|
|
|
Autor |
Mesaj |
hardinc
Data înscrierii: 26/Iul/2016 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Noi 16, 2020 12:56 pm Titlul subiectului: Recomandare amplificator compact |
|
|
Salut. Pe masina personala am un Pioneer MVH-S310BT cu difuzoarele originale ale masinii (ford). Din cauza de lipsa de spatiu nu pot pune un subwoofer cu statie, dar vreau totusi sa se auda mai tare/bine , in special pe partea de bass. Credeti ca fac treaba cu un amplificator ultra-compact gen MAC Audio BLK4000 plus niste difuzoare mai capabile in usi? Adica ar fi o diferenta wow? Amplificatoru l-as ascunde prin bord pe undeva. Bugetul ar fi sa zicem 1200-1300 lei pt un amp si 2 seturi de difuzoare (trebuie ceva 5x7). Ma mai uitam si la JBL Stage A6004 , e un pic mai maricel dar cred ca imi incape in spatele torpedoului. Si ca difuzoare niste DCX 570.3. Credeti ca ar fi diferenta de la cer la pamant intre ce e acum si astea? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
hardinc
Data înscrierii: 26/Iul/2016 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Noi 16, 2020 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok, dar amplificatoarele? Si daca de la Hertz nu e bine, recomandati.mi ceva care sa faca diferenta. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|