Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

La Timisoara 10-11 iulie 2010 TimTuning show + Cupa VSS
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
ugod
Priceput

Data înscrierii: 30/Aug/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:54 am    Titlul subiectului: La Timisoara 10-11 iulie 2010 TimTuning show + Cupa VSS Răspunde cu citat (quote)

in data de 10-11 iulie 2010 TimTuning show + Cupa VSS
la Timisoara - Real Calea Sagului
mai multe info pe parcurs .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uau ... cam multe evenimente in luna asta !
spor la organizare
Sus
ugod
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si poza cu afisul

tim.JPG
 Description:
 Filesize:  98.28 KB
 Viewed:  399 Time(s)

tim.JPG

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce pacat ca sunt la fel de multi km ca si pana la cluj ...
chiar mai multi .. offffffffffff
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku daca vii cu un consum de 3,4 nu is multi Smile)
ugod
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tinand cont ca e singura competitie din tara cu premii nu numai cu cupe su diplome eu zic ca merita ...mai ales ca va fii BASS RACE
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul incerc sa ajung,in principiu 100% voi fi prezent ca de obicei la TimTuning,intrebare de baraj,pe ce se va face masuratoarea?nu de alta dar am mai patit ca am aflat la fata locului ca se da pe muzica si e mai ok sa se stie din start,poate sunt doritori care au masini doar de brrr si le e frica sa se faca de rusine pe muzica sau basrace Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ugod
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont ca suntem satuli de masini de BRRRR ...si alea nu sunt masini cu care sa mergi zilnic pe strada o sa dam pe MUZICA ...
In functie de bugetul alocat se va aorganiza si o sectiune de brr pt pasionati ...dar sunt cam putini in partea asta de tara .
ideea esta ca se va face doar BASS RACE pt ca asta a fost dorinta multora , si acolo se vede adevarata valoare a sistemului .
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

regulamentul ?
acelasi ca si in afara ... or ?
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 10:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar cate masini de barr sunt in tara:) ?...Eu nu stiu nici macar una .Mai sunt si masini care dau si barr si bassrace si sunt sus in ambele competitii.E ,in felul acesta se vede valoarea sistemului dupa parerea mea cand poti fi in ambele sus.Iar pe muzica aleasa de organizator aici nu sunt de acord pentru ca aici se pot avantaja unele sisteme pe care "pica" piesa .
Mult spor in organizarea concursului insa pt mine este departe .
Sus
ugod
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca si la iasca si emma melodie aleasa de organizator ...?
O masina trebuie sa sune bine si tare pe orice melodie nu pe una anume ...sau la o anuita frecventa
La bass race fiecare da pe ce melodie crede el ca il avantajeaza ...nu am specificat nicunde ca pe una anume .
Daca crezi ca sistemul tau ar face fatza asa unei competitii esti invitat cu drag
http://www.youtube.com/watch?v=qOmuGtkTmcU&NR=1
3 min de putere continua
Sus
ugod
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
regulamentul ?
acelasi ca si in afara ... or ?

regulamnet si clase inca se discuta
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ugod a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=qOmuGtkTmcU&NR=1
3 min de putere continua

Vrajeala!
Se blocase TL-ul Laughing Laughing Laughing Laughing

Frumos race!
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai si de unde stii tu de un sistem la emma sau la iasca ca da tare pe orice piesa daca proba se face doar pe piesa trasa la sorti?

Pai sistemul meu,ca vad ca faci referire la el, face fata fiecarui concurs dar in diferite setari e valabila teoria pt orice sistem .Iti setezi sistemul conform cu concursul.
Nu poti participa cu masina de offroad pe circuit si invers insa poti alege un compromis care sa te scoata in fata in ambele dar nu vei fi niciodata la maxim in ambele.
Parerea mea este ca aceiasi idee se aplica si la sisteme audio.
Din pacate nu pot ajunge la Timisoara pentru ca in perioada asta sunt extrem de ocupat iar drumul e lung nicidecum ca nu ar face fata competitiei .Peste 2 saptamani as vrea sa merg in Ungaria cu Roby V. la o competitie de acolo si se vor aduna iar cativa km si weekend plecat de acasa si dupa aceea urmeaza dupa cum sti EMMA Brasov .Iar printre toate astea mai am si familie care ma bucur ca imi tolereaza hobbyul insa MULTUMESC PENTRU INVITATIE.
O sa urmaresc cu mare interes acest concurs si va urez un singur lucru :
Soare !

p.s Din TEAM LOW BASS mie imi place golful asta:
http://www.youtube.com/watch?v=fUoPaZC7ngc
La scor nota 10...impresie artistica nota 11:)

LATER EDIT La ce ai postat tu sunt 12 difuzoare de 12''gznwSPL si 2 amplificatoare 1.10000HC

Ultima modificare efectuată BASIC la Sâm Mai 22, 2010 1:55 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ambele masini is criminale.. nu prea ma pricep la spl, dar sunt destul de sigur ca e greu sa obtii scorul ala pe o durata de timp asa mare..
O intrebare totusi.. la ambele masini am vazut ca pun o.. patura? pe capota masinii.
Imi poate spune cineva de ce?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum