|
|
|
Autor |
Mesaj |
Samyaza
Data înscrierii: 14/Mai/2017 Mesaje: 8 Locaţie: Galati
|
Trimis: Lun Mai 15, 2017 3:55 pm Titlul subiectului: Pot sa folosesc un player doar prin iesirile auxiliare RCA? |
|
|
Salutare. Vreau sa-mi iau un Alpine CDE 193BT. Dupa cum stiti aceasta unitate are 3 perechi de iesiri din preamp: fata, spate si subwoofer. Eu vreau sa folosesc unitatea asta strict cu amplificatoare. Unul de 4 canale pentru 4 bucati in usile masinii si subwoofer amplificat de un monobloc. Intrebare, pot sa o folosesc asa fara sa leg nimic la amplificarea unitatii propriu zis? Adica nu vreau sa folosesc amplificatorul lui incorporat. Se poate? Sau trebuie sa bag niste rezistente acolo ca si incarcaturi de puteri mari pe un 4-8 ohmi?
N-am nici cea mai vaga idee, a mai facut cineva asa ceva? Cum se face?
Multumesc. _________________ Everything dies. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locaţie: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Samyaza
Data înscrierii: 14/Mai/2017 Mesaje: 8 Locaţie: Galati
|
Trimis: Lun Mai 15, 2017 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce idee au unii? Pioneer-ul meu daca-i deconectezi difuzoarele din spate si nu simte rezistenta iti da eroare pe ecran. Unii? )) Prietene am lucrat pentru Bose Romania vreo 5 ani. Am cursuri facute in Germania obligatorii pentru care firma la care am lucrat a platit mii de euro sa indeplinim niste standarde de calitate, am vreo doua facultati facute in care una cu profil tehnic, si inca cateva module de completare, un master in management in marketing. In prezent lucrez pentru firme ca Native Instruments si Spectrasonics programand sunete pentru instrumente virutale. Daca-ti "pozez" ce echipament de studio am in propria casa iti cade falca. Nu crezi? iti scanez diplomele, calificarile, si iti fac si poze la studio.
Am 36 de ani baietel. Am facut PA-uri pentru chestii mari de jdemii de watti, daca nu stiu o particularitate despre un produs... sunt "uniii" cu idei?
Vezi sa nu te ia tata la niste intrebari tehnice sa dai din colt in colt. Fi mai politicos ca uneori dai nas in nas cu oameni de-o seama cu taica-tu. Ai mai mult respect. Sunt amplfificatoare (cum am si eu la micul meu Pioneer) care daca nu au "load" nu merg.. iti dau cu virgula. Mai ales acele echipamente de-alde mii de wati modulul au astfel de protectii... Dar normal ca n-ai de unde sa sti asa ceva.. Cel mai scumpa scula audio care ai vazut-o in viata ta a fost M3-ul rupt in doua, luat la mana a 10-a din Vitan cu Rockford Fosgate pe el, a vecinului tau care si-a luat-o punand-o pe nevasta-sa sa faca video-chat..... Al tau merge probabil ca e vreun junghi.. ma bucur ca-l folosesti asa. Las-o mai moale.. calca frana sa nu-ti iei vreun stalp in cap.. _________________ Everything dies. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locaţie: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 15, 2017 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tare lĂŁudĂŁros și nervos ești pt. vârsta ta. Eu zic sĂŁ ai grijĂŁ, mai ales cu inepțiile preconcepute de la final.
Chiar dacĂŁ nu vreau sĂŁ-ți stric momentul, bose fac sisteme oem de cacat. La fel ca și harman kardon. Raport calitate/preț pt. idioți.
Nu mĂŁ intereseazĂŁ ce ai tu. Masterate, doctorate și cursuri plĂŁtite de firme care și-au pierdut banii cu tine. N-ai fost ĂŽn stare sĂŁ citești un manual, ești 0. Unii chiar o dați cu nuca-n perete ĂŽncĂŁ din primele ore de forum. SĂŁnĂŁtate! _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locaţie: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 15, 2017 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: |
Chiar dacĂŁ nu vreau sĂŁ-ți stric momentul, bose fac sisteme oem de cacat. La fel ca și harman kardon. Raport calitate/preț........
|
100% de acord.Iar Harman...e Samsung de-o vreme Nu ma bucur,e pacat.Bose n-au fost niciodata straluciti in hi-fi,nu mai zic de hi-end. |
|
Sus |
|
 |
Motanelul
Data înscrierii: 27/Ian/2015 Mesaje: 20 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 17, 2017 10:19 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Tare lĂŁudĂŁros și nervos ești pt. vârsta ta. Eu zic sĂŁ ai grijĂŁ, mai ales cu inepțiile preconcepute de la final.
Chiar dacĂŁ nu vreau sĂŁ-ți stric momentul, bose fac sisteme oem de cacat. La fel ca și harman kardon. Raport calitate/preț pt. idioți.
Nu mĂŁ intereseazĂŁ ce ai tu. Masterate, doctorate și cursuri plĂŁtite de firme care și-au pierdut banii cu tine. N-ai fost ĂŽn stare sĂŁ citești un manual, ești 0. Unii chiar o dați cu nuca-n perete ĂŽncĂŁ din primele ore de forum. SĂŁnĂŁtate! |
+1 din partea mea ... bose uneori suna mai prost ca sisteme no name pe auto (vezi cazul bose pe megan ) |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 11:36 am Titlul subiectului: Re: Pot sa folosesc un player doar prin iesirile auxiliare R |
|
|
Samyaza a scris: | Salutare. Vreau sa-mi iau un Alpine CDE 193BT. Dupa cum stiti aceasta unitate are 3 perechi de iesiri din preamp: fata, spate si subwoofer. Eu vreau sa folosesc unitatea asta strict cu amplificatoare. Unul de 4 canale pentru 4 bucati in usile masinii si subwoofer amplificat de un monobloc. Intrebare, pot sa o folosesc asa fara sa leg nimic la amplificarea unitatii propriu zis? Adica nu vreau sa folosesc amplificatorul lui incorporat. Se poate? Sau trebuie sa bag niste rezistente acolo ca si incarcaturi de puteri mari pe un 4-8 ohmi?
N-am nici cea mai vaga idee, a mai facut cineva asa ceva? Cum se face?
Multumesc. |
are playerul o functie ..de.ti opreste amplificarea din el..power ic...off/on
Interesant postul tau cu laudele dar nu intereseaza pe nimeni ) si app daca tu crezi ca x y z..au folosit si vazut la viata lor doar mp3-uri sh si scule obosite (nu e cazul tipului la care ai facut referire..crede.ma) pt ce mai intri sa ceri sfaturi de la niste prosti. Intra pe forum 4tunning )) acolo sunt numai ingineri de sunet _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|