Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Logan MCV SV
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
terente
Pasionat

Data înscrierii: 05/Apr/2007
Locaţie: suceava

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2012 2:00 am    Titlul subiectului: Logan MCV SV Răspunde cu citat (quote)

Ce am reusti sa strang pana acum, masina este un logan mcv.
Baterie Rombat premier 70 Ah,
Cabluri hamma, nu stiu exact de cat.
Hu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/MVH-150Ui/
Amplificare difuzoare gzra 4100 X http://www.home-audio.ro/amplificator-auto-ground-zero-gzra-4100x-p-1902.html
amplificator subwoofer Rocksford Fosgate punch p 450.4
subwoofer sall xpro 30100
difuzoare momentan niste coaxiale panasonic puse dorect pe player

Urmeaza sistem pe fata,aici astept sfaturile dumneavoastra, insonorizare totala , portiere , podea, plafon asta la primavara cand o sa se incalzeasca, alt subwoofer. momentan cel care il am e pus intr-o incinta tip tub.

Acum as mai cumpara inca un difuzor din asta sal xpro 30100 si sa le fac o incinta , sau sa trec pe altceva cum ar fi alpine type-E tot doua bucati, nu sunt adeptul basului care sa te scoata din masina dar sa fie acolo, vreau sa imi fac un sistem cat de cat echilibrat nu sa investesc numai in bass si restu sa le las pe dinafara.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
terente
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2012 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inre timp sistemul a mai suferit niste modificari, mi-am dat seama ca actualul subwoofer era o chinezarie asa ca am renuntat la el cu tot cu statia ground zero si vreau sa raman numai cu fosgate-ul pe doua canale pentru subwoofer si pe doua canale sa amplific difuzoarele din fata. M-am gandit sa fac un upragrade la cabluri , cele care le aveam pe masina erau de 10 mm, asa ca mi-am propus sa imi cumpar unele de 20. acestea credti ca imi ajung doar pentru fosgate ? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AS_Connect/PPA-703A/
Acum sa trecem la nivelul urmator subwooferu, mi-a facut cu ochiul ceva de la hertz, dieci de 300 w rms
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hertz/Dieci/DS_303.3/
La difuzoarele din fata inca nu m-am gandit , inca astept propunerile voastre.
Vreau sa stiu daca subwooferu propus de mine merita banii, si facea treaba buna intro cute bass reflex.
Daca nu recomandati-mi voi alt difuzor pana in 300 lei.
Astept de asemenea propuneri si pentru sistemul care o sa fie pus pe portierele fata.
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2012 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu isi da nici o parere despre subwoofer, o recomandare ceva.
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2012 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe SPL Dynamics seria V Smile Si la boxe din fata poti sa vii la mine sa vezi cv ...Stau tot in Suceava
terente
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2012 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai avut asa ceva ?
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2012 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut xtr si acum am seria spl si iti zic ca nu poti da gres Smile
terente
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2012 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intre timp am mai facut rost de ceva banuti si acum am de ales intre Access 30A1 si SPL v300
focalul are 250 w rms si spl 350 .
Deci ce imi sugerati sa iau ?
Sus
michell
Pasionat

Data înscrierii: 02/Oct/2011
Locaţie: IASI

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2012 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am spl dynamic v300d2 si am un gz de 1x540w si merge f bn

Ultima modificare efectuată de către michell la Lun Dec 10, 2012 5:21 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2012 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce incinta ai la spl ?
Sus
michell
Pasionat

Data înscrierii: 02/Oct/2011
Locaţie: IASI

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2012 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il am intro incinta dupa proiect dat de baubau.
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2012 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Maine imi ajunge si mie spl-ul v300d2, numai ca de acum urmeaza bataia de cap incinta.
O voi face eu , sper sa reusesc , nu sunt chiar la prima incinta facuta dupa un proiect dar asta care vreau sa o fac pare putin mai complicata, am atasat o poza cam cum as vrea sa arate.
Problema este ca nu prea am cunostinte de proiectare, dupa un proiect dat am facut dar asa de capu meu eu sa o proiectez , eu sa o acordez nu cred ca imi iese.
Acum vreau sa rog pe cineva care are mai multe cunostinte in domeniu, poate ma ajuta si pe mine cu un proiect daca nu identic cel putin asemanator cu ce am pus eu.
Am inteles ca este cineva aici pe forum care face incinte, de dansul este facuta si cea din poza pusa de mine, toata stima si respectu pentru el pentru ca vad ca ies niste lucruri minunate din mana lui, poate ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi pentru incinta.
Multumesc mult, incet incet vad ca incepe sa prinda forma si sistemul meu.

2.jpg
 Description:
 Filesize:  94.48 KB
 Viewed:  419 Time(s)

2.jpg

Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locaţie: sibiu cluj

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2012 2:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt mai multi...
terente
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2012 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
sunt mai multi...

Deci ma poate ajuta cineva. Multumesc
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locaţie: sibiu cluj

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2012 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi useri ca baubau ssrli shokaliptiku..... eventual da-le cate un mesaj privat si vezi ce zic
terente
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2012 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine mai are spl v 300 spuneti-mi macar cati litri are incinta si la ce frecventa e acordata, ca ma descurc eu sa construiesc una, ca pe cineva sa imi dea un proiect vad ca nu gasesc, si stau cu difuzoru pe dreapta.
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum