Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Nelamurire alimentare Amplificator Hifonics Brutus BXi 4000D
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
adytza_star

Data înscrierii: 17/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 5:13 pm    Titlul subiectului: Nelamurire alimentare Amplificator Hifonics Brutus BXi 4000D Răspunde cu citat (quote)

Salut Detin Un Golf 4 1.4 16v care este dotata cu o baterie de 90 Ah si am una bucata Amplificatoar Hifonics Brutus BXi 4000D 1x2000W RMS + 2 WOOFER in bridge HIFONICS Atlas AS12SQD4 900- Watts RMS per bucata deci in total 1800 w RMS + condensator 8F si as vrea sa ii mai adaug un condensator de 3 F pentru a tine mai bine socurile de bass pe care le am sincer nu stiu ce alternator am pe ea de cati Ah cred ca e de 90 cine ma poate lamuri si pe mine cum ar fi bine sa se puna cel de al 2-lea condensator inaintea celui de 8 F sau dupa cel de 8 F mentionez ca am cabluri de 50mm full cupru si o siguranta de 150 Ah. sper ca am fost cat se poate de explicit in dilema pe care o am Va multumesc anticipat pentru cei care imi vor da sfaturi Rog cei care nu se pricep sa nu isi dea cu parerea. Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca nu iti trebuie inca un condensator!
Ar trebui sa-ti mai pui o baterie!

adytza_star

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si eu la asta dar ce crezi ca se intampla cu alternatorul? eu zic ca nu o sa poata incarca 2 baterii si asa asta de 90 este prea mare pentru el... deci cade partea cu schimbarea alternatorului si cu cea de a 2-a baterie
Sus
Sugar20
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cazul asta un alt condensator nu ajuta, mai mult o sa-ti omoare si el bateria.
Un alternator de 100 Ah si inca o baterie de 90Ah si ti-ai rezolvat treaba:D

adytza_star

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok... eu ma gandeam ca ar mai avea de unde sa mai ''suga'' putina tensiune ... si sa nu se mai simta asa grav la puterea motorului... deci eu daca dau drumu` la bass si este un bass mai ''greoi'' imi ia mult din puterea motorului... deci masina nu mai trage... ma gandeam ca atunci cand e bass-ul mai greoi sa mai aiba inca o ''rezerva'' sa nu traga direct din baterie/alternator. deci unde ar fi mai bine sa il pun in fata celui de 8 sau dupa cel de 8 ?Ma gandesc ca daca il pun in fatza celui de 8 adica exact inaintea statiei nu o sa mai aiba putere deajuns statia... daca il pun dupa ma gandesc sa nu dea deajuns putere celui de 8F? Sfaturi?
Sus
Sugar20
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa intelegi k un condesator nu face minuni!!!
Condensatoru de unde crezi ca isi i-a curent?
Condesatoru se incarca se descarca si tot asa!
El se incarca de la baterie!
Fara suparare dar sti zicala aia "Si cu P*** in cur si cu sufletu in rai nu merge".
La muzica ce o ai trebuie sa-ti faci upgrade si la alternator si la baterie!

adytza_star

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,poate nu m-am inteles eu vreau doar sa mai pun un condensator pe masina si as vrea sa stiu cum ar fi mai bine sa il pun inaintea celui de 8 sau dupa cel de 8,nu raman fara curent in baterie doar ca atunci cand e bass-ul foarte puternic se simte o scadere a puterii motorului ma gandeam ca daca mai pun inca un condensator ar fi amortizat mai bine consumul. stiam si eu sa mai pun o baterie sau sa bag un alternator mai mare dar am zis exclus asta.1 la mana nu as avea unde sa pun cealalta baterie pentru ca nu mai am niciun fel de loc in portbagaj, si la motor nici acolo nu am. Deci ar ramane sa le pun in habitaclu dar si asta e exclus doar nu o sa tin bateria pe canapea cu mine... iar cu alternatorul nu vreau sa stau sa fac modificari si alte prostii,nu cred ca o sa dea rezultate muuult mai bune ci poate doar bune... deci pana la unde cine stie unde sa pun condensatorul mai mic primul sau al 2-lea ?
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa scoti bateria de pe masina si sa lasi condensatoarele Idea
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa pui unde vrei tu si inainte si dupa dar nu cred k o sa rezolvi ceva, incearca si ne spui cum merge.
adytza_star

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 2:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mgm2000ro a scris:
Eu zic sa scoti bateria de pe masina si sa lasi condensatoarele Idea
eu zic sa nu te bagi in program fara sa ai habar. Merci
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 3:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca mihai(mgm) habar nu are, iar tu te dai zmeu, de ce nu rezolvi problema fara ajutorul nostru ?
Sus
adytza_star

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
daca mihai(mgm) habar nu are, iar tu te dai zmeu, de ce nu rezolvi problema fara ajutorul nostru ?
Frate nu e o problema stai calm nu am zis ca nu stiu am cerut doar un sfat care vad ca habar nu aveti. Iar in postul meu am zis ca cei care nu se pricep sa nu isi dea cu parerea. Daca aveti chef de caterinca pot sa va iau si eu la caterinca. Prea putin ma intereseaza ce stie mgm si ce nu stie eu am vrut un sfat care niciunul din voi nu a fost in stare sa mi-l dea. Multumesc
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sugar20 a scris:
Fara suparare dar sti zicala aia "Si cu P*** in cur si cu sufletu in rai nu merge".

Ce nu ai inteles tu din postul asta?
Ti-a fost explicat clar dar nu prea vrei sa pricepi ce ti se explica. Spui ca doar ai cerut un sfat dar cand l-ai primit te incapatanezi sa nu tii cont de el... Pe scurt, mai cumpara inca 2,3 condensatoare, baga-le in sistemul tau si problema curentului e ca si rezolvata.
Daca ar fi asa toate masinile cu mii de wati ar fi pline de ele si nu de prostiile alea numite baterii...
Daca nu-i crezi pe cuvant sub motivul ca "habar n-au" un simplu search te-ar fi ajutat mult mai mult decat thread-ul asta!
Toate cele bune!
Sus
adytza_star

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Sugar20 a scris:

Ce nu ai inteles tu din postul asta?
Ti-a fost explicat clar dar nu prea vrei sa pricepi ce ti se explica. Spui ca doar ai cerut un sfat dar cand l-ai primit te incapatanezi sa nu tii cont de el... Pe scurt, mai cumpara inca 2,3 condensatoare, baga-le in sistemul tau si problema curentului e ca si rezolvata.
Daca ar fi asa toate masinile cu mii de wati ar fi pline de ele si nu de prostiile alea numite baterii...
Daca nu-i crezi pe cuvant sub motivul ca "habar n-au" un simplu search te-ar fi ajutat mult mai mult decat thread-ul asta!
Toate cele bune!
UNDE E MAI BINE SA IL PUN IN FATA CELUI DE 8 SAU DUPA CEL DE 8 CE E ASA GREU DE RASPUNS FRATILOOOORR NU VA MAI DATI MA NENE CU PAREREA PUN BATERII AM INTREBAT STRICT UNDE SA IL PUN DAR VAD CA NU STITI SA RASPUNDETI SI O DATI IN DIVERSE.FRATILOR STIU SI EU DE BATERII DE ALTERNATOARE BLA BLA NU MA INTERESEAZA ASTA VREAU SA STIU DOAR UNDE E MAI BINE SA IL PUN!!!!!!
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
IN FATA CELUI DE 8 SAU DUPA CEL DE 8

Laughing Laughing depinde cum iti place, Laughing Laughing

scris cu majuscule inseamna ca urlii, Calmeaza-te Laughing

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum