Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl gto1202d
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locaţie: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa zic de acest "rodaj"... eu acum dau in el cu ~200W RMS si nu are nimik..suna perfect...nu caraie,nu paraie,nu trosneste...

P.S spl-u mi se pare mic pt ca am difuri de 15" pt casa cu SPL 102.2 1w/1m si diferenta e incredibil de mare...alea cu 80-100W in ele iti vine sa vomiti tot din tine...astea au nevoie de muuult mai multi W ca sa obtii aceeasi presiune sonora,insa 1202d coboara mai bine in fregventa...
per ansamblu sunt multumit cu mici exceptii ca de exemplu lipsa facturi si a certificatului de garantie + LIVRAREA FFFFFFFFFFF LENTA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 26, 2006 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Nu te lua dupa sunetul pe care l-ai obtinut cu o incinta inchisa! au eficienta mult mai mica... incearca un bass reflex corect si da-i 300W RMS curati, nu 200.

2. De vreo saptamana si ceva Vlad asteapta facturierele de la tipografie si vom trimite toate facturile imediat ce avem pe ce scrie...

3. nu compara scule de masina cu scule de casa. cele de casa nu trebuie sa reziste la 60 de grade Celsius sau la -20 de grade, nu trebuie sa reziste in bataia soarelui, etc, etc sunt produse cu scopuri diferite pentru medii diferite.

4. livrarea in cazul tau a fost intr-adevar cam lenta... cel putin o zi intarziere si de la noi dar restul de la firma de curierat (la care vrem sa renuntam pentru ca ne intarzie si noua banii mult mai mult decat intarzie livrarea comenzilor)
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Aug 26, 2006 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tot renuntati la lenesii de la cargus eu va recomand Sprintcurier care intr-adevar se misca repede...am facut o comanda din buc joia seara si vinerea pe la 10 m-au trezit ...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Aug 26, 2006 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
1. Nu te lua dupa sunetul pe care l-ai obtinut cu o incinta inchisa! au eficienta mult mai mica... incearca un bass reflex corect si da-i 300W RMS curati, nu 200.

i-as da 300W ca am,dar nu sunt curati...si as face toate incintele recomandate de producator,dar nu am putut sa fac rost nici de tub si nici de pal gratis...dar cand o sa fac rost o sa fac si BR si BP

P.S oricum suna suficient de bine pt o incinta de 29 litri...in care am bagat vatelina cam 3 cm /perete desi producatorul nu specifica acest lucru,oricum pt o masina cu portbagaj mic(nu e cazul meu) e perfect
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NU mai vreau factura.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
daca tot renuntati la lenesii de la cargus eu va recomand Sprintcurier care intr-adevar se misca repede...am facut o comanda din buc joia seara si vinerea pe la 10 m-au trezit ...

AHA, sigur... am lucrat si cu Sprint o scurta perioada anul trecut... pana cand s-a "ratacit" un retur... si dupa aia al 2-lea... Avea nevoie de bani probabil agentul lor si noi ne-am vazut banii dupa vreo 3 saptamani de certuri.
Cred ca o sa incercam Nemo.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
NU mai vreau factura.

Cum asa? De ce?
Noi oricum trebuie sa le facem.. trebuie sa avem iesiri pentru marfa.. Nu putem sa figuram cu ele pe stoc.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai mi s-a "decontat" cu o suma mai mare de tata si nu as vrea sa vina factura prin posta si sa o vada din intamplare...

P.S acum voi stiti mai bine cum sta treaba cu acesti curieri rapizi,dar eu ca si client am fost f multumit de felul in care se misca si de domnul care mi-a adus coletul...stia omul clar ce are de facut....pe cand asta de la cargus a fost un mos care a gresit 2 facturi...de abea pe a 3-a a facut-o bine...

o zi buna
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locaţie: sibiu

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de facturi, eu inca o mai astept... Rolling Eyes e vorba de un ca23 de acu vreo 2 saptamani, am mai vb pe tema asta... http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic.php?t=216
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aveti ceva grile de protectie mai ciudate pt 1202D...adica asa cum este grila de la subu gata facut 1204 BR, Xtreme xpp500wb,GZ gztb 300 BR...sau ceva de genu ala...

P.S am scris si mail,dar nu mi-a raspuns nime
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

?????????????????????????????????????
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaa venit palul Smile maine ma apuc de BR...

NU SE MAI AUDE NIMIK DE GRILELE ALEA ??????????????????????
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CE DRACUUUUUUUUUU SE AUDE DE GRILELE ALEA ???

P.S scuze ca am injurat dar poate asa o sa ma bage si pe mine cineva in seama...

P.S2 maine va fi gata si incinta BR cu 1202D Wink
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu ai facut un BAND PASS??? ar fi fost mai calumea Smile
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am material si de BP si o sa il fac cand fac rost d plexic(material dinala transparent) ca e pacat sa ascund un dif asa frumos ...mi-a parut rau sa il bag in "cosciug" fara sa se vada deloc...
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum