Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MAGNAT MONITOR SUPREME 2000 sau MONITOR AUDIO BONZE BR5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
petru13

Data înscrierii: 16/Mar/2009

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 1:21 pm    Titlul subiectului: MAGNAT MONITOR SUPREME 2000 sau MONITOR AUDIO BONZE BR5 Răspunde cu citat (quote)

Nu ma pot hotara intre aceste 2 boxe. Magnatul ma atrage cu bassul pe o frecventa mai mare si mai multa putere. Monitorul audio ma atrage prin fidelitatea sunetului sau. Eu dau multe petreceri si si merg la multe si stiu cum se aud 100 de watti din boxe mai puternice sau mai putin puternice. Va rog sa imi dati un sfat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca le vrei pentru ascultat muzica si eventual filme, Monitor Audio cu siguranta.
Daca le vrei pentru galagie la petreceri, ia Magnat. In special uita-te la gama Pro PA:
http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Magnat/PA/PRO_PA_212/
Sus
petru13

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt prea puternice...vreau sa ascult muzica si incet dar si tare...La volum mai mare se simte vreo diferenta de calitate a sunetului intre aceste 2 boxe?
Sus
petru13

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica vreau sa urle frumos
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum