|
Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 6:16 pm Titlul subiectului: Pioneer P88RS - A sosit! |
|
|
A sosit in sfarsit.
O singura bucata a ramas in momentul asta pe stoc.
Daca mai e cineva amator, va rog postati aici. first come, first served!
monk? anybody else? |
|
Sus |
|
 |
Gi
Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 13 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
DA EU!
As fi vrut sa comand si Focal-urile totodata, dar ... lipsa buget, deocamdata. |
|
Sus |
|
 |
Gi
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sorry, din cauza emotiilor nu mi-am terminat ideea.
Cum facem? Completez formularul?
Do not forget: 'first come, first served' |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap, cam asta a fost ...
apreciez faptu ca am fost sunat...
din pacate dupa cum am zis si la telefon, pt ca a fost totul asa ca un flash.. nu am cum sa fac rost de bani pe loc... fiind o suma nu chiar modica
daca apuca Gi sa il ia, sa il stapaneasca sanatos, voi astepta urmatorul transport.
daca nu ... sper sa fie al meu  |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
..cat dureaza pana vine urm transport..?..as fi si eu interesat..  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Aparatele mai scumpe nu se prea aduc decat pe comanda.
Un transport vine lunar sau ceva mai des dar un aparat ca 88rs trebuie comandat inainte si inclus in import special pentru cel care l-a cerut.
Trimite-ne comanda ferma si in cel mult cateva saptamani il vei avea.
Acum a ramas unul "pe stoc" pentru ca noi comandasem doua (pentru noi, uz intern) si intr-un final am reusit sa luam 3... Vlad s-a razgandit intre timp asa ca doua ar fi disponibile dintre care unul e comandat deja si pleaca azi la Brasov.
Asa ca cine trimite primul comanda ferma il va primi pe ultimul. |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
..deocamdata astept 880rs-ul..in cazul in care o sa ma hotarasc sa il vand o sa dau comanda..mihai ti-am trimis mp.. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si pe mine m-a tentat 880PRS-ul adus din state care se vinde pe diverse forumuri... si pretul e bun..
DAR:
- probleme cu radio FM, nu prinzi toate posturile in Europa
- mufa AUX-in este in fata, dupa panoul frontal detasabil si daca vrei sa conectezi ceva trebuie sa mergi cu fata lasata jos (88rs are auxin pe spate)
- lipsa garantie |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai..mai stam de vorba..eventual la urmatoarea intalnire be-loud..cand o sa il am montat pe masina.. 88rs-ul este destul de scump si nu stiu(in cazul meu) daca se merita sa il iau doar pt radio..int-adevar ai dreptate cu aux si cu garantia ..astept sa il montez si vb dupa..bafta |
|
Sus |
|
 |
Gi
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata, am primit si confirmarea comenzii
Sorry monk, daca ai fi fost pregatit financiar, m-as fi asezat la rand, sincer.
Cred ca voi avea o noapte cam albicioasa ... am inteles ca maine dimineata va ajunge coletul  |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
|
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutari!
Deci, vesti bune si vesti foarte bune!
Vestea buna e ca Mihai si-a instalat P88-ul si, desi el e foarte slow in a elogia ceva, va spun eu - E CRIMINAL!!! Si asta pe configurarea automata cu microfonul din dotare - stati sa aiba timp sa isi faca reglajele manual, ca atunci
Vestea foarte buna este ca - 1 aparat s-a dus la Gi, un aparat al Mihai, si ....... MAI AVEM INCA UNUL - mi s-a confirmat azi... Maine dimineata ne este LIVRAT!!! Asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste - dar repede, ca daca nu se da in cateva zile, poate vine Iepurasul la mine
In alta ordine de idei, pentru tine, Monk! :
Eu, care, dupa cum spun cateva apropiati, daca nu am PIMP car, sau FITZE mobil (copyright Mihai), sunt mort, ma gandeam serios la 9311. Aparatul nu e rau de loc, dar avand in vedere ca tu ai Focal pe fata, recomandare sincera- UITA DE MULTIMEDIA (by the way - traim in Bucuresti, Romania - mie mi s-a spart masina anul trecut de 3 ori - pagube in jur de 3000Eur - inclusiv furat CU RANGA monitorul din plafon - Esti sigur ca vrei un aparat fitzos, dar fara fata detasabila??? )Gandeste-te la Clarion daca vrei multimedia, desi iti recomand cu caldura sa mergi pe 88RS - nu iti poti imagina cum suna aparatul!!! |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
mama sa imi bag ....
ma miram eu cum de l-ati bagat la oferta...
problema e alta.... in urma unei inspectii financiare, am constat ca pe ce ma bazam eu, nu ma mai pot baza...
aveam un prieten care imi datora 300 E insa a avut accident asta seara si si-a facut masina zob... asa ca de sarbatori. ma bucur ca a scapat cu viata totusi, dar va avea ceva daune de platit, asa ca nu i-am mai cerut banii, desi el a spus ca mi-i da chiar daca are problema pe care o are.
in functie de ce face el va anunt. partea buna e ca m-ati adus pe calea domnului, si nu m-ati lasat sa cad prada capcanei multimedia
cum fac rost de bani, cum am sarit ! 100% p88 va ramane ! |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
SOLD !
e ca si luat...
am banii, iar cu prima ocazie cand puteti si voi sa ne vedem sa il iau, il voi lua  |
|
Sus |
|
 |
|