Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mini Cooper S '06 aka "the rocket'
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 10:02 pm    Titlul subiectului: Mini Cooper S '06 aka "the rocket' Răspunde cu citat (quote)

in sfarsit am reusit sa indeplinisc un mic vis...un "mini" vis!!! este variant "S" de 1.6L cu compresor si 170hp pe 1140kg (fara mine la bord,ca asa ajunge la 1240!!!Smile)) ) !!
masina avea 36mii km la bord si intr-o stare impecabila...a fost dragoste la prima vedere!!! Twisted Evil
cateva pozici:

in termeni de performanta sunt fff incantat!!! Twisted Evil
dar nu de asta este vorba aici.... Embarassed
vazand ca am microbul sunetului,o sa urmeze si un upgrade la acest nivel!
ca idee,aveam de gand asa:
player un pioneer p88rs2, wooferele in spate,mediile si inaltele in fata in locurile originale!!ceva gen SQ,sper eu!!!o scena cam joasa,dar as vrea sa las totul ca din fabrica...
in ceea ce priveste partea SPL (masina va da brrr la 61-63hz,2usi si parbrizul mult mai drept ca la focus....sper sa fie si scor! Twisted Evil ),portbagajul o sa fie umplut cu 2x10'' si 1/2 amplif/uri Zapco 3kw datorita dimensiunilor inguste ale acestora! capitolul baterie stau cam prost!Sad nu prea este loc!!!!dar o solutie trebuie sa fie....
in ceea ce priveste modelul difuzoarelor si suburilor inca nu am idee...astept si o cer sfaturi!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa stapanesti sanatos masina! si bafta sa ti duci proiectul la capat Razz
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pt achizitie! dpv al performantelor te cred pe cuvant, am avut ocazia sa conduc si eu asa ceva Smile cat pt partea de muzica... renunta la bancheta, si asa am impresia ca nu cari pe nimeni Smile
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc!!!
Hmmm...stiu bigule ca ar fi o solutie buna,dar nu as vrea,momentan,sa o dezbrac!!Sad sa vad ce va iesii!!Wink
Sus
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gandeste-te bine! sa faci in asa fel incat sa cheltui cat mai putin ca sa ajungi la varianta finala, portbagajul este...jenant de mic Smile)
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 10, 2011 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Corect bigule!!!o sa analizez cu calm toata treaba tocmai pt a evita unele cheltuieli in plus!!!Wink
Sus
easyway

Data înscrierii: 07/Apr/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super masina , si mie imi place ... nu am avut ocazia sa conduc si eu un mini S . Sa o stapanesti sanatos si succes la upgrade .
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 6:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este o mica bestie, foarte stabilia,un demaraj super bun ...insa daca nu faci ce spune bigu...nu stiu ce ai putea sa faci in masinuta asta .....
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 7:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca odata felicitari pentru noul membru al familiei!
D.p.d.v. al sunetului este imposibil sa realizezi sistemul numai in locul din spate... ma gandesc la incinta plus amplificatoare.
Majoritatea sistemelor ce am vazut in Mini, fie ele pentru aplicatii SQ sau ESPL, bancheta spate era sacrificata.
Apai acum si dupa numele dat de tine proiectului... o racheta nu accepta compromisuri... so.... Laughing
Referitor la lipsa spatiului pentru accumulator/-i te sfatuiesc sa iei in calcul un upgrade la alternator in primul rand si eventual un unprade pentru a face loc la un accumulator bun in locul celui existent.

tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faina masinuta!
Multi multi km sa ai cu ea si clar vreau sa vad ce sistem o sa faci!
Sus
laurentiu88richi
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Braila & Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trasforma caii putere in db Twisted Evil
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc la toti!!!!
hmmmm....e o mare problema spatiul in portbagaj,dar vreau sa fac cu calm si sa gandesc toate variantele posibile!!sper pana in vara sa iese ceva din ea si cativa db din portbagaj... Smile
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ultima vreme nu am avut timp sa intru pe forumuri deoarece sunt in renovari cu casa dar azi mi-a spus o pasarica de masina ta si nu am putut sa nu fac pe dracu in patru si sa intru sa te felicit si sa iti spun sa o folosesti fericit si sanatos atat pe partea de car-audio cat si pe partea de caluti putere Very Happy
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2011 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms mult Florine!Wink nici eu nu prea am intrat pe forum sau mess,ba a trebuit sa vad sa dau focusu,ba sa caut alta,ba probe,ba acte ect. C sa zic,eu am luat masina mai mult pt caluti si o sa ma dedic si ceva tuning motor, dar partea audio are si ea o importanta relevanta!!!incet incet sper sa le fac p toate... Wink
Sus
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 14, 2011 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Racheta la 170 ponei si 1200 kg. Sa o alergi in siguranta si muzica sa te incante!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum