Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

KICKER 05DCVR122 AJUTOR!!!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Prodigu
Pasionat

Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: Deva

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 7:33 pm    Titlul subiectului: KICKER 05DCVR122 AJUTOR!!! Răspunde cu citat (quote)

Salut, cine ma poate ajuta cu dimensiunile incintei subwooferului Kicker 05DCVR122, nici unde nu gasesc si nu stiu daca mi se potriveste in portbagaj, si daca tot vorbim de sub, ce amplificator recomandati pt aces produs? Mersi mult!! Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are undeva la 750-800 cm....ca amplificator poti da in el cu orice monobloc in 2 ohmi 400-500-600 rms....Sper ca ti-am fost de ajutor...
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fata cu difuzoarele are cam 80cm, iar inaltime cred ca undeva pe la 45cm
adancime nu stiu, si nici nu pot banuii

baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

83 x 44 x41(inaltime)
Sus
Prodigu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noname_x; o&g; baubau; ati fost de mare ajutor Wink mersi mult!
Sus
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu placere..App daca vrei sa il achizitionezi iti spun ca este un sub foarte bun la banii lui...si isi face super bine treaba....a trecut si pe la mine unul si am fost placut impresionat de puterea rms pe care o da producatorul...am avut varianta cu difuri pe 25 cm...
Prodigu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok iau in considerare Laughing sper sa se aude calumea cu un amplificator Magnat Tribal X One Very Happy chear daca nu scot toti cei 600w ma multumesc si cu 500 Very Happy totusi nu vreau sa investesc prea multi bani in treaba asta, ca daca ma gandesc mai bine bag vreo 15milioane in masina ca sa faca "BUM; BUM" Neutral multi mior zis treaba asta; orcum imi fac de cap si procur produsele acestea Wink inca o data mersi. CEAU
Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 3:18 am    Titlul subiectului: intrebare Răspunde cu citat (quote)

SI EU CRED CA LAS RE AUDIO DEOPARTE ... SI IAU ACELASI MODEL DE KICKERE + MAGNATU ... DAR... BUBUIE PORTBAGAJU DE LOGAN LA 500 W?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bubuie si face si "onduleuri" cu 500W RMS
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact la subwooferul asta ma gandeam si eu... da' un amp de 500W nu o sa fie cam obosit de un asa monstruletz? Embarassed plus ca mai mult ca sigur o sa trebuiasca condensator...
da' de fapt ma gandeam la amp-ul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_Mono_1000/
a, si inca ceva... kicker-ul are bass d-ala frumos... lung... sau d-ala violent si mai scurt? Very Happy

alexneo
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

KICK=LOVIT - LOVITURA .... ETC Smile) ADICA SLAAAAPP. ADICA BUBUIE.
KICKER=BUBUITOR :p Shocked

Sus
alexneo
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 1:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai pe sleau ... kicker=Substantiv
1. cal nĂŁrĂŁvaÂș, care zvĂąrlĂŁ cu copita, loveste si e AGRESIV

Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 8:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo....nepoate....
nu vroiam sa stiu ce inseamna numele marcii, daca vroiam sa stiu asta, luam un dictionar.....sau cel putin cautam pe google.
am intrebat cum suna.
daca te-as fi intrebat cum suna ground zero ce mi-ai fi raspuns? ca suna pamant zero? Laughing
astept si parerea cuiva care chiar l-a auzit...

niq
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 9:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

auziti, da intre kicker-ul asta si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRB_12BT/ care s-ar auzi mai "a subwoofer" ? Laughing
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu spun ca kickeru ar suna ceva mai bine .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum