|
|
|
Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 10:44 am Titlul subiectului: JBL ES25C vs KLIPSCH C-2 |
|
|
Salut! Vreau sa imi achizitionez si eu o boxa centrala si ma gandeam intre aceste 2 modele! Mentionez ca ma intereseaza sa tipe cat mai tare si sa se auda clar, bas nu imi trebuie, am doua boxe Technics CD 320 si un subwoofer JBL ES250P. Ca si receiver Sony STR-DG520. Ideea este ca bass-ul este mult, mult prea puternic si nu as vrea sa il reduc ci sa mai pun inalte...Nu stiu exact cum e bine sa fie tweeter-ul ca dimensiune, mai mic sau mai mare pentru a "tipa" cat mai tare! Parca cele Klipsch par mai galagioase, dar cele JBL vad ca au 2 tweetere...Ce ziceti? Merci frumos! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru cerintele tale raspunsul e clar, JBL.
urla exact cum vrei tu si 2 tweetere sunt mai bune decat unul din punct de vedere al nivelului sonor, putere sa aiba amp-ul sa le duca... |
|
Sus |
|
 |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, la asta ma gandeam si eu, ca 2 e mai bine decat 1, cat despre amplificator, duce destul de bine ca si volum pentru inalte...Celelalte imi pareau mai calitative, de-asta intrebam, adica vad ca au mult mai multi decibeli si ma gandeam ca sunt mai urlatoare, dar probabil acei decibeli sunt calculati si ca nivel de bass... Si vad ca au un tweeter de 25mm fata de doua la JBL de 19mm...de-asta intrebam cum e mai bine sa fie tweeter-ul ca dimensiune (mai mic sau mai mare) pentru a se auzi mai puternic inaltele... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|