|
|
|
Autor |
Mesaj |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Sâm Dec 11, 2010 7:39 pm Titlul subiectului: Media Player USB KCE-635UB |
|
|
am si eu o curiozitate ... acest player merge pe IVA-d105r ? prin ce se conecteaza el la player ? prin mers ma refer sa mearga touch screen menu.
inafara de RCA prin care trimite semnalul video si audio eu nu mai vad nimic prin care ar primii semnal de la touch. _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locaţie: Craiova
|
Trimis: Vin Dec 31, 2010 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
deci...eu am asa ceva si il am p un 106r....controalele touch nu imi merg(in sensu ca tu apesi p un folder si intrii in el....) si sunt 99% sigur ca am facut toate legaturile bine si nu mi-a scapat nici un cablu nelegat (trebuie sa faci manarie sa legi cumva si plusu ca sa poti vedea filme in timpu mersului cu masina,vechia poveste cu siguranta in trafic...)!!totusi,in optiunile AUX al playerului poti avea diferite functii de AUX: dvd extented,tv si numai stiu c....in functie de ce alegi(eu am ales dvd-ext) iti merg UNELE functii touch,cum ar fi next song,previous,up and down.
el mai are niste firicele de scrie REMOTE OUT si REMOTE IN unde le cuplezi la player si iti permite sa mai gestionezi unele functii cum ar fi cele deasupra mentionate.in orice caz,vine cu o telecomanda f intuitiva si poti sa t joci rapid prin meniu.am atasat la el un HDD de 500gb si am scapat d stickuri,cd-uri,dvd-uri etc!!trebuie formatat in FAT32,numai tin minte programu dar dai search cu "goagal"si se rezolva!!
poti face 3foldere p hdd/usb cu muzica,foto si video si p teleocomanda ai exact aceste 3 butoane in care navighezi in menu si alegi ce te intereseaza in functie de ce vrei sa rulezi!!vrei filme,apesi p "movie"si el iti vede numai ce e in format suportat,nu si mp3!!daca vrei muzica apesi p audio si a.m.d!
sunt multumit de el.... |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 31, 2010 3:00 am Titlul subiectului: |
|
|
"...you have to click right button in bottom control line to get to latest control page available - with ">>" sign - then you are in "direct touch" mode and you can control 635UB by clicking on the screen..." |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locaţie: Craiova
|
Trimis: Vin Dec 31, 2010 3:04 am Titlul subiectului: |
|
|
nu merge full control prin direct touch asa....am citit si eu inainte asa,dar nik... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|