Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MAGNAT RX MONO

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 1:37 pm    Titlul subiectului: MAGNAT RX MONO Răspunde cu citat (quote)

acum am intrat in posesia ei si ce sa vad...in loc de 4 sigurante de 30A sunt 4 de 20A Evil or Very Mad mare diferenta...foarte mare.
pe langa asta cand rasfoiesc manualul vad putere nominala 350/500/800 W RMS... greasala pe site care pe mine ma cam face sa regret ca am schimbat rock mono 1000...nu am castigat nimic, ba din contra pierd spatiu.
sunt tare suparat. Evil or Very Mad

de mers merge bine, nu face fitze de nici un fel si arata foarte bine.
maine/poimane cand imi vine playerul o sa "o iau la incins" si atunci o sa pot spune mai multe detalii.

AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceva de genul asta vazusem si eu pe un site cu un test din ala in care scria ca are 350w/4ohm dar nu i-am dat importanta atunci...pe site-ul celor de la magnat scrie cat are real...acum am vazut...
deci intr-adevar nu prea ai facut mare combinatie fata de rock mono
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intamplarea lu' peste Laughing

azi mi-a iesit in cale un RX mono "stricat" si proprietarul a fost de acord sa il desfacem. (desi stiam sigur ca nu era nevoie deoarece omu a zis ca a facut scurt cu firele de alimentare, deci clar siguranta de pe plus plesnita, dar de curiozitate l-am desfacut)
m-am linistit cat de cat vazand finalii sunt altii mai nervosi fata de cei de la rock mono.
adica la rock mono erau 10 tranzistori 2sc5198 , iar la RXmono sunt 12 tranzistori 2SA1943 .

acum ma simt mai bine...putin.

mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci e o mare diferenta, daca poti sa pui si o poza cu RX desfacuta Rolling Eyes
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, e mare diferenta...
maine si poze ca azi nu merge netul cum trebe...

ps...
si-a revenit netul si am urcat cateva poze.

http://www.trilulilu.ro/_OvsG_/33564b631ae189
( RX MONO )
http://www.trilulilu.ro/_OvsG_/5900e4e1e3f5a8

http://www.trilulilu.ro/_OvsG_/67ace24ae6b24c ( ROCK MONO)

pt a vedea pozele mari da-ti click pe ele

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este peste rock mono.
mi se pare ca distorsioneaza mai putin, iar temperatura de lucru la ~485W in 2 ohmi (31.2V), timp de 4ore in continuu pe muzica, este peste asteptarile mele, adica amplificatorul era doar caldut.

nu mi-a intrat in protectie, nu a facut nici o figura.

aurashku

Data înscrierii: 28/Oct/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fac is eu un offtopic: doresc sa cumpar un amplificator macaudio fearless 1000 si scrie pe acolo "TOSHIBA Power audio tranzistors" asta e un fel de mosfet?
ps: nu radeti de mine adca am zis vreo tampenie
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aurashku a scris:
fac is eu un offtopic: doresc sa cumpar un amplificator macaudio fearless 1000 si scrie pe acolo "TOSHIBA Power audio tranzistors" asta e un fel de mosfet?
ps: nu radeti de mine adca am zis vreo tampenie

TOSHIBA e producatorul trazistorilor
mos-fet este tipul tranzistorului
metal oxid semiconductor field effect tranzistor

mai pe romaneste - astea se numesc TEC-MOSuri (trazistor cu efect de camp - metal-oxid-semiconductor)
Sus
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
este peste rock mono.
mi se pare ca distorsioneaza mai putin, iar temperatura de lucru la ~485W in 2 ohmi (31.2V), timp de 4ore in continuu pe muzica, este peste asteptarile mele, adica amplificatorul era doar caldut.

nu mi-a intrat in protectie, nu a facut nici o figura.

adica, ce tensiunea asta de 31.2 V?
stii cumva cu cat se alimenteaza modulul de amplificare?

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

31.2 V al bornele amplificatorului cu difuzoarele conectate pe sinusoida de 50hz.

pe condensatorii aia 10mari scrie 80V 2200uF, iar aia mici de la intrarea in sursa 1000uF la 35V

ando
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu ca scrie 80v, dar am vreut sa stiu exact cat...
banuiesc +-60V.
crezi ca macul 1000 poate sa ajunga la 900W, mai ales cum e lucrat?
mie mi se pare un rx 'intrat la apa'

Ultima modificare efectuată de către ando la Sâm Noi 03, 2007 6:01 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate nu am masurat... Rolling Eyes
ando
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crezi ca macul 1000 poate sa ajunga la 900W, mai ales cum e lucrat?
mie mi se pare un rx 'intrat la apa'

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ajuns ajunge la 900W, problema consta in distorsiuni si in temperatura de lucru (implicit protectia la supra incalzire)

nu mi-a picat niciuna pe mana pana acum.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum