|
Autor |
Mesaj |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 12:37 am Titlul subiectului: proiect pentru sistemul meu |
|
|
Incep cu un proiect pentru un sistem destul de indraznet in opinia mea care se va intinde pe o perioada lunga de timp , insa sper sa iasa asa cum arata in pozele urmatoare.
satelitii vor fi echipati cu difuzoare pa audio :pa e10-150s(gama de frecvente 80-3000hz) ajutat de pht 404p (3000-pana unde o merge)
subwooferul va contine doua difuri de 15 inchi insa nu pot spune exact care vor fi , e posibil sa fie doua kicker c15 sau kicker cvr sau magnat xpress 15.
amplificatoarele vor fi :t map 1050 (pe bass , 1050 wati 8 ohmi)si t amp 600 (pe sateliti ,2 x 200 in 8 ohmi)si si un procesor de sunet THE T.RACKS DS 2/4.
asa va arata sistemul , sper sa va placa sugestii sunt bine venite: |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 2:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Asa cum ziceai un proiect foarte indrasnet imi place o sa ai ceva de munca pe el sa speram sa iasa cat mai bine bafta _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
interesant ..... dar:
* in cutia de la subwoofer - ce-i cu camera aia din spate ? ce tip de incinta e asta ? ca bass-reflex nu prea vrea sa fie
* transductoarele de pe sateliti au sensibilitate fff mare - fiind clasate pt sonorizari ..... oare va tine subwooferul pasul ?
daca il folosesti in casa - nu prea vad ideea sa omori subwooferul cu putere doar ca sa tina pasul cu satelitii in care bagi maxim 10-20 W |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
e bass reflex , ce vezi in spate sunt ridigizari , pentru ca peretele din sapte e lung ai are tendinta sa vibreze .
kicker c15 au sensibilitate 90 db 1w/m , deci doua au 93 , in plus va fi asezat in colt unde mai capata un gain maricel trecand de aproximativ 98 de db la 25-50 de hz la un watt , din cate am observat cu alte subwoofere palsate in acelasi colt pe 55 de hz gainu dat de colt este foarte mare la fel si in cazul frecventelor intre 65-75hz.
oricum sistemul nu va fi fortat nici o data la capacitate maxima , insa am nevoie de rezerva de putere pe sub ,pentru ca semnalul sa fie foarte curat in cazul in care un film sau o melodie are infomatie multa in zona subbasului.
chiar daca sunt difuzoare din sateliti sunt de sonorizare eu tiind sa cred ca au o fidelitate decenta (pana acum le am avut in bass reflex si le ascult de ceva timp , aprox 2 ani) , in scurt timp vor ajunge in incinte seald unde sper sa sune si mai cald. |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
super tare proiectul cand faci boxele sa ne arati si noua filmulete
si sa speram ca nu ai probleme cu vecinii
spor la treaba si la fff multi decibeli _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca vor fi filmulete foarte recent pentru ca debea de saptamana viitoare ma apuc de sateliti , si furniruirea o sa dureze ceva plus lacuirea si alte chestii migaloase.
indrumat de taicameau am schimbat designu la subwoofer in asa ceva.
configuratia si acordajul raman aceleasi. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e sa nu pui "cruciuclitele" ca parca e sicriu
in rest spor la treaba. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mar Noi 06, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu seamana deloc a cruci :D ,si vor ramane .
de cand am vazut modelul asta pe niste blaturi pentru mese am vrut sa-l pune si eu pe ceva si acuma ar fi momentul cel mai prielnic. |
|
Sus |
|
 |
Zdrang Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
UrmeazĂŁ sĂŁ trĂąnteÂști un mileu Âși un pejte de sticlĂŁ pe sub
Serios, proiectul e foarte fain, numai cĂŁ arĂŁta mult mai frumos si sobru la Ăźnceput, fĂŁrĂŁ desenelea alea pe acolo  _________________ Sound Stage 1 - completed and sold
Sound Stage 2 - ...in uĂŁrc... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
hai ma mai lasati desenul ala in pace...ii place, sa-l faca. nu e atat de sobru pe cat pare...
un mic indiciu: http://www.nato.int/multi/natologo.htm  _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e nici un desen e doar un lucru facut din furnir , iar rezultatul daca iasa conform planurilor va fi spectaculos .
sincer mam saturat de mocheta , si in camera mai bine am un sistem cu aspect hi-end (decat improvizatii cu folie sau vopsea) |
|
Sus |
|
 |
dagosh88
Data înscrierii: 10/Aug/2006 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | e bass reflex , ce vezi in spate sunt ridigizari , pentru ca peretele din sapte e lung ai are tendinta sa vibreze .
kicker c15 au sensibilitate 90 db 1w/m , deci doua au 93 , in plus va fi asezat in colt unde mai capata un gain maricel trecand de aproximativ 98 de db la 25-50 de hz la un watt , din cate am observat cu alte subwoofere palsate in acelasi colt pe 55 de hz gainu dat de colt este foarte mare la fel si in cazul frecventelor intre 65-75hz.
oricum sistemul nu va fi fortat nici o data la capacitate maxima , insa am nevoie de rezerva de putere pe sub ,pentru ca semnalul sa fie foarte curat in cazul in care un film sau o melodie are infomatie multa in zona subbasului.
chiar daca sunt difuzoare din sateliti sunt de sonorizare eu tiind sa cred ca au o fidelitate decenta (pana acum le am avut in bass reflex si le ascult de ceva timp , aprox 2 ani) , in scurt timp vor ajunge in incinte seald unde sper sa sune si mai cald. |
Vezi ca nu e recomandat sa iti plasezi subwooferul la mai putin de 40cm de un colt,din cauza reflexiilor se formeaza o unda continua si in loc sa auzi un bas scurt si placut,o sa auzi o vibratie lunga si necontrolata.Acuma depinde ce cauti calitate sau putere.
Nu mai stiu exact unde am vazut calculele si graficele pentru un difuzor de bass plasat in colt dar iti zic sigur ca mai bine iti pui difuzorul la o dist mai mare de 40cm de colt,am testat si diferenta de claritate e mare,chiar daca nu se aude la fel de tare.Sper sa te ajute cu ceva aceasta informatie daca tot te chinui atat la acest sistem audio... |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai idee cat de lungi sunt undele frecventelor sub 50 de hz????
astea sunt un fel de mituri , nu exista camera la fel ca cea testata ,sincer nu obtin nici un huruit (creste un pic delayul doar la frecventele sub 45 de hz) in rest unde e kick bassul e chair placut si suficient de scurt sa nu deranjeze la ureche.
eu ma bazez daor pe teste facute de mine cu microfon si un program de analizat frecventele.
nu pe ce spune nu stiu cine.
gandestete ca subbasul nu prea e in format scurt.
oricum camera mea are un raspuns diferit fata de a ta, si oricum e imposibil sa pun subu la 40 de cm de colt din lipsa de spatiu. |
|
Sus |
|
 |
akero
Data înscrierii: 15/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Oct 29, 2008 12:05 pm Titlul subiectului: THE T.RACKS DS 2/4 |
|
|
tiai luat THE T.RACKS DS 2/4? cum il reglezi? eu am dar nu am avut timp sa stau de el si poate i-mi poti da un sfat ptr momentul cand o sa ma apuc de lucru cu el. am un mixer, o putere, acest procesor, doua boxe cu cate doua difuzoare fiecare (450 x 2), mai vreau sa i-mi iau un cd-player, chiar doua dar asta cand o sa am bani si timp,
multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Noi 03, 2008 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte tare domnu baubau. Arata f misto variata finala a subului. Misto faza cu taica-tu.. al meu se uita mine si ma intreaba: cu ala ce draq mai faci?  |
|
Sus |
|
 |
|