|
|
|
Autor |
Mesaj |
Zenon
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 20
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 12:48 pm Titlul subiectului: Nelamuriri |
|
|
Salut.
Recunosc in ceea ce priveste tehnologia (ce firma este mai buna etc.) nu ma pricep, insa pentru e46 meu m-am gandit la un player Alpine (bugetul fiind de vreo 600 ron). Ce parere aveti de Alpine?
Am radio-cassette pe masina as vrea sa il inlocuiesc cu un player aftermarket. Pe langa rama adaptoare, sa inteleg ca am nevoie si de acest adaptor:http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_OEM/BMW/Cablaj_adaptor_BMW-ISO_55-025-02/ Masina este din 2004.
La toate playere la care m-am uitat am vazut ca la putere scrie 4x50W, insa am observat ca la difuzoare scrie la putere 100W. Imi poate explica si mie cineva cum sta treaba?
Multumesc frumos ![/url] |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
La ce difuzoare te-ai uitat ?
Ca si player pot sa mergi pe Alpine , Kenwood, Clarion sau Pioneer.
Nu trebuie sa te uiti neaparat la putere , la boxe conteaza si sensibilitatea si materialele folosite.
Daca vrei poti sa precizezi un buget si sa caut niste variante bune. |
|
Sus |
|
 |
Zenon
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 20
|
Trimis: Dum Feb 24, 2013 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc.
Deocamdata nu sunt interesat de difuzoare, era doar o curiozitate de ce playerele au la putere specificat 4x50W, iar difuzoarele au 100 W. Am crezut ca trebuie sa fie o oarecare concordanta intre ele. Vroiam sa fiu lamurit.
In legatura cu playerul, cred ca o sa raman pe Alpine. Doar adaptorul (din postul de mai sus) este necesar pentru player?
Multumesc frumos pentru ajutor !  |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Feb 25, 2013 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, ala e cablajul de care ai nevoie + rama adaptoare. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|