|
Autor |
Mesaj |
motro
Data înscrierii: 12/Feb/2019 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Feb 22, 2019 11:52 am Titlul subiectului: Petrecere fara electricitate |
|
|
Salutare! Sper sa nu poestez gresit, dar vreau sa va intreb daca cineva a avut evenimente in zone fara electricitate. Prin mai o sa merg cu boxele 2Kool sound 250W statie koolsound si laptop la o petrecere undeva la munte unde nu exista electricitate. Cei care m-au chemat spun ca au ei un generator pentru curent electric pe care vor sa il foloseasca pentru iluminat. Totusi mie unul imi e cam teama sa conectez boxele la acelasi generator cu al lor si ma gandeam sa-mi achizitionez eu unul. Acum nu stiu mare lucru despre asa ceva, dar vreau sa fie suficient de puternic astfel incat sa nu am probleme.
Cineva de aici a mai folosit un astfel de sistem? _________________ Poti fi destestept dar nu destul! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|