|
|
|
Autor |
Mesaj |
Vento_music
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 48
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 11:08 pm Titlul subiectului: Incinta Magnat Xpress 112 |
|
|
Salut, deschid acest topic pentru ca am tot cautat si am gasit prea putine despre aceasta incinta, ma adresez celor care nu vor sa dea 6-7-10-15 mil pe o incinta, dar vor calitate si putere ok.
De ceva timp am tot vrut sa confectionez o incinta cu un difuzor raport pret-calitate bun. In general stau rau cu timpul liber, dar am finalizat-o intr-un final.
Azi am reusit sa o si probez cu un prieten pasionat, am ramas amandoi ff.surpinsi cat de bine si puternic se aude in comparatie cu altele, poate mai apreciate si mai scumpe. Desi multi spun ca e un model "asa si asa" raman la ideea ca e o alegere de nota 10, incinta este mult peste ceea ce am crezut ca voi obtine la acesti bani. Pretul difului a fost 130 ron, adusa acasa, cu totul, dupa ceva ore de munca si multa rabdare am ajuns la 210 ron, insa dispun de pal si scule profesionale, fara astea ar fi fost putin mai mult, probabil 270 ron.
Volumul e de aprox 60 l, dimensiunea e in functie de portbagajul meu bineinteles (mai ales de asta am facut-o si nu am cumparat-o gata) adica 43 latime, 38 inaltime, 46 adancime jos si 30 sus, pal melaminat de 20mm, aracet, silicon peste tot, multe eurosuruburi cu cap inbus, lungime de 60 mm, super groase, portul e cotit, cu iesire pe laterala stanga ca sus nu era loc, barile protectie de la accesorii mobila aproape gratis, vatelina la interior, mocheta de vreo 10 ron si cam 0,5 l de prenadez.
Incer sa atasez cateva poze, celor care vor sa faca acest model le pot oferi amanunte exacte.
Urmeaza sa montez amplificatorul 4x120 rms, sistem fata Coustic, cablurile de 20 mm (HU e Pioneer 3900 MP, la fel ca incinta o alegere excelenta si pret f bun, 320 ron).
Merci mult de ajutor, cativa dintre dumneavoastra mi-au dat sfaturi f bune
Toate cele bune !!
Description: |
|
 Download |
Filename: |
Magnat.zip |
Filesize: |
2.75 MB |
Downloaded: |
376 Time(s) |
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare bine sa vad proiectul finalizat, a iesit foarte frumos
Si imi pare bine ca esti multumit de incinta
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|