Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Incredibil

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 5:02 pm    Titlul subiectului: Incredibil Răspunde cu citat (quote)

Am ramas socat. Zicea Mihai ca DLS se importa la noi cu o reducere substantiala pentru ca firma nu e cunoscuta inca la noi asa de bine si e o chestie de marketing. Pai fratilor se importa cu o reducere de 50% !!! navigam pe un site din Spania si am vazut difuzoarele DLS R1070 , care la noi sunt 5 milioane..adica aprox. 150 E , pe site-ul ala l-am vazut la....315 E. Deci este incredibil....ori DLS le vinde in Romania fara adaos, sau adaos enorm de mic , ori ii stoarce de bani pe occidentali Very Happy . Pentru cine nu crede , http://www.redcoon.es/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/F108600/cid/7005/DLS_R1070/

Deci chiar sunt cea mai buna optiune la orice suma este disponibila. Si asta nu o zic fiindca fac reclama la DLS...o zice pretul de la noi comparativ cu cel "de dincolo"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intradevar DLS-urile se pare ca sunt ult mai ieftine la noi. Nu-i plange ca tot scot profit pana la urma.
Oricum site-ul respectiv este mai scump cu cel putin 5-10 euro decat be-loud

iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing http://www.redcoon.es/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/F108801/cid/7004/DLS_CA22/# de la 100eur la ....260 eur .... totusi
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am zis ca acum vreo 3-4 luni am avut o comanda de la un spaniol? Atunci am vazut si eu diferenta enorma. Omul saracul vroia de la noi dar nu ne-am complicat sa trimitem in afara tarii...

Eh, acum DLS e incet incet mai cunoscut si la noi... si guess what? Se vor scumpi... in 1-2 saptamani maxim vom fi nevoiti sa ridicam putin preturile... Vor ramane inca o varianta excelenta dar la noile preturi concurenta cu alte marci va fi mai mare.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar sunt aceleasi difuri sau nu cu cele de dincolo???...se pot face din cate stiu eu ceva variante OEM(daca nu mai insel)...
stiu asta de la un importator de difuri(as zice dar fac reclama) ,care a recunoscut ca nu sunt aceleasi difuri ca cele din state...si de aici si diferenta de preturi Wink

P.S asta e doar o ipoteza.
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adica ce ai vrut sa zici o&g ? Ceva de genul ca , difurile de dincolo , sunt aceleasi , sunt facute din aceleasi materiale, specificatiile sunt aceleasi dar sunt facute undeva in spatiul UE , iar cele de la noi sunt fabricate undeva in China ? Ceva de genul ai vrut sa zici ? De aici si pretul fiindca forta de munca din China este mai ieftina ? Ar putea fi si o chestie de genul asta desi ma indoiesc.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,ceva de genu asta...am cumparat un jbl si scria made in "korea",dar REPET asta e o IPOTEZA pe care a recunoscut-o un importator din RO de difuri,pe care l-am intrebat d c diferenta de preturi,iar el mi-a raspuns ca nu sunt aceleasi difuri.nu a vrut sa detalieza mai mult desi am insistat...

P.S mana de lucru mai ieftina de la asiatici atrage multe companii,care iasa la un pret de productie mai mic,asta nu inseamna ca difurile facute acolo,cu tehnologia "fabricii mama",sunt mai proaste...
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte rar am vazut ceva pe care scria "made in UE" sau "in germany". Mai pe toate scrie MADE IN CHINA.
Doar pe cutia sub-ului meu am vazut scris cu mandrie "Made In U.S.A.", dar asta nu inseamna ca e neaparat mai bun sau mai prost.
Totul este de nivelul tehnologic al liniei de asamblare si nivelul de control tehnic al calitatii (C.T.C.)

mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ceea ce priveste DLS nu avem nici un motiv sa credem ca difuzoarele de la noi nu sunt aceleasi cu cele de afara.
Pana acum toate erau facute in UE, probabil chiar in Suedia. De anul asta insa seriile entry level se fac in china... Cele de varf raman totusi in UE. Oricum, importanta e calitatea liniei de fabricatie, nu locatia.. Pana acum nu am observat o scadere a calitatii la modelele noi.
Si JBL face in China, Vietnam etc... toti le produc pe acolo.
In curand "made in china" o sa fie "de bine" ca ajung chinezii sa se priceapa mai bine la difuzoare decat restul lumii Smile Smile
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hehehe..asa cum zici Mihai. Si pe JBL`urile care le-am primit cadou...niste GTo`uri ovale micute , scrie tot Made in China
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am gasit niste difuri care m-au socat prin pretul lor. Despre calitate nu cred ca ar mai avea sens sa discutam. Totusi sunt enorm de scumpe si cel putin eu nu le gasesc rostul ...adica nu cred ca e o diferenta uriasa dintre acesta si .... sa-i zicem capul de linie de la DLS , care nu atinge nici sfertul pretului acestor difuri.

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3999.html

Destul de socant. Nu ? Very Happy
Oricum e enorrrrrmmmm cat cer astia pe difurile astea...trebuie sa fii batut in cap sa dai atatia bani pe o pereche de difuri cand cu banii astia iti faci un sistem complet...si inca ce sistem Very Happy
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in locul astora as alege brax care sunt 1000e Laughing Laughing si mi-ar ramane bani sa imi iau si un logan(chel) Laughing
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista si Brax Graphic Pro care sunt 2000 de euro... exista cateva instalate si in Romania.
Si Helix are difuzoare cu preturi astronomice. Sunt scule facute manual, cu performante exclusiviste dedicate audiofililor cu buzunare largi.
Si nu compara pretul unor difuzoare scumpe cu pretului unui intreg sistem care se poate face cu aceiasi bani...
Pentru difuzoarele alea iti trebuie si amplificator la fel de scump si insonorizare pe masura... Si HU de 1000 de euro...

10 mii de euro pentru un sistem audio e enorm dar nu trebuie sa fii nebun ca sa-i dai... trebuie doar sa-i ai si sa vrei ce-i mai bun indiferent de pret.
Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil si culoarea influnteaza culoarea...!!!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum