Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare subwofer 38 cm
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuz tud k ma bag peste topicu tau dar am vazut k esti interesat cum s-ar auzi un tub de 15" !!!

acum vin eu cu o intrebare la cei care cunosc urmatoarele : aveti idee cum s-ar auzi dif asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1502D/ in tubu meu de mai sus?

s-ar auzi mai tare si mai la depertare decat dak ar fi pus intr-o incinta?

nu vreau calitate pe primu loc , deokamdat (mai intai sa ma fac cunoscut Laughing ) , dar cu timpul voi parasi tubul m mult ca sigur ! Smile

eu vreau sa se auda in departare , k atunci knd ma duc la padure si cand dau cu doar 300 W in el , sa se auda pana in partea cealalta a padurii Laughing

PS imi plac basii lungi : cand dau un Dale Don Dale , sa cada frunzele din copaci Very Happy Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jbl ala nush daca se va auzi la 300 de metrii si nici frunzele nu vor cadea :D
cati litrii are tubul tau??
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei galagie in masina tine tubul...eu am avut tub(mac audio 240 w rns) si acum am DLS in incinta(150 w rms) si pe langa faptul ca basul se aude mai clar in masina in ciuda puterii declarate de producator,ma aude lumea de mai departe Very Happy
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 08, 2007 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi se pare k 85 litri!

are 80cm lungime , diametru exterior ~42cm..........

tud vreau sa-mi fac si eu nebuneala si pe urma o dau si eu pe fidelitate Smile
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 10, 2007 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tud. a scris:
Daca vrei galagie in masina tine tubul...eu am avut tub(mac audio 240 w rns) si acum am DLS in incinta(150 w rms) si pe langa faptul ca basul se aude mai clar in masina in ciuda puterii declarate de producator,ma aude lumea de mai departe Very Happy

dls-urile nu sunt facute sa bubuie ci sa se auda Very Happy
Sus
tud.
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
tud. a scris:

dls-urile nu sunt facute sa bubuie ci sa se auda Very Happy

aici nu te contrazic audi Very Happy Very Happy
Sus
ciwy69
Pasionat

Data înscrierii: 16/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 11:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tud parca ziceai ca ai sub ca al meu magnat neo force 2120 .Ce boxe de medii ai in masina ca eu am niste panarame si trebuie sa le schimb si nu stiu ce sa-mi iau .si casetofonu trebuie sa mi-l schimb si nu ma pricep
Sus
tud.
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls-ul l-am vandut mai demult si dupa mi-am luat 1204br si dupa am luat magnatul neo force,iti pot recomanda head unit pioneer deh -p40mp
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum