|
|
|
Autor |
Mesaj |
mr ciky Pasionat

Data înscrierii: 10/Ian/2009 Mesaje: 86
|
Trimis: Mie Ian 20, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: Loganul Galagios |
|
|
Salut.Loganul meu a primit de curand un sistem audio nou...Head unit Sony X-plod CDX-GT929U , cabluri de 20mm Dietz , siguranta de 60Ah Dietz , Amplificator Rx Mono si Subwoofer Alpine Type R SWR-1222D pus intr-o incinta facuta de un prieten (am "furat" proiectul de pe net).Se aud destul de bine insa am niste dileme...am impresia ca reflexul incintei este cam mic...are gaura de 4 cm ( am atasat poza cu dimensiunile exacte ale cutiei ) si mi-e cam frica sa nu omor difuzorul.Alta dilema ar fi ca nu prea stiu cum sa reglez cel mai corect amplificatorul incat sa ii fie bine si lui si difuzorului si nici nu prea stiu ce inseamna fiecare (Bass Boost - Sub Sonic - Low Pass - Imput level).Ati putea sa ma ajutati cu un reglaj corect ? Este o problema daca nu am condensator ? Si inca ceva...se va auzi mai bine si mai tare difuzorul dupa ce isi face rodajul ? Sper sa ma lamuriti si pe mine...ms
Description: |
|
Filesize: |
134.76 KB |
Viewed: |
393 Time(s) |

|
|
146.94 KB |
371 Time(s) |

|
|
209.19 KB |
344 Time(s) |

|
|
436.03 KB |
376 Time(s) |

|
|
418.77 KB |
360 Time(s) |

|
|
412.96 KB |
356 Time(s) |

|
_________________ Sony Xplod CDX-GT929U // Magnat RX Mono // Alpine Type R SWR-1222D |
|
Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locaţie: suceava
|
Trimis: Joi Ian 21, 2010 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
f frumos pai da muzica in el usor usor pana isi intra in parametri
si o sa sune frumos...si inca ceva nu faci o incinta care a fost facuta pt alt difuzor:)portul cu siguranta merge mai mare
depinde trebuie calculat
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|