Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Laguna 1 sistem
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/download,id,5050.html
Uita-te in poza asta: ce vezi? Tu in spate duci firul asta. Ma refer la cel de (-). E gros dar el pleaca din primul ala subtire. Am facut o schema rapida. Acum ai inteles?
Tu il dublezi pe ala subtirel de la - la caroserie.

schema - dublare masa.jpg
 Description:
 Filesize:  75.5 KB
 Viewed:  332 Time(s)

schema - dublare masa.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles o sa fac si treaba asta...prima data sa rezolv cu bazaitu ca ma dispera ca nu merge faderu
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

schimba playerul ... ia de la un prieten sau incearca playerul tau la alt prieten ... este posibil sa ai probleme cu el ...
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
schimba playerul ... ia de la un prieten sau incearca playerul tau la alt prieten ... este posibil sa ai probleme cu el ...

nu cred ca e din player.. 2 din 3 pre outuri merg simultan front sau rear + subwoofer doar deodata nu merg nici decum doar la alegere front sau rear Neutral
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si eu ce tot zic aici...incearca playerul la altcineva in masina si vezi daca merge ca sa fi sigur ca este sau nu de la player asa pe ghicite nu poate nimeni sa iti dea o rezolvare.
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din lipsa unei incinte pentru hertz mi-a imprumutat un prieten... un subwoofer de care am ras prima data : Sony Xplod diametru 10" ma bufnit rasu... dar vreau sa zic... ca am avut type E 250 rms ,in phase roz xtp 12 700 RMS,un prieten tocmai am ascultat amandoi un kicker la el pe masina solo baric l5 de 600 rms si.. surpriza... sony ul suna..mai bine mult mai bine dekt cele insirate mai sus.. am atasat si o poza zicetimi si voi.. la cat poate fi acordata respectiva asa zisa incinta

DSC00251.JPG
 Description:
 Filesize:  178.54 KB
 Viewed:  393 Time(s)

DSC00251.JPG

Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

razvan...fi serios cu comparatiile pe care le-ai facut...probabil k restu wooferelor care le-ai comparat cu sony-ul erau amplificate cu 100-200 de w daca zici k sony suna mai bine...normal..dak dai cu gz-u ala in el suna sarmanu...nitel asa...cat timp nu stiu..pana si-o da obshtescul sfarsit...iar la partea nr 2...nu poti sa-ti dai seama la cat e acordata incinta dintr-o poza...Wink
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

credema sunt foarte serios... kickeru e amplificat de un kicker 750.1 si nu merge la fel am ramas si eu surprins radeam de unu singur... nam de ce sa mint.
Sus
vladcnx

Data înscrierii: 08/Feb/2009
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Joi Mar 05, 2009 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e sony-ul ce face miracole:))
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Mar 05, 2009 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este legendarul subufar pentagonal, undele sunt mult mai speciale ( s-a discutat pe 4 tuning deja) ... eu cred si nu mai cercetez Laughing

da, sony rulz!

zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 05, 2009 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

voi vorbiti la misto sau chiar vorbiti serios?mie unul imi place cum suna cine la auzit a ramas un pic masca...
Sus
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Mar 05, 2009 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Evident se face misto , sony-ul ala nu e nimic mai mult decat o petarda. Cine a ramas masca de la un astfel de sub , inseamna ca nu a mai auzit nimic altceva. Rolling Eyes
Nu e cu nimic mai special , decat orice alt subwoofer normal din gama entry-level Wink
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Joi Mar 05, 2009 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca lai auzi poate tiai schimba parerea sincer
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Mar 06, 2009 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

conul din polipropilena si cutia de fabrica te-au zapacit Smile
sau poate pur si simplu face pereche buna cu amplificatorul... se mai intampla accidente d-astea Laughing
totusi masina ta este hatch, si cumva prietenoasa la suburi...

zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 06, 2009 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cutia nu e din fabrica e facuta custom de catre o persoana care 100% nu stie sa acordeze..Smile)momentan a disparut blaupunktu pe 4 canale.. din cauza ca a venit chiria.. dar pe viitor urmeaza ceva.. habar nam inca ce.. dar cat de repede trebuie.. ceva pe 4 canale sau pe 2 datimi niste pareri solutii... ce ar merge bine?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare
Pagina 2 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum