|
Autor |
Mesaj |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuz tud k ma bag peste topicu tau dar am vazut k esti interesat cum s-ar auzi un tub de 15" !!!
acum vin eu cu o intrebare la cei care cunosc urmatoarele : aveti idee cum s-ar auzi dif asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1502D/ in tubu meu de mai sus?
s-ar auzi mai tare si mai la depertare decat dak ar fi pus intr-o incinta?
nu vreau calitate pe primu loc , deokamdat (mai intai sa ma fac cunoscut ) , dar cu timpul voi parasi tubul m mult ca sigur !
eu vreau sa se auda in departare , k atunci knd ma duc la padure si cand dau cu doar 300 W in el , sa se auda pana in partea cealalta a padurii
PS imi plac basii lungi : cand dau un Dale Don Dale , sa cada frunzele din copaci  |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
jbl ala nush daca se va auzi la 300 de metrii si nici frunzele nu vor cadea :D
cati litrii are tubul tau?? |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei galagie in masina tine tubul...eu am avut tub(mac audio 240 w rns) si acum am DLS in incinta(150 w rms) si pe langa faptul ca basul se aude mai clar in masina in ciuda puterii declarate de producator,ma aude lumea de mai departe  |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare k 85 litri!
are 80cm lungime , diametru exterior ~42cm..........
tud vreau sa-mi fac si eu nebuneala si pe urma o dau si eu pe fidelitate  |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 12:35 am Titlul subiectului: |
|
|
tud. a scris: | Daca vrei galagie in masina tine tubul...eu am avut tub(mac audio 240 w rns) si acum am DLS in incinta(150 w rms) si pe langa faptul ca basul se aude mai clar in masina in ciuda puterii declarate de producator,ma aude lumea de mai departe  |
dls-urile nu sunt facute sa bubuie ci sa se auda  |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6 a scris: | tud. a scris: | Daca vrei galagie in masina tine tubul...eu am avut tub(mac audio 240 w rns) si acum am DLS in incinta(150 w rms) si pe langa faptul ca basul se aude mai clar in masina in ciuda puterii declarate de producator,ma aude lumea de mai departe  |
dls-urile nu sunt facute sa bubuie ci sa se auda  |
aici nu te contrazic audi  |
|
Sus |
|
 |
ciwy69 Pasionat
Data înscrierii: 16/Mai/2007 Mesaje: 53
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
tud parca ziceai ca ai sub ca al meu magnat neo force 2120 .Ce boxe de medii ai in masina ca eu am niste panarame si trebuie sa le schimb si nu stiu ce sa-mi iau .si casetofonu trebuie sa mi-l schimb si nu ma pricep |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
dls-ul l-am vandut mai demult si dupa mi-am luat 1204br si dupa am luat magnatul neo force,iti pot recomanda head unit pioneer deh -p40mp |
|
Sus |
|
 |
|