|
Autor |
Mesaj |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: Intalnire Be-Loud #4 - Surpriza - EMMA Promo Event Bucuresti |
|
|
Anunt important!
Intalnirea forumistilor Be-Loud, editia a IV-a, programata pentru data de 14 iulie 2007 vine cu o surpriza cu totul si cu totul speciala. Venind in intampinarea pasionatilor de car audio din Bucuresti si nu numai, activi pe forumul Be-Loud si nu numai, la intalnirea Be-Loud vom gazdui EMMA Promo Event Bucuresti - iulie 2007.
Dupa cum multi dintre voi stiu deja, EMMA – European Mobile Media Association, este organizatia numarul unu la nivel european in ceea ce priveste promovarea fenomenului car-audio. EMMA incurajeaza, prin activitatile competitionale si training-urile organizate, atat competitorii cat si instalatorii din domeniu sa isi imbogateasca cunostintele referitoare la echipamentele folosite, aceasta avand ca rezultat cresterea standardelor de calitate pentru instalari si asigurarea functionarii optime a produselor folosite, acestea la randul lor avand ca rezultat un competitor si/sau client multumit.
Prin includerea in programul editiei a IV-a a intalnirii Be-Loud.ro a EMMA Promo Event Bucuresti – iulie 2007, echipa Be-Loud doreste sa promoveze valorile EMMA, insufland in acelasi timp spiritul de competitie intre participantii la intalnirile de acest gen si incercand o educare a potentialilor clienti spre aprecierea unui sunet si a unui montaj de calitate.
Pentru a oferi un feedback de inalta calificare privind sistemele audio ale participantilor la acest eveniment avem placerea de a va anunta prezenta domnului Florin Cristea, EMMA International Head Judge si membru EMMA Romania, care va sustine o scurta prezentare a fenomenului EMMA si va analiza sistemele celor prezenti, oferind in acelasi timp sfaturi privind posibilitatile de imbunatatire ale acestor sisteme pentru participarea cu succes la viitoare competitii EMMA.
In urma analizarii sistemelor celor prezenti la eveniment atat din punct de vedere al sunetului, cat si din punct de vedere al instalarii, primele doua cele mai bune masini vor beneficia din partea Be-Loud de taxa de inscriere gratuita la Etapa a-II-a EMMA Romania 2007– Iasi 21-22 iulie.
De asemenea, prezenta la eveniment si disponibila pentru auditii va fi masina castigatoare la categoria Advanced 5ch si a titului neoficial Best Sound of Competition de la Etapa I EMMA Romania 2007 – Timisoara.
Locatia evenimentului va fi stabilita in zilele urmatoare in functie de prezenta anuntata de utilizatorii forumului si nu numai si va fi facuta publica in timp util. Programul evenimentului de asemenea va fi facut public in cursul saptamanii viitoare.
Asteptam opiniile, parerile si anunturile de prezenta pe acest thread sau la numerele de telefon de pe site in urmatoarele zile pentru a putea alege in timp util o locatie potrivita pentru eveniment.
Va asteptam!
|
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
BUN !
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suuper!
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte tare! dc nu plec din tara ma anunt prezent,..
|
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am sa incerc sa vin si eu!
|
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca voi fi si eu prezent
_________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buun asa! Uite cand ajunge lumea la calculator in weekend. In functie de reactiile din urmatoarele zile si confirmarile de prezenta vom alege locatia. Revin cu detalii cat de curand posibil.
P.S. Cu putin noroc vom avea si o surpriza de maaaaaaaaaaaaare putere!
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu plec nicaieri vin si eu
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asea ... asea ...
|
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
..farte tare..voi fi si eu prezent..
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dacia + GZ + hifonics ?  
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 8:46 am Titlul subiectului: |
|
|
tud. a scris: | Dacia + GZ + hifonics ?    |
Dacia + GZ si atat
|
|
Sus |
|
 |
MihaiM
Data înscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Am mari sanse ca pana pe 14 sa-mi vina masina. Dar "muzica" e stok. Deci n-am cu ce ma lauda. Pot veni pentru ca cineva cares e pricepe sa vada exact masina, ce are din fabrica si ce se poate face pt a imbunatati cate ceva?
|
|
Sus |
|
 |
|