?Ma intereseazĂŁ Ăźn primul rĂąnd un produs de foarte buna calitate audio.Kenwood-ul este fain,ĂźnsĂŁ nu reda flac și nici nu face streaming A2DP audio.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2018 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai nevoie de flac Ăźn mașinĂŁ decĂąt dacĂŁ investești cĂąteva mii de euro bune in audio. Faci conversie la fișierele flac Ăźn mp3 320kbps și nu e nici o diferențĂŁ. Are și a2dp deoarece eu numai de pe sd sau bluetooth ascultam. Înainte de ĂŁsta am avut player cu suport flac și tot mp3 foloseam datoritĂŁ spațiului ocupat inutil. DacĂŁ vrei neapĂŁrat suport lossless Ăźți iei power amp pe telefon și transmiți flac via bluetooth, dar totul va avea efect placebo.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2018 8:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,ai perfecta dreptate.Daca știe A2DP și are parte de conectica ok (cum vĂŁd cĂŁ are),flacul e redundant.Sa vad cum fac și unde gĂŁsesc o rama adaptoare a.i.sa se integreze bine și te contactez.Intre timp,dacĂŁ mai sunt și alte variante,le aștept și accept cu plĂŁcere.Multumesc.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2018 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai alta varianta decat cea cu rama adaptoare + player aftermarket deoarece nu o sa ai iesiri RCA necesare amplificatoarelor folosite ulterior.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2019 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut.Dupa Ăźndelungi frĂŁmĂąntĂŁri și amĂąnĂŁri,m-am decis sa folosesc h.u.-ul și boxele stock.La boxe voi vedea.In privința asta,am ales dsp-ul asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/ESX/Xenium/XE4240-DSP/ pe care sĂŁ-l folosesc pe aux și sa conectez un bt prin care sa redau muzica și sĂŁ vb la telefon.Intrebarea mea e urmatoarea-e bun de ceva brandul asta ESX?Am de ales intre ESX și Match PP62 și nu știu care ar fi mai ok.Multumesc anticipat.

Ultima modificare efectuată de către dantt la Dum Ian 27, 2019 9:40 am, modificat de 1 dată în total
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2019 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca bt o sa-l iau pe asta cĂŁ are și microfon incorporat.https://www.avstore.ro/amplificatoare-casti/fiio-btr3/
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 27, 2019 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni nu cunoaște acest brand ESX?N-am avut cineva experiența cu el? Mulțumesc.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 27, 2019 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt foarte bune, am si eu un amp de la ei.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 27, 2019 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mulțumesc mult de rĂŁspuns!In cazul asta,sper sa iese treabĂŁ bunĂŁ din ce vreau sa fac,mai ales cĂŁ o sĂŁ suntez sursa Ăźntr-o anumitĂŁ mĂŁsurĂŁ.
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 29, 2019 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am montat amplificatorul cu dsp marca ESX.L-am montat la be-loud.Impecabila lucrare,recomand.Am achiziționat ieri și Fiio BTR-3 pe post de sursa și Car-Kit(recomand!).Amplificatorul s-a montat in spatele H.U.-ului oem al mașinii,peste calculatorul de airbag(aici am o strĂąngere de inimĂŁ,deși bĂŁieții m-au asigurat cĂŁ nu-i cazul sĂŁ-mi fac probleme).Ce sa zic,sunetul s-a ĂźmbunĂŁtĂŁțit mult.Esx-ul asta chiar se aude bine,deși boxele sunt cele stock.Recomand tuturor care au tipul ĂŁsta de mașinĂŁ sau altele care n-au intrare aux aceastĂŁ combinație.Rezultatul e peste așteptĂŁri,deși n-a fost timp pentru setĂŁri amĂŁnunțite.Sa vad cum Ăźmi fac timp și pentru asta.Multumesc mult Vanilla pentru implicare.
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2019 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu completĂŁri asupra celor de mai sus.Prin Bt,șuntĂąnd practic h.u.-ul mașinii,se aude mult,mult peste așteptĂŁri.Cred cĂŁ nu mai fac nimic boxelor stock,deocamdatĂŁ nici nu mĂŁ gĂąndesc sĂŁ izolez portierele,atĂąt de bine se aude.Pe celelalte surse,radio,cd,intrĂąnd și player-ul Ăźn ecuație,lucrurile nu mai stau atĂąt de bine h.u.-ul trĂŁgĂąnd mult in jos sistemul prin murdĂŁrirea sunetului.Acesta din urmĂŁ nu mai are detaliu și naturalețe,din cauza playerului.Se aude un pic mai bine decĂąt fara DSP/AMP,dar nu ceva deosebit.Oricum nu mĂŁ deranjeazĂŁ atĂąt timp cĂąt țin masina cat mai stock posibil și la urma urmei am fĂŁcut modificĂŁrile astea pentru streaming de pe Spotify și car kit.Aici lucrurile stau mai mult decĂąt ok O sa mai revin dupĂŁ ce-mi fac timp sa conectez laptopul la DSP și sĂŁ mĂŁ mai joc cu reglajele.Seara buna.
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2019 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca ai facut alegerea corecta. Multi incep cu boxele si apoi se intreaba de ce nu suna boxele lor in care au investit sute pana la mii de lei dar folosesc player-ul oem care la 50% volum are deja distorsiuni, asta fara modificari la eq.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2019 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,e o greșealĂŁ tipicĂŁ.Oricum boxele astea stock sunt mult peste așteptĂŁrile mele iar cum se aude acum in mașinĂŁ,se aude mai bine decat combinația pe care am avut-o pe Octavia.Pe Octabia aveam DNX 516 DAB sursa,Hertz HCP 4D și Audison Apk 165.Totusi rĂŁmĂąn dezamĂŁgit de playerul stock de acum,chiar daca e Kenwood,e slab.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum