Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

proiect aicea:>:>:>, sfaturi, treburi:>

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
bogtech

Data înscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 3:18 pm    Titlul subiectului: proiect aicea:>:>:>, sfaturi, treburi:> Răspunde cu citat (quote)

pai...am un audi a4 si vreau sa bag 2 subwofere in spatele tetierelor , astfel ca porbagaju sa fie pe post de cutie( intr-un fel) infine, si vreau sa le pun pe astea( o intrebare....daca mi se dau 2 sau unul? http://be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D2/
si ca amplificator voi baga asta http://be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
pentru ca are pe 2 ohmi, 2 iesiri de 150 w fiecare
spuneti ce e bn ce e rau..si toate astea a vor ajunge 5 mil si o sa am 400 w reali care nu este bn, este ff bn
apropo( am vz cea asemanator la un bmw seria 3 si se auzea mijto rau
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locație: ATHENA

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 5:46 pm    Titlul subiectului: Pai nu este chiar asa Răspunde cu citat (quote)

1.Amplificatorul "tau" are putere:
4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS
2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS
4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS
2.Difuzorul "tau" are putere RMS: 400W cu impedanta: 2 x 2 ohmi .
Cea ce inseamna ca ai sa dai in fiecare sub cu 80w daca pui doua (in cazul ca le legi la 4 ohmi),daca pui unu cu 120w(la 2*2 ohmi) fata de minim 400W cam cat vrea el sa poata sa arate cat de cat ce poate.Asa ca mai gandestete.A apropo daca sunt doua in poza nu se si vand doua.
Sus
bogtech

Data înscrierii: 03/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...pai asta nu stiam eu, daca sunt 2 sau unu, mi-o cam dat planurile peste cap......ms oricum
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum