Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Oltcit Club SQ
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locaţie: on a vibe

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spectrum sludge, in conditiile in care ai peticit orice gaurica din usa.
sau pui flexul pe locasul original al difuzoarelor (acolo la pedalier), insonorizezi, difuri pe inele mdf si cred ca e si mai bine, mai discrete si structura mai tzapana ca usa de cupeu Very Happy
si eu am avut oltcit, acum am citroen, sunt al naibii de mari usile alea.
dar eu stiu ca a fost un oltcit facut binisor pe audio, pmd-ul lui danny, avea mille miscate de vrx-uri, in niste incinte in usi asemanatoare cu ce ai avut tu prima oara. cred ca n-ai intepenit indeajuns usile totusi...

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
motormaus2001

Data înscrierii: 08/Sep/2006
Locaţie: Bistrita

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inainte aveau volum construit pe usa, calculat pt Helixuri. intarit usa cu fibra de sticla si 2 straturi de Standartplast M1. Ce vrei mai mult? nu-mi place cuvantul "binisor".crede-ma ca pentru multi suna si cu ele in usi binisor, dar eu nu asta vreau. sa le arunc pe usa cu inele mdf, si sa ma rog sa nimeresc volumul din usa cu cel care trebuie la difuzoare.....nu-i stilul meu. prefer cu orice pret volum exact care au nevoie difuzoarele. cu olticitu vreau sa particip cu el la SQ, si nu la "best shine"(nu am gustuir asa de fine care sa le placa la toti:P). cred ca o sa vin la bucuresti saptamana viitoare si poti sa asculti sistemul cum se comporta...
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 2:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te asteptam !
Ma bucur ca se mareste numarul celor care prefera SQ-ul! Very Happy Very Happy
Sus
laur2009

Data înscrierii: 30/Mar/2009

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari, sigur o sa-i bati la puncte pe altii cu finisaje ca din fabrica!!incinta pe mid bass e cap de linie, adica maxim randament pentru ele si un sony daca bagi acolo sar auzii super....
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te-ai gandit la kick poduri in loc de incintele alea ?
Sus
motormaus2001

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kick pod? o sa le fac (cand o sa fac rost de materiale) din fibra de sticla(sunt si curios sa vad cum se comporta fibra de sticla ca incinta acustica)
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locaţie: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

motormaus2001 a scris:
kick pod? o sa le fac (cand o sa fac rost de materiale) din fibra de sticla(sunt si curios sa vad cum se comporta fibra de sticla ca incinta acustica)

Da, kick-pod, acolo langa picioare.

Eu personal sunt fan IB (aproape orice difuzor merge folosit asa), as incerca, pentru a scapa de rezonante, sa folosesc volumul din contra-aripi. Am vazut multe sisteme abordate in genul asta...pun si o poza...

E de incercat cum e mai bine (incinta sau IB) Depinde si de gusturi.

Cat despre fibra folosita la subwoofer, nu ma pot plange de sunet.
Si la incinte pentru medii / midbass ar trebui sa fie ok daca e destul de groasa si are suficienta masa.
Fibra trebuie sa fie in Bistrita. Daca bine stiu acolo este si ceva fabrica care se ocupa cu asa ceva.

Sus
motormaus2001

MesajTrimis: Vin Apr 03, 2009 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa vreau sa-i fac la fratioru, tot la un BMW. ideal ar fi bord, dar la Oltcit nu am efectiv loc pt ele. in zona de la picioare la Oltcit ii tare nasol, daca dif ar trebui sa reproduca doar kickbass ar fi ok, dar cum o parte din voce vin de la ele....de cand nu le mai am in usi s-a imbunatatit mult calitatea sunetului din partea stanga(de la sofer se vede acum mai multa suprafata a difuzorului si a scazut si unghiului la care se afla dif fata de mine).
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum