Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intalnire Be-Loud #4 - Surpriza - EMMA Promo Event Bucuresti
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi

Autor Mesaj
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Intalnire Be-Loud #4 - Surpriza - EMMA Promo Event Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Anunt important!

Intalnirea forumistilor Be-Loud, editia a IV-a, programata pentru data de 14 iulie 2007 vine cu o surpriza cu totul si cu totul speciala. Venind in intampinarea pasionatilor de car audio din Bucuresti si nu numai, activi pe forumul Be-Loud si nu numai, la intalnirea Be-Loud vom gazdui EMMA Promo Event Bucuresti - iulie 2007.
Dupa cum multi dintre voi stiu deja, EMMA – European Mobile Media Association, este organizatia numarul unu la nivel european in ceea ce priveste promovarea fenomenului car-audio. EMMA incurajeaza, prin activitatile competitionale si training-urile organizate, atat competitorii cat si instalatorii din domeniu sa isi imbogateasca cunostintele referitoare la echipamentele folosite, aceasta avand ca rezultat cresterea standardelor de calitate pentru instalari si asigurarea functionarii optime a produselor folosite, acestea la randul lor avand ca rezultat un competitor si/sau client multumit.
Prin includerea in programul editiei a IV-a a intalnirii Be-Loud.ro a EMMA Promo Event Bucuresti – iulie 2007, echipa Be-Loud doreste sa promoveze valorile EMMA, insufland in acelasi timp spiritul de competitie intre participantii la intalnirile de acest gen si incercand o educare a potentialilor clienti spre aprecierea unui sunet si a unui montaj de calitate.
Pentru a oferi un feedback de inalta calificare privind sistemele audio ale participantilor la acest eveniment avem placerea de a va anunta prezenta domnului Florin Cristea, EMMA International Head Judge si membru EMMA Romania, care va sustine o scurta prezentare a fenomenului EMMA si va analiza sistemele celor prezenti, oferind in acelasi timp sfaturi privind posibilitatile de imbunatatire ale acestor sisteme pentru participarea cu succes la viitoare competitii EMMA.
In urma analizarii sistemelor celor prezenti la eveniment atat din punct de vedere al sunetului, cat si din punct de vedere al instalarii, primele doua cele mai bune masini vor beneficia din partea Be-Loud de taxa de inscriere gratuita la Etapa a-II-a EMMA Romania 2007– Iasi 21-22 iulie.
De asemenea, prezenta la eveniment si disponibila pentru auditii va fi masina castigatoare la categoria Advanced 5ch si a titului neoficial Best Sound of Competition de la Etapa I EMMA Romania 2007 – Timisoara.

Locatia evenimentului va fi stabilita in zilele urmatoare in functie de prezenta anuntata de utilizatorii forumului si nu numai si va fi facuta publica in timp util. Programul evenimentului de asemenea va fi facut public in cursul saptamanii viitoare.

Asteptam opiniile, parerile si anunturile de prezenta pe acest thread sau la numerele de telefon de pe site in urmatoarele zile pentru a putea alege in timp util o locatie potrivita pentru eveniment.

Va asteptam!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 07, 2007 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BUN !
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suuper! Wink
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foarte tare! dc nu plec din tara ma anunt prezent,..
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sa incerc sa vin si eu! Very Happy
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca voi fi si eu prezent Smile
Octavia II
Sus
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buun asa! Uite cand ajunge lumea la calculator in weekend. In functie de reactiile din urmatoarele zile si confirmarile de prezenta vom alege locatia. Revin cu detalii cat de curand posibil.

P.S. Cu putin noroc vom avea si o surpriza de maaaaaaaaaaaaare putere! Wink
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu plec nicaieri vin si eu Smile
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asea ... asea ...
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..farte tare..voi fi si eu prezent.. Wink
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arrow un mic teaser... Very Happy

teaser1b.rar
 Description:

Download
 Filename:  teaser1b.rar
 Filesize:  4.63 MB
 Downloaded:  909 Time(s)

Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dacia + GZ + hifonics ? Very HappyVery HappyVery Happy
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si un preview live, mai usor de urmarit:

http://www.youtube.com/watch?v=0uAqm4jEuuE
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 8:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tud. a scris:
Dacia + GZ + hifonics ? Very HappyVery HappyVery Happy

Dacia + GZ si atat Smile
Sus
MihaiM

Data înscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mari sanse ca pana pe 14 sa-mi vina masina. Dar "muzica" e stok. Deci n-am cu ce ma lauda. Pot veni pentru ca cineva cares e pricepe sa vada exact masina, ce are din fabrica si ce se poate face pt a imbunatati cate ceva?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum