|
|
|
Autor |
Mesaj |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
o sa numesc casutele dupa cum le vad pe verticala : cea de sus, cea din mijloc si cea de jos.
in cea de sus : cred ca e 12 si 1/2 ( in orice caz e mai mare de 12 , pentru ca gaura e pentru un woofer de 12 < desi un woofer de 12 are nevoie de o gaura de taiere mai mica de 12 ) - cred ca e masurat diametru total ai difuzorului, cu tot cu partea de prindere, nu numai diametrul conului.
in cea din mijloc : 12 si 3/4
si cea de jos : 4 si 3/4
_________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 2:17 am Titlul subiectului: Mersi mult |
|
|
Mersii dar pe prima chiar ai gresit-o tu ce are a face gaura de taiere cu dimensiunea woferului ma rog ai ghicito si-ti multumesc inca odata da cred ca este 12 cu 3\4 iar ultima nu are cum sa fie 4 cu 3\4 pentru ca ar fii prea mare (12 cm?) pentru un port si la cat de lung este nu are cum.Asa zic eu.Ma rog cu masura din mijloc si putine calcule au rezultat celelante care lipseau latimea portului 1cu3\4 adica 4,445 de cm.Sa am spor la treaba.Prima masura chiar nu mai trebui aflata daca nu cumva vrea sa fie inaltimea portului care vine de la sine.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|