Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pioneer P88RS - A sosit!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 6:16 pm    Titlul subiectului: Pioneer P88RS - A sosit! Răspunde cu citat (quote)

A sosit in sfarsit.
O singura bucata a ramas in momentul asta pe stoc.
Daca mai e cineva amator, va rog postati aici. first come, first served!

monk? anybody else?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Gi

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy DA EU!
As fi vrut sa comand si Focal-urile totodata, dar ... lipsa buget, deocamdata.
Sus
Gi

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorry, din cauza emotiilor Smile nu mi-am terminat ideea.
Cum facem? Completez formularul?

Do not forget: 'first come, first served'
Sus
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap, cam asta a fost ...

apreciez faptu ca am fost sunat...
din pacate dupa cum am zis si la telefon, pt ca a fost totul asa ca un flash.. nu am cum sa fac rost de bani pe loc... fiind o suma nu chiar modica Very Happy

daca apuca Gi sa il ia, sa il stapaneasca sanatos, voi astepta urmatorul transport.
daca nu ... sper sa fie al meu Very Happy
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..cat dureaza pana vine urm transport..?..as fi si eu interesat.. Smile
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aparatele mai scumpe nu se prea aduc decat pe comanda.
Un transport vine lunar sau ceva mai des dar un aparat ca 88rs trebuie comandat inainte si inclus in import special pentru cel care l-a cerut.
Trimite-ne comanda ferma si in cel mult cateva saptamani il vei avea.
Acum a ramas unul "pe stoc" pentru ca noi comandasem doua (pentru noi, uz intern) si intr-un final am reusit sa luam 3... Vlad s-a razgandit intre timp asa ca doua ar fi disponibile dintre care unul e comandat deja si pleaca azi la Brasov.
Asa ca cine trimite primul comanda ferma il va primi pe ultimul.
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..deocamdata astept 880rs-ul..in cazul in care o sa ma hotarasc sa il vand o sa dau comanda..mihai ti-am trimis mp..
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pe mine m-a tentat 880PRS-ul adus din state care se vinde pe diverse forumuri... si pretul e bun..
DAR:
- probleme cu radio FM, nu prinzi toate posturile in Europa
- mufa AUX-in este in fata, dupa panoul frontal detasabil si daca vrei sa conectezi ceva trebuie sa mergi cu fata lasata jos (88rs are auxin pe spate)
- lipsa garantie
Sus
Razvan
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai..mai stam de vorba..eventual la urmatoarea intalnire be-loud..cand o sa il am montat pe masina.. Smile 88rs-ul este destul de scump si nu stiu(in cazul meu) daca se merita sa il iau doar pt radio..int-adevar ai dreptate cu aux si cu garantia Sad ..astept sa il montez si vb dupa..bafta
Sus
Gi

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata, am primit si confirmarea comenzii Very Happy Very Happy Very Happy
Sorry monk, daca ai fi fost pregatit financiar, m-as fi asezat la rand, sincer.
Cred ca voi avea o noapte cam albicioasa ... am inteles ca maine dimineata va ajunge coletul Wink
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e nici o problema...
azi dupa ce am fost la tuning day...
m-am cam pus pe intrebari daca sa nu imi iau un dvd in dash... e diferenta doar de 1 mil jumate.

inca nu sunt foarte decis. vreau inca niste pareri intre http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/AUDIOVOX/VM9311TS/
http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Valor_DVD/ITS-702W/
sau p88rs...

as inclina spre valor...
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2007 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutari!

Deci, vesti bune si vesti foarte bune!

Vestea buna e ca Mihai si-a instalat P88-ul si, desi el e foarte slow in a elogia ceva, va spun eu - E CRIMINAL!!! Si asta pe configurarea automata cu microfonul din dotare - stati sa aiba timp sa isi faca reglajele manual, ca atunci Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vestea foarte buna este ca - 1 aparat s-a dus la Gi, un aparat al Mihai, si ....... MAI AVEM INCA UNUL - mi s-a confirmat azi... Maine dimineata ne este LIVRAT!!! Asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste - dar repede, ca daca nu se da in cateva zile, poate vine Iepurasul la mine Very Happy

In alta ordine de idei, pentru tine, Monk! :

Eu, care, dupa cum spun cateva apropiati, daca nu am PIMP car, sau FITZE mobil (copyright Mihai), sunt mort, ma gandeam serios la 9311. Aparatul nu e rau de loc, dar avand in vedere ca tu ai Focal pe fata, recomandare sincera- UITA DE MULTIMEDIA (by the way - traim in Bucuresti, Romania - mie mi s-a spart masina anul trecut de 3 ori - pagube in jur de 3000Eur - inclusiv furat CU RANGA monitorul din plafon - Esti sigur ca vrei un aparat fitzos, dar fara fata detasabila??? )Gandeste-te la Clarion daca vrei multimedia, desi iti recomand cu caldura sa mergi pe 88RS - nu iti poti imagina cum suna aparatul!!!
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mama sa imi bag ....

ma miram eu cum de l-ati bagat la oferta...
problema e alta.... in urma unei inspectii financiare, am constat ca pe ce ma bazam eu, nu ma mai pot baza...

aveam un prieten care imi datora 300 E insa a avut accident asta seara si si-a facut masina zob... asa ca de sarbatori. ma bucur ca a scapat cu viata totusi, dar va avea ceva daune de platit, asa ca nu i-am mai cerut banii, desi el a spus ca mi-i da chiar daca are problema pe care o are.

in functie de ce face el va anunt. partea buna e ca m-ati adus pe calea domnului, si nu m-ati lasat sa cad prada capcanei multimedia Very Happy

cum fac rost de bani, cum am sarit ! 100% p88 va ramane !
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SOLD ! Very Happy

e ca si luat...
am banii, iar cu prima ocazie cand puteti si voi sa ne vedem sa il iau, il voi lua Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum