|
Autor |
Mesaj |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 10:02 pm Titlul subiectului: Mini Cooper S '06 aka "the rocket' |
|
|
in sfarsit am reusit sa indeplinisc un mic vis...un "mini" vis!!! este variant "S" de 1.6L cu compresor si 170hp pe 1140kg (fara mine la bord,ca asa ajunge la 1240!!! )) ) !!
masina avea 36mii km la bord si intr-o stare impecabila...a fost dragoste la prima vedere!!!
cateva pozici:
in termeni de performanta sunt fff incantat!!!
dar nu de asta este vorba aici....
vazand ca am microbul sunetului,o sa urmeze si un upgrade la acest nivel!
ca idee,aveam de gand asa:
player un pioneer p88rs2, wooferele in spate,mediile si inaltele in fata in locurile originale!!ceva gen SQ,sper eu!!!o scena cam joasa,dar as vrea sa las totul ca din fabrica...
in ceea ce priveste partea SPL (masina va da brrr la 61-63hz,2usi si parbrizul mult mai drept ca la focus....sper sa fie si scor! ),portbagajul o sa fie umplut cu 2x10'' si 1/2 amplif/uri Zapco 3kw datorita dimensiunilor inguste ale acestora! capitolul baterie stau cam prost! nu prea este loc!!!!dar o solutie trebuie sa fie....
in ceea ce priveste modelul difuzoarelor si suburilor inca nu am idee...astept si o cer sfaturi!!! |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa stapanesti sanatos masina! si bafta sa ti duci proiectul la capat  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pt achizitie! dpv al performantelor te cred pe cuvant, am avut ocazia sa conduc si eu asa ceva cat pt partea de muzica... renunta la bancheta, si asa am impresia ca nu cari pe nimeni  |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc!!!
Hmmm...stiu bigule ca ar fi o solutie buna,dar nu as vrea,momentan,sa o dezbrac!! sa vad ce va iesii!! |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
gandeste-te bine! sa faci in asa fel incat sa cheltui cat mai putin ca sa ajungi la varianta finala, portbagajul este...jenant de mic ) |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Dum Apr 10, 2011 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect bigule!!!o sa analizez cu calm toata treaba tocmai pt a evita unele cheltuieli in plus!!! |
|
Sus |
|
 |
easyway
Data înscrierii: 07/Apr/2011 Mesaje: 28 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 1:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Super masina , si mie imi place ... nu am avut ocazia sa conduc si eu un mini S . Sa o stapanesti sanatos si succes la upgrade . |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 6:33 am Titlul subiectului: |
|
|
este o mica bestie, foarte stabilia,un demaraj super bun ...insa daca nu faci ce spune bigu...nu stiu ce ai putea sa faci in masinuta asta ..... _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 7:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Inca odata felicitari pentru noul membru al familiei!
D.p.d.v. al sunetului este imposibil sa realizezi sistemul numai in locul din spate... ma gandesc la incinta plus amplificatoare.
Majoritatea sistemelor ce am vazut in Mini, fie ele pentru aplicatii SQ sau ESPL, bancheta spate era sacrificata.
Apai acum si dupa numele dat de tine proiectului... o racheta nu accepta compromisuri... so....
Referitor la lipsa spatiului pentru accumulator/-i te sfatuiesc sa iei in calcul un upgrade la alternator in primul rand si eventual un unprade pentru a face loc la un accumulator bun in locul celui existent. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locație: severin
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Faina masinuta!
Multi multi km sa ai cu ea si clar vreau sa vad ce sistem o sa faci! |
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc la toti!!!!
hmmmm....e o mare problema spatiul in portbagaj,dar vreau sa fac cu calm si sa gandesc toate variantele posibile!!sper pana in vara sa iese ceva din ea si cativa db din portbagaj...  |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
In ultima vreme nu am avut timp sa intru pe forumuri deoarece sunt in renovari cu casa dar azi mi-a spus o pasarica de masina ta si nu am putut sa nu fac pe dracu in patru si sa intru sa te felicit si sa iti spun sa o folosesti fericit si sanatos atat pe partea de car-audio cat si pe partea de caluti putere  |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Lun Apr 11, 2011 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms mult Florine! nici eu nu prea am intrat pe forum sau mess,ba a trebuit sa vad sa dau focusu,ba sa caut alta,ba probe,ba acte ect. C sa zic,eu am luat masina mai mult pt caluti si o sa ma dedic si ceva tuning motor, dar partea audio are si ea o importanta relevanta!!!incet incet sper sa le fac p toate...  |
|
Sus |
|
 |
raresvintea Pasionat
Data înscrierii: 16/Dec/2007 Mesaje: 188 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 14, 2011 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Racheta la 170 ponei si 1200 kg. Sa o alergi in siguranta si muzica sa te incante! |
|
Sus |
|
 |
|