Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Passat 3b Tza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
albir18

Data înscrierii: 26/Oct/2008

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 6:00 pm    Titlul subiectului: Passat 3b Tza Răspunde cu citat (quote)

Salut

Pentru incpeut vreu sa prezint sistemul, care va fi instalat marti pe masina Vw Passat 3B.

Headunit: Alpine IDA X-200
Difuzoare fata: Focal Polyglass 165 VB
Difuzoare spate: stoc
Amplificator difuzoare: Inphase IPA 1001
Kit de instalare difuzoare amplificator: Dietz Kit amplificator 10mm

Alpineu e deja instalat de mai mult timp. Pana acum am avut doar boxe stoc (dar nu sunt sigur deoarece masina a fost luata second hand din germania) care se auzeau destul de bine. Marti o sa fie instalate difuzoarele si amolificatorul, abia astept sa aud sistemul.
Momentan usile nu sunt insonorizate. Pe viitor vreau sa mai fac rost de un subwoofer si amplificator pentru el.

DSCF6736.JPG
 Description:
 Filesize:  364.63 KB
 Viewed:  323 Time(s)

DSCF6736.JPG

Ultima modificare efectuată albir18 la Dum Apr 11, 2010 7:21 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
albir18

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

InPhase IPA 1001

DSCF6741.JPG
 Description:
 Filesize:  191.98 KB
 Viewed:  321 Time(s)

DSCF6741.JPG

Sus
albir18

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Focal

DSCF6732.JPG
 Description:
 Filesize:  289.77 KB
 Viewed:  334 Time(s)

DSCF6732.JPG

Sus
albir18

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine

iDA-X200_44.jpg
 Description:
 Filesize:  64.67 KB
 Viewed:  325 Time(s)

iDA-X200_44.jpg

Ultima modificare efectuată de către albir18 la Dum Apr 11, 2010 7:21 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpinE alpinE alpinE Rolling Eyes
Sus
albir18

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a rezolvat Wink
Sus
albir18

MesajTrimis: Mar Apr 13, 2010 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi au fost instalate boxele si amplificatorul. Mi se par destul de bun desi consider ca nu aveam nevoie de un amplificator atat de puternic.
Tweeterele mi se par superbe in comparatie cu cele stoc, iar midbassul e un pic mai tare decat cel din stoc, ceea ce nu imi place e ca distorsioneza la un volum mai mare, desi la tweeterele nu se simte nimic la acel volum.
Am o intrebare cum ar trebui sa las pentru boxe amplificatorul? Am trei variante filtru LPF, Full sau filtru HPF.
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Apr 13, 2010 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

full si dai hpf din player 63hz(mai jos nu permite am impresia)
sigur distorsioneaza mecanic(din difuzor) si nu electric adica sa intre in clip(din amplif) ?
Sus
albir18

MesajTrimis: Mar Apr 13, 2010 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde se seteaza in alpine hpf 63hz?
Da cred ca emecanic deoarece se aude cum membrana s-ar misca prea tare, adica parca isi atinge limitele. Cred ca trebuie sa fac rost si de un subwoofer Laughing.

A da si sa nu uit, ce diferenta e daca in spate la player pun cablure care vin de la amplificator la iesirea de la subwoofer, in afara de faptul ca astfel pot regla din alpine nivelul amplificatorului?
Sus
albir18

MesajTrimis: Mar Apr 13, 2010 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine am gasit unde se seteaza minimul e 80. Se mai poate alege 120 si 160 la LPF.
Am citit usermanualul la alpine si am mai gasit si alte optiuni pentru a imbunatatii sunetul. Se poate stinge amplificarea alpineului, pentru o calitate a sunetului mai buna. Dar tot distorsioneaza la volum mai inalt midbasssul.
Sus
albir18

MesajTrimis: Mie Apr 14, 2010 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa achizitionez si un subwoofer +amplificator. Ce mi-ati recomanda pana maxim 1000 de Ron cu tot subwoofer+incinta+amplificator+cabluri?
Eu m-am gandit la CRUNCH GTR GTR Bass Pack 2, nu stiti cum se aude? Problema e ca sunt din satu mare si nu am unde sa ascult subwoofer si difuzoare si astfel sunt nevoit sa cumpar lucruri dupa recomandari. Sad
Sus
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Mie Apr 14, 2010 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine iei pe bucati decat la pachet...parerea mea..
Sus
albir18

MesajTrimis: Vin Apr 16, 2010 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ati putea sa-mi recomandati ceva, care s-ar auzi destul de bine.
Sus
albir18

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimic?
Sus
InFerNoS
Pasionat

Data înscrierii: 15/Mar/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

albir18 a scris:
Nimic?

La tine, ca si la mine, avand aceeasi masina, e foarte nasol pt ca au portbagajul ff izolat, eu am in jur de 500w rms in portbagaj si deabea ii simt... Am decupat chiar si spatele cotierei dintre banchete o gaura cat sa iasa aerul din portul sub-ului... Acolo e plastic + tabla + mocheta destul de groasa....
DECI tie ca, ca si mie, ca sa ni se auda BINE in Passat 3B ne trebuie tot portbagajul antifonat calumea sa nu zdrangane (mie aproape ca mi-a cazut eleronul dupa portbagaj pt ca e f inchis spatiul si o putere nu asa de mare)
.. si MINIM 500w rms...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum