Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri / Impresii Sony CDX-GT929U

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mr ciky
Pasionat

Data înscrierii: 10/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Noi 06, 2009 1:33 am    Titlul subiectului: Pareri / Impresii Sony CDX-GT929U Răspunde cu citat (quote)

Va salut!Am de gand sa-i fac cadou Logan-ului meu acum de sarbatori un CD Player Sony CDX-GT929U si vreau sa imi ziceti si mie cateva pareri...daca isi merita banii daca reda sunetul frumos daca e calitativ...mie imi place in mod special modelu asta ca are panou motorizat si unghiuri de inclinare si USB . Imi recomandati ceva mai bun la banii astia ? Numai bine !

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT929U/

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Noi 06, 2009 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut .
in primul rand nu lua sony .
il al 2-lea .. tin sa iti spun ca ai un buget frumusel si e FOARTE pacat sa arunci banii pe un player sony . ce te-a atras la el ? fisa de specificatii ? sau aspectul ? ca sa fiu sincer nu vad nimic atractiv...
gasesti multe modele de la pioneer, kenwood sau alpine mai frumoase si mai bune la sunet de zeci de ori . mai uita-te o data peste produse si revino cand gasesti altceva care iti place si iti spunem daca e ok sau nu .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Noi 06, 2009 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce as alege eu de banii alocati de tine pentru player ar fi asta:

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9880R/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P7000UB/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ588RUSB/
Sus
mr ciky
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
salut .
in primul rand nu lua sony .
il al 2-lea .. tin sa iti spun ca ai un buget frumusel si e FOARTE pacat sa arunci banii pe un player sony . ce te-a atras la el ? fisa de specificatii ? sau aspectul ? ca sa fiu sincer nu vad nimic atractiv...
gasesti multe modele de la pioneer, kenwood sau alpine mai frumoase si mai bune la sunet de zeci de ori . mai uita-te o data peste produse si revino cand gasesti altceva care iti place si iti spunem daca e ok sau nu .
M-a atras la el aspectul si faptul ca are reglarea pozitiei panoului frontal pe 3 unghiuri (imi place mult aspectul asta).Vreau un player care sa aiba USB si fata motorizata nimic mai mult...
De ce toata lumea se fereste de sony ? ce probleme apar la ele ?

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 12:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune in locul lui un pio, clarion sau alpine de 10 mil si raspunsul o sa ti-l dai chiar tu ! si o sa fie ultima oara cand o sa folosesti player sony.

de probleme sincer nu am auzit. am un gt200 (pe masina de lucru) care o vazut cafea, soare, gropi, praf, socuri care mai de care, accidente si inca merge fara probleme.

adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 1:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la banii aia iti iei un Alpine 9835 de toata frumusetea Smile
Sus
mr ciky
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema e urmatoarea Smile Nu il iau la banii astia...il iau undeva pe la 750 de ron nou din reprezentanta Smile Am o oferta de la cineva...ca daca as fi avut 950 ron cat este el pe site nu mi-as fi laut sony...
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mr ciky a scris:
Problema e urmatoarea Smile Nu il iau la banii astia...il iau undeva pe la 750 de ron nou din reprezentanta Smile Am o oferta de la cineva...ca daca as fi avut 950 ron cat este el pe site nu mi-as fi laut sony...

la 750 de ron iti iei un 778 care fara suparare da clasa la multe sony, daca nu toate Laughing

mr ciky
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum chiar ca nu stiu ce sa mai fac m-ati descurajat de tot Smile
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia un Clarion.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 4:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste aspectul "funky", "trendy" sau cum vrei sa ii mai spui al player-ului Sony. Dar rolul unui player este acela de a fi o sursa de semnal de calitate. Animatiile, panoul motorizat si toate "acareturile" pe care le poate avea un player sunt plus-uri in momentul in care sunt atasate unei configuratii solide in ceea ce priveste redarea materialului sonor inregistrat. Acestea fiind spuse, ma alatur celor ce in posturile anterioare ti-au recomandat sa te abtii de la achizitionarea unui player Sony, in special a unuia "de top", chiar daca pretul la care il poti achizitiona este unul foarte bun.

Acum, recomandare - in zona ta de buget, in conditiile in care doresti sa achizitionezi un player nou, cu linistea pe care ti-o da o garantie de 2 ani, poti merge cu toata increderea pe Alpine CDE-9880R, detalii la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9880R/

Ti s-au mai recomandat 9882 (Alpine), 7000UB (Pioneer) dar personal le vad ca descalificate pentru ca depasesc bugetul pe care ti l-ai stabilt. 588-ul de la Clarion ar fi o solutie, dar din pacate importatorul Clarion intampina niste probleme destul de serioase in ultima perioada, motiv pentru care marfa Clarion este momentan indisponibila pe piata romaneasca pe canale oficiale.

In cazul in care doresti o solutie SH, cu siguranta in bugetul tau vei gasi pe sectiunea forum de pe bursa forumului nostru sau pe alte forumuri de profil solutii exceptionale la preturi decente (sugestii de cautare - 9812, 9835 (Alpine), 778, 788, 858, 958, 948, 938 (Clarion), P77, P88 (Pioneer). Atentie insa, un player vechi/folosit poate ascunde mici defecte - testeaza cu maxima atentie la achizitie!

Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca mai apar intrebari, nu ezita.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum