|
|
|
Autor |
Mesaj |
unicalone
Data înscrierii: 19/Mai/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 19, 2016 9:49 pm Titlul subiectului: Problema incina realizata de mine |
|
|
Salutare! Sunt nou pe acest forum si in special in realizarea de incinte pentru difuzoare.
Am gasit acum ceva timp un difuzor(medii si bas) impreuna cu un filtru si un difuzor de inalte.Dupa ceva cautari pe google mi-am dat seama ca boxa din care faceau parte este HQ POWER 300w care are urmatoarele specificatii:
Frequency Response Min 35Hz
Frequency Response Max 20kHz
External Height
External Width 290mm
External Depth 265mm
Product Range
Weight 7 kg
Power Max 300W
Impedance 8 ohm
External Length / Height 450 mm
SVHC To Be Advised
Bass Diameter 8 "
Tweeter Diameter 3 "
Sensitivity 89dB
Ieri mi-am confectionat singur o incinta din pal(cred ca asa se numeste), care in final are urmatoarele dimensiuni(nu sunt identice cu ale incintei originale):
Inaltime: 49cm
Latime: 32cm
Adancime: 25
Mi-am achizitionat si 2 tuburi bass reflex cu urmatoarele dimensiuni:
Diametru interior: 4,5cm
Diametru capatului: 7cm
Lungime : 10cm
Dupa ce am montat difuzoarele in locurile lor si porturile de bass reflex am facut o proba difuzorului, si am intalnit urmatoarea problema: la volum mai ridicat peste 50% se aude un zgomot din membrana difuzorului(ca un "pocanit").Sa fie din cauza porturilor, sa fie prea mic diametrul acestora? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|