Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare amplificator compact

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
hardinc

Data înscrierii: 26/Iul/2016

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2020 12:56 pm    Titlul subiectului: Recomandare amplificator compact Răspunde cu citat (quote)

Salut. Pe masina personala am un Pioneer MVH-S310BT cu difuzoarele originale ale masinii (ford). Din cauza de lipsa de spatiu nu pot pune un subwoofer cu statie, dar vreau totusi sa se auda mai tare/bine , in special pe partea de bass. Credeti ca fac treaba cu un amplificator ultra-compact gen MAC Audio BLK4000 plus niste difuzoare mai capabile in usi? Adica ar fi o diferenta wow? Amplificatoru l-as ascunde prin bord pe undeva. Bugetul ar fi sa zicem 1200-1300 lei pt un amp si 2 seturi de difuzoare (trebuie ceva 5x7). Ma mai uitam si la JBL Stage A6004 , e un pic mai maricel dar cred ca imi incape in spatele torpedoului. Si ca difuzoare niste DCX 570.3. Credeti ca ar fi diferenta de la cer la pamant intre ce e acum si astea?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2020 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, nu meritĂŁ.

Hertz Dieci sunt foarte slabe pe bass. Doar medii / voce.

hardinc

Data înscrierii: 26/Iul/2016

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2020 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, dar amplificatoarele? Si daca de la Hertz nu e bine, recomandati.mi ceva care sa faca diferenta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 17, 2020 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre amp am zis Ăźn primĂŁ fazĂŁ ca nu meritĂŁ.

IntĂąi stabilește dacĂŁ ești dispus sĂŁ tragi fire pĂąnĂŁ-n spate pt. un amp serios.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum