|
|
|
Autor |
Mesaj |
Zenon
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 20
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2014 2:59 pm Titlul subiectului: Passat B5 |
|
|
In familie mai am un membru care astepta un upgrade la capitolul audio
Ca si player, am un Pioneer MVH 160Ui cu specificatia: putere: 4 x 50 W MOSFET
Dimensiunea difuzoarelor am inteles ca este 16.5cm, dar o sa verific intr-o zi pentru a fi sigur.
Bugetul ar de 200 ron, maxim 250 pentru o pereche de boxe. Am tot vazut ca DLS-urile sunt laudata si m-am gandit la acestea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-126/
Astept pareri. Numai bine ! |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
Zenon
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Mar 11, 2014 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspuns. Am luat in calcul si Hertz-urile acelea. Dupa parerea ta, care crezi ca se potrivesc mai bine cu playerul meu si care pot reda un bass mai profund?
Numai bine. |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Mar 13, 2014 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca cele de la Hertz sunt mai ok. |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 4:02 am Titlul subiectului: |
|
|
pai lumea zice ca hertz nu au bass, ori baiatu vrea bass. deci orienteaza-te catre altceva, focal, dls, dar nu sunt in buget. si oricum neamplificate nu se aud calumea, mai bn mergi pe ceva cu w putini si sensibiliate mare..si bieninteles raspunsul in frecventa cat mai jos posibil.
pt player sunt recomandate gama dieci de la hertz dar ce faci cu basul? care nu prea e.
poti incerca ceva si de la mac audio, raport calitate pret bun. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|